vrijdag 25 september 2009

Collectieve schuldenregeling soms echt een ramp.

Ik word langzaam gillend gek. Niet omdat we in de collectieve schulbemiddeling zitten, dat op zich vind ik allemaal wel prima, maar omdat ik nog steeds het gevoel heb dat ik er helemaal geen ruk mee opschiet. (sorry voor de woordkeuze)
We zitten er nu aankomende oktober precies een jaar in en toch is er nog niets afbetaald en zelfs nog geen aanzuiveringsregeling gemaakt! Vraag is waarom niet? Dat spookt steeds door mijn hoofd. Ben ik nu voor niets zo zuinig aan het leven? Bespaar ik om nog drie jaar in deze regeling te moeten zitten? Ik werk in plaats van part-time momenteel full-time om maar zoveel mogelijk inkomsten in te brengen. Mijn man heeft met zijn part-time avondwerk een zowat full-time inkomen en dat is leuk....als er ook allemaal eens iets mee gedaan zou worden!
Wij als gezin missen hem. De kinderen komen om vier uur thuis van school en manlief vertrekt tegen vijven. Met andere woorden, vier kinderen zien hun vader nauwelijks daar hij ook nog eens om de twee weken het hele weekend moet werken. Ik heb zelf een rot gevoel erbij want krijg het gevoel alsof we als broer en zus beginnen te leven. Overdag werk ik namelijk...
Is dit het allemaal wel waard? We hebben schulden en hebben jaren lang geprobeerd ze zelf af te betalen, met soms een scheiding tussen ons in als gevolg. Nu zouden we toch juist meer rust moeten krijgen? Dit is enkel niet zo en ik heb er zo de balen in!
In het begin werd gezegd dat we het wel in twee jaar konden afbetalen, nou dan vraag ik me af hoe! 1000 euro leefloon, wat mijn man zijn inkomen is. Dan 620 euro huur, wat de kinderbijslag is en dan blijft mijn loon van rond de 800 euro over. Maar waar blijft dit dan? En als ik dan bedenk hoeveel dat op een jaar moet zijn...nog dan zijn we nog niet eens op de helft naar mijn inziens.
De schuldbemiddelaar zegt dat ik me niet te druk moet maken. Dat alles op een spaarrekening staat en dat dit het begin van de aflossing zal zijn. Dat ze nog bezig is met het betwisten van de schulden en dat het bedrag dat ik voor ogen heb niet eens het schulden bedrag is....nee...maar wat is het dan wel? En hoe lang moeten wij nog op deze manier leven?
Ik ben altijd erg zelfstandig geweest, door brute pech in de schulden geraakt en ik probeer er al vijf jaar af te komen door zuinig te zijn, te besparen en steeds te blijven werken ondanks dat mijn huisarts en psycholoog dit afraden. (ik heb Borderline en een hernia) Wat verwachten ze nu eigenlijk nog meer? Ik ben verdorie 29 jaar en normaal in de bloei van mijn leven maar soms ben ik zo moe, zo ellendig dat ik door de wolken de zon niet meer zie....
Ja...ook ik zit wel eens in de put en ik denk dat er meerderen met mij zijn in zo een situatie die dezelfde gedachten en gevoelens hebben.
Maar ik pak me weer bij elkaar....vandaag mag ik balen en me zielig voelen en doe ik verder dus helemaal niets meer. Kindjes liggen in bed, huis is opgeruimd en mijn planning weer afgewerkt....

407 opmerkingen:

 1. Beste steffie,

  Ik begrijp volkomen wat je bedoeld!
  Kan je echter ook geen goede hoop geven.
  Ik ben nl. zelf 28 en moeder van 2 kindjes.
  3,5 jaar geleden stapte ik samen met hun vader in collectieve. Een half jaar later gingen wij uiteen en werden die schulden verdeeld!
  Zoals je zelf wel weet zijn er strenge voorwaarden aan de collectieve verbonden, waaronder geen nieuwe schulden maken! Mijn ex deed dit dus wel en werd daardoor van de collectieve geschrapt en een deel van zijn schulden kwamen er bij mij bij.
  Mijn schuldbemiddelaar vertelde me dat ik de moed niet moest laten zakken want het zag er allemaal positief uit, ik werk nl fulltime en mijn maandlasten lagen niet erg hoog dus ik zou er ook na 1,5 jaar uit zijn.
  Nu ondertussen 3jaar later krijg ik nog steeds leefgeld waarvan ik amper rondkom, van mijn schulden is er nog steeds geen cent betaald en heb totaal geen overzicht over wat er aan inkomen binnen en buiten gaat, ze doen alsof ik amper een cent heb om iets te betalen. Wat mij onlogisch lijkt, heb nl een zeer goed betaalde job en krijg amper iets, vraag me af waar mijn geld dan heen gaat!
  Als ik hierover begin word er beloofd een overzicht bezorgd te worden, maar dat is ook al 2jaar dat dat beloofd word maar niet gebeurd.
  vraag me dus ook vaak af waarom ik elke dag zo hard werk en probeer te leven met een leefloontje dat lager ligt dan een bestaansminimum!
  Nu ben ik in september opnieuw gaan samenwonen met mijn nieuwe vriend, en plots word er mij verweten dat mijn maandlasten iets hoger komen te liggen en dat ik zodoende dus niet hard genoeg mijn best doe om uit de schulden te geraken! Mijn schuldbemiddelaar is niet meer bevoegd voor de regio waar ik nu woon en in december krijg ik dan een nieuwe toegewezen, zou beter moeten worden maar heb eigenlijk niet veel hoop meer over!
  Ik begrijp dus echt wat je bedoeld!
  Je kan niet meer doen dan je best en als men je dan zo behandeld en in het onwetende laat vraag ik me af wat er moet gebeuren voor men daar eens inziet dat wij niet enkel een rekeningnr zijn maar dat men ook aan de menselijke kant van de zaak moeten kijken!
  Misschien klinkt dit raar maar ik zie het echt niet meer zitten, denk soms:
  Zelfmoord?? Zouden ze zich schuldig voelen??
  Zouden ze inzien waar ze mee bezig zijn?
  Ik doe het mijn kinderen niet aan, ik moet overeind blijven voor hun!
  Ik hoop voor u dat je wat meer geluk hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo,ik ben een alleenstaande met 3kindjes en zit nu voor 7de jaar in collectief!ben al jaren met mn advocaat in de klinch op gebied van afschriften enzo!vorig jaar zou ik eruit moeten geweest zijn en toen ik dit jaar erachter vroeg was het van nee nee hoe kom je daar bij?ik dacht dat ik iets kreeg!ik heb 1000en van dop en dan 463allimentatie en 671 in kindergeld en krijg ma 400 om de 2weken en ik moet daar stroom kleren eten school brandverzekering autoverzekering aller ermee betalen!ik kom niet rond en door een overzicht te vragen zag ik dat er 6000en op rekening staat.ik vroeg dus aan hun voor miss mn kindergeld en allimentatie dan te kunne krijgen ma krijg geen verhoor.ben al jaren mezelf recht te houden voor mn kids ben steeds depri en kan geen werk houden door steeds onverwachte problemen.ik kan ook ni met advocaat praten hij heeft me al paar keer deur gewezen en gedreigd niks meer te geven als ik ni zweeg en dat alleen ma omda ik vroeg waar mn geld hene gaat??heb nu een jaaroverzicht gevraagd eh,awel das nu maand geleden en heb ng steeds niks!hoe kom ik te weten welke griffier mn advocaat heeft?aan zelmoord denken gebeurd dagelijks en das alleen ma alsk aan mn situatie denk dak da gevoel krijg!ma als ik mn gedachten wil verzetten dan word ik nalatig ma tis gew dat ik totaal geen een brief ni meer kan zien zonder gek te worden!

   Verwijderen
  2. hey

   ik begrijp wat je mee maakt heb 3 kindjes en zit al 6 jaar in collectieve ,nu ik mij verdiept heb in de wetgeving vraagt de advocaat de heroeping aan.
   jij hebt recht op 1047 euro leefgeld verhoogd met u kindergeld en u advocaat is verplicht u dat iedere maand te betalen ,ik zou zeggen vraag er naar en dreig met de wet die sederd mei 2002 van toepassing is en de wet van april 2012 :) indien het niet lukt leg je klacht neer bij de stafhouder van de rechtbank waar het uit gesproken is.

   veel sterkte in ieder geval

   Verwijderen
  3. heb je helemaal gelijk in , die 1047... als gezinshoofd dan toch .. is het minimum leefloon dat ze wettelijk moeten geven , en daar nog een toeslag per kind op, mùaar in de praktijk hoor ik toch heel wat anders..zou normaal toch niet mogen hè

   Verwijderen
  4. hallo ik heb een beetje advies nodig, mijn man en ik zitten al 2 jaar in collectieve schuld bemiddeling, en beide krijgen 300 leefgeld, en we hebben een huis, maar ons huwelijk is stuk, nu mijn vraag, ik wil gaan verhuizen en scheiden, maar stel ik vind een appartementje wil betaalt dan de huishuur en de borg voor dat appartementje, of moet dit weer eerst voor de rechtbank komen

   Verwijderen
  5. Hallo iedereen,
   Mijn naam is Samantha Jeff, ik ben hier om te getuigen van hoe ik heb mijn lening van de heer Andre Frank {frankloancompany@yahoo.com} nadat ik toegepast Twee keer uit verschillende lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn recht in dit forum, dacht ik hun kredietverlening waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast vanaf verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze nooit gaf me de loan.Until een vriend van mij mij voorstellen aan de heer Andre Frank de CEO van Andre Frank Loan Company die beloofd om me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij beloofd, zonder enige vorm van vertraging, ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Andre Frank, die mij echt helpe met mijn lening en veranderde mijn lief beter. Ik weet niet of u behoefte heeft aan een dringende lening, vrij gevoel aan de heer Andre Frank contact op zijn e-mail {Frankloancompany@yahoo.com} om hulp

   Verwijderen
  6. Hallo,
   Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke leningen,
   hypothecaire leningen, autoleningen, leningen
   studentenleningen, consolidatie leningen, ongedekte
   garantie, venture capital, enz ... Of gewoon weigeren
   lening van een bank of financiële instelling voor een of meer redenen?
   U bent de juiste oplossingen voor de kredietcrisis! Wij zijn
   particuliere geldschieter, bieden wij leningen aan bedrijven en particulieren met
   lage en betaalbare rente van 2%. Dus als je
   geïnteresseerd zijn in een snelle en eenvoudige lening. e-mail
   Contact: stellarise26@gmail.com
   NAAM: ................
   LEEFTIJD: .................
   SEX: ...................
   Burgerlijke staat: ....................
   Contact Telefoonnummer: ................
   ADRES: ......................
   STAD: ...................
   STAAT: ....................
   LAND: ...................
   POSTCODE: .....................
   BEROEP: .......................
   Maandelijks inkomen: ....................
   Bedrag dat nodig is: ......................
   FULL BANKGEGEVENS: ....................
   Wanneer nodig: .........................
   DOEL VAN LENING: ........................
   FAILLIET OF NIET: ..........................
   Terugbetaling duur: .......................

        Wij wachten op uw snelle antwoord op deze e-mail

        groet,
        De heer stella stijging

   Verwijderen
  7. Welkom bij Jobert Loan service ....

   Bent u een man of vrouw die behoefte hebben aan een lening voor kerst, of bent u in enigerlei financiële puinhoop of heb je een lening nodig hebt om een mooie Small Scale, middelgroot of groot bedrijf opstarten? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?. zoek niet verder en Haal het beste voor uw familie deze kerst en eigenaar van uw droomhuis zoals we zijn hier om u de service die u wenst om het beste van ons vermogen te geven in guarantying u een lening met lage rente @ 2% per jaar voor individuen, bedrijven en rechtspersonen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op via: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.
   Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit, onze leidende doel is om u de service die u verdient, Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat je nodig hebt in een handomdraai. Verminderen uw betalingen aan de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Gain flexibiliteit waarmee u kunt gebruiken voor welk doel - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.

   Verwijderen
  8. Welkom bij Jobert Loan service ....

   Bent u een man of vrouw die behoefte hebben aan een lening voor kerst, of bent u in enigerlei financiële puinhoop of heb je een lening nodig hebt om een mooie Small Scale, middelgroot of groot bedrijf opstarten? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?. zoek niet verder en Haal het beste voor uw familie deze kerst en eigenaar van uw droomhuis zoals we zijn hier om u de service die u wenst om het beste van ons vermogen te geven in guarantying u een lening met lage rente @ 2% per jaar voor individuen, bedrijven en rechtspersonen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op via: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.
   Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit, onze leidende doel is om u de service die u verdient, Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat je nodig hebt in een handomdraai. Verminderen uw betalingen aan de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Gain flexibiliteit waarmee u kunt gebruiken voor welk doel - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.

   Verwijderen
  9. Good day, I am Daniel Steve by name and i live in USA, i will like to talk about the goodness of God in my life after so many months of trying to get a loan on the internet and was been scammed so i became desperate in getting a loan from a legit lender online. But as God would have it, i saw a comment from a friend called William Ken and he talked about this legit loan company where he got his loan fast and easy without any stress so he introduced me to a man called Mr Mason Diego who controls a firm called Diego Loan Company, So i applied for a loan sum of ($170,000.00USD) with low interest rate of 2%, so the loan was approved and deposited into my bank account in less than 48hrs, that was how i was able to get my loan to keep my broken business running and also to pay off my bills so i am advising everyone of you who is interested in getting a loan fast and easy to kindly contact them via email: { diegoloancompany@yahoo.com } to get any kind of loan you need today, thanks as you read the greatest testimony of my life.

   Verwijderen
 2. Hoi ,

  als ik dit allemaal lees vraag ik me toch af als ik wel goed heb gedaan met erin te stappen. Ik ben alleenstaande mama van 3 zoontjes de kleinste is bijna 1 jaar. Ik krijg dan ook nog geen allimentatie , en heb dus ook een hoop schulden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat ligt puur van advocaat tot advocaat,je moet er geluk mee hebben want ik ken ook gevallen die er moeiteloos door geraakt zijn

   Verwijderen
  2. hallo , ik ben een alleenstaande ben ook van vlede jaar in collectieve gegaan tot mijn grootste spijt want ze zitten meer in jullie zakken inplaats onze schulden te betalen hun erelonen zijn meer van belang dan ons te helpen laat jullie da niet wijs maken dat de intresten worden gestopt die verliest de schuldeisers maar advocaten niet die nemen het voor hun maak het zelf mee .

   Verwijderen
 3. Beste mensen,

  Ook wij zitten in een schuldbemiddeling bij een advocaat.
  Wij hebben samen 2200 euro verdiensten dat allemaal naar de advocaat gaat, daarvan krijgen we ons leefloon waar we alles moeten van betalen zoals vaste kosten, water stroom telefoon ziekehuis kosten en noem maar op.
  tot op heden lukt ons dat heel goed, ik probeer zoveel mogelijk goedkope produkten te kopen om te leven en we komen zekers niets te kort.Moest er al eens een maand meer kosten zijn dan past de advocaat dat aan en stort ons iets bij, hij is heel goed voor ons, hopelijk zijn onze schulden vlug achter de hoek want inderdaad het is niet altijd fijn om alle eindjes aan elkaar te knoppen, maar we hebben dan ook zelf gezocht dat we in de problemen zijn terecht gekomen daar moeten we nu boete voor doen. eens komt de dag dat we kunnen zeggen Eindelijk geen schulden meer ,en geloof me nooit ga ik nog een lening aan. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve mensen ik zie jullie berichtje nu pas! Sorry hiervoor.

  Ten eerste wil ik duidelijk maken dat er zeker niet altijd gezocht wordt naar schulden. Wij hebben er niet om gevraagd om ontslagen te worden en mijn man vroeg niet om zijn verslaving. Ik vroeg niet om ziek te worden en het ziekenhuis niet te kunnen betalen. We hebben nooit roekeloos geleefd geloof me dus daar ligt het niet aan. Vaste lasten zijn altijd betaald!

  Dan...ook wij hebben nog steeds geen overzicht en sterker nog, ondanks dat we nog steeds een 1,5 maandinkomen en ruim 700 euro aan kinderbijslag krijgen krijgen we momenteel nog maar 700 euro aan leefloon wat absoluut niet haalbaar is.

  Ook ik vraag me af voor wie ze er zijn? Want het schiet gewoonweg niets maar dan ook niets op. Hoe eerlijk je ook wilt zijn, hoe graag je ook wilt aflossen (en dat deden we al 2 jaar met 500 per maand en nu zou er niets zijn??? ) het is nooit genoeg en er kan zogenaamd geen regeling getroffen worden??? Hoeveel moet je dan nog werken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen,
   Mijn naam is Samantha Jeff, ik ben hier om te getuigen van hoe ik heb mijn lening van de heer Andre Frank {frankloancompany@yahoo.com} nadat ik toegepast Twee keer uit verschillende lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn recht in dit forum, dacht ik hun kredietverlening waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast vanaf verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze nooit gaf me de loan.Until een vriend van mij mij voorstellen aan de heer Andre Frank de CEO van Andre Frank Loan Company die beloofd om me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij beloofd, zonder enige vorm van vertraging, ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Andre Frank, die mij echt helpe met mijn lening en veranderde mijn lief beter. Ik weet niet of u behoefte heeft aan een dringende lening, vrij gevoel aan de heer Andre Frank contact op zijn e-mail {Frankloancompany@yahoo.com} om hulp

   Verwijderen
  2. Good day, I am Daniel Steve by name and i live in USA, i will like to talk about the goodness of God in my life after so many months of trying to get a loan on the internet and was been scammed so i became desperate in getting a loan from a legit lender online. But as God would have it, i saw a comment from a friend called William Ken and he talked about this legit loan company where he got his loan fast and easy without any stress so he introduced me to a man called Mr Mason Diego who controls a firm called Diego Loan Company, So i applied for a loan sum of ($170,000.00USD) with low interest rate of 2%, so the loan was approved and deposited into my bank account in less than 48hrs, that was how i was able to get my loan to keep my broken business running and also to pay off my bills so i am advising everyone of you who is interested in getting a loan fast and easy to kindly contact them via email: { diegoloancompany@yahoo.com } to get any kind of loan you need today, thanks as you read the greatest testimony of my life.

   Verwijderen
 5. hey allemaal,wij zijn een gezin met 4 kinderen en zijn van maart ook in schuldbemiddeling gegaan maar aangezien wij een huis hebben en deze willen verkopen om uit de schulden te graken heb je hiervoor toesteming van rechter en schuldeisers nodig heeft hier iemand ervaring mee,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geachte mensen het probleem is dat jullie moeten een brief sturen naar de hoofdgriffier die jullie bemiddelaar geeft aangeduid en jullie probleem uitleggen iedereen geeft inzage in jullie dossier normaal jaarlijks zouden jullie moeten een verslag op papier krijgen met wat jullie geld is gebeurd tis toch de bedoeling om eruit te geraken ik weet ook dat de bemiddelaars niet altijd recht door zee gaan met de mensen ze kiesen toch liever de schuldeisers als je de bemiddelaar kunt betrappen op zijn oneerlijkheid moeten we er allemaal iets aan doen en dat kan enkel de hoodgriffier die kan hem op het matje roepen ik heb dat ook gedaan en heb een andere en beter bemiddelaar gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar zijn wij nu dus mee bezig. Thx!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In dit leven zijn slechts twee zekerheden: ten eerste dat wij allen gaan sterven en ten tweede dat noch van justitie, schuldbemiddelaars of advokaten enige hulp of zelfs maar consideratie te verwachten valt...
  Ik ben zelf in de collectieve schuldenregeling geweest gedurende drie jaar...En volgens mijn advokaat mocht ik nog van geluk spreken dat de rechter niet had beslist er vijf jaar van te maken. Ondanks dat er niet veel van te verwachten valt, moet je toch een advokaat hebben. Anders ben je een al te gemakkelijke prooi voor schuldbemiddelaars, waaronder er heel wat zijn die er in geslaagd zijn een goudmijn te maken van de procedure, en nauwelijks nog iets anders doen. De procedure zelf kost je 2000 à 2500 Euro, ereloon voor de schuldbemiddelaar, ongeacht wat er verder allemaal gebeurt.
  Ikzelf genoot op dat ogenblik een leefloon, zodat dus meteen al duidelijk was dat er geen schulden konden worden betaald. Ik had ook nog huursubsidie van het OCMW, tbv 50 €. Van dat bedrag, dus 725 €, kreeg ik van de schuldbemiddelaar 600 € per maand. Ik ben alleenstaand, en na het betalen van huur, electriciteit, water, huisvuilophaling en de brandverzekering, schoot er maandelijks 70 tot 80 € over om mee te leven...Na een jaar werd dit leefgeld verhoogd tot 630 €, op aandringen van het OCMW. Toen was er ineens 110 €, een ongekende luxe...
  Weer na aandringen van het OCMW, was de schuldbemiddelaar toen ook bereid de brandverzekering te betalen van het geld dat hij inhield.
  Nu moet je eens proberen om rond te komen van een goede honderd euro per maand.Dit is natuurlijk zonder meer onmogelijk... Ik had echter het geluk een broer en een zuster te hebben die mij financieel hielpen.
  Er is een ogenblik sprake geweest om een aanvraag in te dienen bij de beslagrechter voor een andere schuldbemiddelaar. Maar voor een rechtbank zoiets beslist en dan weer een ander aanduidt, is er alweer een halfjaar of langer voorbij. Je kunt dan beter op je tanden bijten en doorgaan.
  Nu het allemaal achter de rug is, moet ik toch vaststellen dat de s. niets verkeerds heeft gedaan. Hij heeft het wettelijk toegestane maximum van mijn leefloon afgehouden en heeft me ook nooit op de hoogte gehouden van wat er met het geld gebeurde, maar hij had ook nog kunnen weigeren twee keer de brandverzekering te betalen. Het is duidelijk een slechte wet die toelaat dat aan het leefloon,-dat al een heel eind onder de armoedegrens ligt-, wordt geraakt, waar anders niemand mag aankomen...
  Bovendien heeft de rechter een aantal van mijn nagenoeg waardeloze bezittingen in beslag genomen, en omdat de s. geloofde dat die enig geld waard waren, heeft hij die openbaar laten verkopen. Aan vervoer alleen van die dingen zal dat meer hebben gekost, dan wat het heeft kunnen opbrengen...daar was ook de deurwaarder het mee eens.
  De conclusie is dat de hele procedure ernstig moet worden bijgewerkt met duidelijke en dwingende richtlijnen voor iedereen die erbij betrokken is.
  Er is natuurlijk één lichtpunt: op het eind ben je schuldenvrij... Eén souvenir nog...je blijft vijf tot tien jaar geregistreerd staan op de zwarte lijst voor het krediet...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je voor je ervaringen. Het is misschien dat je ooit schuldenvrij bent maar inderdaad tot 10 jaar nadien kan je nog steeds geen nieuw leven opstarten. Denk ik alleen nog maar aan een eigen huis of een zaak opstarten...
  De regels zijn zwaar slecht en er is geheel geen tijd voor controle. Dat is een ding wat zeker is en wat eenieder zal erkennen die in deze situatie zit.
  Ik hoor alleen zooo weinig positieve ervaringen.
  Zelf hebben we gelukkig ook mijn ouders nog maar ik ken ook iemand die niemand meer om zich heeft om te helpen. Geloof me, dan hebben wij het met onze 200 euro per maand voor zes personen nog goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey

  Ik zit ook al een lange tijd in collectieve schuldenregeling.
  En ben totaal niet tevreden van collectieve schuldenregeling !
  Heb 5950euro schulden en heb onlangs een 6.500€ gekregen waar ik al 2 jaar op zat te wachten en als dat eerder had gekomen had ik nooit in collectieve gezeten.
  Nu da geld is er eindelijk en mijn contact persoon weigerd om onmiddelijk alles te betalen aan de schuldeisers.
  En ondertussen houdt zij nog steeds mijn geld in en krijg ik voor mij en mijn dochtertje van 4 maanden oud 30€ per week..

  Heeft er mss iemand raad wa ik zelf kan ondernemen zoda ik al mijn schulden kan betalen en zoda al mijn geld terug naar mij komt??
  Er is geld voor de schulden te betalen.


  Alvast bedankt!
  Groetjes Sel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Sel
  Ik zou zeggen ga naar de griffier. Zorg dat je voldoende bewijzen hebt en vraag een herroeping aan (in de zin van betaling van schulden). Hou er wel rekening mee dat er ook erelonen van de bemiddelaar betaald dienen te worden. In principe (weet niet hoelang je erin zit en wat diegene telt) is dat ongeveer een 2500 per jaar...
  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hallo,

  ik ben een mama met een dochtertje van 3 en ik zat van oktober 2008 in schuldbemiddeling, ik weet van gisteren dat ik uit mijn schuldbemiddeling gegooit ben en de reden daarvoor is omdat mijn nieuwe vriend en ik gehuwd zijn en de centjes die aan de kant lagen om het feest te betalen is weg. er was ingebroken bij ons en alles was weg mijn man zijn spaarcentjes.
  nu, mijn schuldbemiddelaar vondt dat ik weer opnieuw schulden had gemaakt en heeft herroeping aangevraagd.
  als ik haar nu vraag om al mijn rekening overzichten te krijgen wat ik in die bijna 2 jaar nooit gezien heb wil ze die niet geven.
  ik laat het hier niet bij want als ik uitreken wat ik nu nog maar volgens haar betaald heb in al die tijd kom ik nog aan de helft niet wat ik dacht dat er afbetaald was.
  ik vraag me af waar al dat geld naar toe gaat, zijn die schuldbemiddelaars dan zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben je er daadwerkelijk uitgegooid of komt de herroeping eraan? Dat is een groot verschil! Indien de herroeping van de collectieve schuldbemiddeling nog moet voorkomen zou ik zorgen dat je alle bewijzen inkomsten ed bij elkaar hebt.
  Overigens moet je ook bewijzen dat er is ingebroken...door een politieraport of zo. Verantwoord jezelf gerust!
  Over het trouwen, zijn jullie onder huwelijkse voorwaarden getrouwd? Anders kan het zijn dat de herroeping niet is om jou eruit te gooien maar omdat er nu meer inkomsten zijn (je man) en deze (indien hier geen huwelijkse voorwaarden zijn) mee "moet" gaan betalen. Het kan ook zijn dat het leefgeld aangepast gaat worden ed.
  Lijsten heb ik nog steeds niet gezien. Hou er rekening mee dat de collectieve ook geld kost en niet te min ook niet....onze rekening tot nu toe bedraagt al meer dan 3000 euro aan erelonen voor de schuldbemiddelaar....logisch dus dat ook dat aan de kant word gehouden voor hem/haar en niet wordt afgelost.
  Waarop baseerd je bemiddelaar de nieuwe schulden? Heb jij meegetekend voor een eventuele lening voor de bruiloft? Dit mag inderdaad niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik zit ook met een paar vraagjes .
  Na 7 jaar zou mijn collectieve ,volgende maand 31 oktober afgelopen zijn .
  Nu krijgen we te horen van de bemiddelaar dat we nog twee maanden langer er zullen inzitten.
  De reden is omdat ze achterstaan op de rechtbank waar dit normaal 2 weken duurt ,kan ik hier iets aan doen.
  Mijn schulden zijn afbetaald ,het ereloon van de advokaat nog niet.
  We hebben op al die jaren al 4000 euro betaald,en op de rekening staat nog 2400 euro,dit is dan samen 6400 euro.
  Volgens de bemiddelaar gaat ze niet overdrijven met het ereloon.
  2 november wil ze ons zien zou het dan kunnen zijn dat ze zegt dat we schuldenvrij zijn.
  31 oktober is 31 oktober en ik wil geen dag langer ik ben het beu.
  dank voor eventuele reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo,
  Zo te merken ben je een van de weinige die wel redelijk tevreden was/is en een eind aan de lange tunnel ziet komen! Dat is enkel goed nieuws.
  Ik neem aan dat de collectieve er dan daadwerkelijk op zal zitten voor jullie. Ik begrijp dat het een domper is dat er nog 2 maanden gerekt gaat worden maar het is een feit dat de aanvraag voor collectieve schuldenregeling nu zo groot is dat de wachttijden erg lang zijn. Zo moeten wij nu nog 3 maanden wachten tot onze zitting voor een andere oplossing of bemiddelaar puur door de drukte! En we leven nu dus al ruim 3 maanden zonder of met nauwelijks leefgeld. Onze schulden zijn dus terug aan het oplopen wat uiteraard onze bedoeling niet was.
  Ik neem aan dat jullie gewoon leefgeld krijgen? Persoonlijk zou ik mega blij zijn dat het eindelijk gedaan wordt ook al zou ik nog 2 maanden moeten wachten...Wil je ons op de hoogte houden? Dit, het eind van de collectieve schuldenregeling, geeft toch ergens weer moed

  BeantwoordenVerwijderen
 16. BEDANKT VOOR DE REACTIE IKKE
  ja zeven jaar voor een schuld van 35000 euro.
  Ze is inderdaad wel goed geweest voor ons,maar ik heb hier ook wel een dubbel gevoel bij.
  Het is ook een paar maal herzien geweest .
  Hoe langer je in bemmidelling blijft hoe beter voor haar erelonen.
  Eigenlijk had het al 3 jaar geleden moeten stoppen,aangezien ik toch een redelijk salaris heb.
  maar alles wat we vroegen kregen we een wasmachine,auto,niewe tv kortom ze betaald gewoon alles zelfs mijn boeten voor de auto,alle rekeningen .
  daarboven op kregen we een leefgeld van 1050 euro de maand ,in twee delen 400 en 650 euro.
  Ik heb een vrouw en een kind van 7 jaar,dat is goed te doen.
  En nu heb ik het gevoel dat ze dit deed om haar erelonen op te strijken want die hebben voorang.
  En nu mijn schulden afbetaald zijn wil ze een eindafrekening maken van ereloon is dit normaal ,dat ze op het einde nog ereloon kan eisen.
  En kan dit veel zijn.
  Bedankt voor eventuele reactie"s.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi,
  Je hebt dus wel een menswaardig bestaan gehad! Ik krijg (nou ja heb dat het eerste jaar gekregen nu is het werkelijk een ramp) 1000 euro voor 2 volwassenen en vier kinderen en geen enkele rekening betaald zij, uitsluitend de huur. De rest moet daar dus nog allemaal vanaf. We hebben ook maanden helemaal niks gekregen terwijl het loon doorliep.
  Ja, helaas mag ze dat doen, haar erelonen opstrijken. Ik ken verhalen van mensen die daarna alsnog 2 jaar langer in de schuldbemiddeling zaten. Toch schijnt er ook een mogelijkheid te zijn om die te laten kwijtschelden. Daarvoor kan je het best een pro-deo in arm nemen!
  Overigens, mogen wij weten welke provincie je zit? Ik heb sterk de indruk dat de collectieve per provincie veranderd. Jouw collectieve lijkt me ook een stuk "relaxer" dan wat wij en velen met mij hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik woon in lier provincie antwerpen.
  Zo te horen heb je het ook niet makelijk ik zou zeggen volhouden.
  Ooit stopt het en dan kun je schuldenvrij leven,wat weinig mensen kunnen zeggen.
  Wat betreft haar erelonen,die zouden volgens haar niet zo oplopen ,en ze heeft ons verzekert dat we ,zoals het vonnis het zegt 31 oktober gedaan hebben.
  Maar nu krijg ik wel schrik,als ik hoor dat je er nog twee jaar langer kunt inzitten,dan zou ze een ereloon moeten vragen gelijk aan mijn schulden .
  Ik heb altijd maar 1 consultatie in het jaar gedaan,en briefen en telefoons heeft ze bijna helemaal niet naar me gedaan .
  Is het toch zo dan laat ik meteen de zaak heroepen,met pro-deo ,en ik zal gelijk krijgen ook omdat ik een gehandicapt dochtertje heb ,en het niet langer verantwoord is om in schuldbemiddeling te zitten.
  En ik heb alle voorwaardes vervult die in mijn vonnis staan.
  Als mijn schulden gedaan zijn en ik heroep daarna moet ik dan de schuldeisers toch nog de wegevallen intresten terugbetalen.
  Maar laten we hopen dat het niet zo ver komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. he ikke 2500 euro erelonen op een jaar??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nou, denk het wel. Er zou een herroeping komen en ben het dossier gaan inzien en helaas zat daar een rekening bij van 2700 euro voor 1 jaar en 3 maanden :s
  Vandaag trouwens weer gebeld. We hebben deze maand nog geen leefgeld ontvangen. O,00 en het interim heeft het geld naar de bemiddelaar gestort. Wij gebeld: Sorry maar ga niks storten, bewaar dit geld voor de kosten. Konden we het dus mee doen......Ga morgen achter een pro-deo aan dat de boel maar versneld wordt. Mijn ouders kunnen echt niet nog een gezin onderhouden van hun pensioen en OCMW kan niks doen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ja ikke het is zo dat de eerste betaling aan erelonen het duurste is omdat dan een plan moet opgesteld worden ,schuldeisers moeten aangesgreven worden enz....
  Wat ik hier allemaal hoor over schuldbemiddelaars is ongeloofelijk .
  In jou geval heb je rechelrecht met een bandiet te maken jou geld inhouden, en jullie zonder leefgeld zetten.
  Schuldbemiddelaars kijken natuurlijk ook naar de hoeveelheid schulden en naar je loon ,ik heb wel gemerkt dat hoe meer loon je binnenbrengt hoe losser ze worden.
  In het geval van erelonen heeft het er natuurlijk ook met te maken of de schuldeisers niet moeilijk doen.
  Wetelijk mag een schuldbemiddelaar jullie niet zonder leefloon zetten al heeft hij kosten.
  Ik maar klagen maar als ik op internet rondsurf denk ik dat ik me nog gelukkig mag prijzen.
  als ik bel word er steeds opgenomen,alles is steeds corect betaald geweest,en leefgeld steeds op tijd gestord geweest.
  MAAR MIJN SCHULDBEMIDDELAAR HEEFT NATUURLIJK WEL TWEE SECRETARESEN DIE DIT ALLEMAAL DOEN VOOR HAAR.
  Als ik van jou was zou ik je schuldbemiddelaar laten zweten ,en zien dat hij alles kan verantwoorden.
  Als ik mag vragen wat zijn je inkomens,schulden en heb je kinderen of vrouw.
  STERKTE

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ehhm als er een plan opgesteld zou zijn geweest en brieven verzonden zouden zijn geweest dan begreep ik het nog enigzins maar dit is niet het geval.
  Wij begonnen met 19000 euro en nu is het volgens de bemiddelaar 32000 euro. Er zijn geen betwistingen geweest ondanks dat ik bewijs heb geleverd dat bepaalde zaken allang betaald waren.
  Mijn man werkt (helaas onregelmatig maar toch een 8-10 maanden per jaar) full time en ik werk part-time. Daarnaast hebben we 4 kids dus een kindergeld van 720 per maand maar zien niets.
  In december moet de bemiddelaar zich verantwoorden. We hebben deze aanvraag zelf gelegd bij de griffier. Meteen vragen we om een andere bemiddelaar.
  Ik weet niet hoe lang ik nog kan werken, heb daar internet voor nodig en zonder leefgeld kan deze niet meer betaald worden. Eten/drinken zijn we al een aantal keren bij het OCMW gaan ophalen in de kantine (resten dus) en dan te bedenken dat er wel degelijk geld op de rubriekrekening staat! Ik word er in ieder geval zieker dan ziek van.
  Het lijkt een film, een slecht boek maar helaas is het pure waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Iets begrijp ik toch niet zo goed,als jullie een schuldbemiddelaar toegewezen hebben gekregen van de rechtbank,en er is een uitspraak en vonnis dan mogen de intresten niet doorlopen dan hoef je deze niet meer te betalen zo staat dit in het kb.
  Ik heb ook het vermoeden dat het nu veel langer duurt voor dat je aan je schuldbemiddeling kan beginnen.
  Toen ik er aan begon in 2004 waren er geen wachtlijsten,en was alles beklonken op 2 maand en kon ik er aan beginnen.
  Er zijn nu zoveel gezinnen met zware schulden door de crisis,dat een schuldbemiddelaar zoveel klanten heeft .
  En spijtig genoeg , als je dan een slechte hebt alles misgaat.
  Ik vindt dat ze dringend de wed rond bemiddeling moeten herzien,omdat nu de schuldbemiddelaar nauwlijks gecontroleerd wordt.
  Want als je tegenwoordig hoort is de enige die er baat bij heeft de bemiddelaar.
  Ik hoop echt voor jullie dat je nu een goede krijgt,en ik zou ook duidelijke afspraken maken die in het vonnis komen zodat er geen misverstand kan zijn.
  De volgende jaren zullen jullie het niet zo makkelijk hebben,maar doe het voor jullie kinderen.
  Nog veel sterkte,en het komt wel in orde vol houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. lieve mensen
  Ik en men man zitten al 7jaar in een collectieve,en geloof me ik ben het allemaal kots beu.
  Wij hebben 700euro leefgeld zij betalen alles ,juist kabel telefoon schoolgerief kleren eten de school betaal ik zelf allemaal,en kindergeld krijg ik ook 100euro ik zit aan minimum 800euro dat ik zelf alle maanden betaal.
  Dat is niet normaal, ze beloofde me dat het maar 3 jaar gingen duren het is al 7jaar bezig.
  ik werk fultime en men man ook samen hebben we ongeveer 4000euro.
  Ze hebben nog maar één maal een kwijtschelding gedaan .
  Ik ken mensen die meer schulden hadden dan ons en na 3jaar gedaan de rest werd ze kwijt geschonken.
  Dat begrijp ik niet.
  We werken dag en nacht, onlangs zei ik tegen men schuldbemiddelaarster we werken full time dus het ga toch rapper gaan en ze zei me neen,dat is geld om opzij te leggen .
  In het begin werkte ik maar deeltijds dus houden ze het op dat bedrag ,als we een auto wilde of gelijk wat er kapot was moest ik het maar zelf betalen.
  Die secretaress zegt we hebben geen geld voila!!!!!!! een zoon van 14jaar begin er maar mee en hij heeft heel veel nodig op school ,moet ik allemaal zelf betalen zijn kleren die hem ontgroeien en schoenen
  Alle jaren betaal wij haar ereloon rond 1800euro zonder de rest soms kan dat meer zijn soms minder, zelfs normaal in de vakantie of nieuwjaar moeten ze u een derde geven van uw geld boven uw leefloon zelfs dat krijgen we niet.
  Ik weet het niet meer , hoe lang zal het nog duren?????

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dat lijkt me toch niet normaal als het zolang duurt ,en je moet zoveel zelf betalen dan hebben jullie toch een schuld van rond de 50.000 euro.
  Ik en men vrouw hadden een schuld van 30.000 euro, en ons inkomen bedraagt 3400 euro.
  Ook wij hebben er 3 jaar langer over gedaan ,2004 begonnen en nu oktober 2010 gedaan.
  Wij kregen 1050 euro leefgeld in de maand en moesten daar niets van betalen zij betaald alles maar dan ook alles,wasmachine ,auto,op reis gaan,alles is ok voor haar.
  En we kregen altijd de extra,s die we vroegen.
  Nu ons schuld is juist helemaal afbetaald,dan snap ik niet hoe jou verhaal kan ,er klopt echt iets niet

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben ook in schuldbemiddeling en de verhalen die ik hier hoor zijn larie zoals ikke 2500 euro ereloon dan betaal je de schuldbemiddelaar meer dan je schulden ik betaal 1000 euro per jaar.
  En nog zoiets na je schuldbemmiddeling sta je nog 5 tot 10 jaar op de zwarte lijst ,wetelijk moeten ze je een jaar na al je schulden betaald zijn van de zwarte lijst schrappen .
  Wat een bullshit lees je toch allemaal op internet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. beste,geloof me dit is geen larie het gebeurd echt.ikzellf betaal mn advocaat rond 1600 per jaar dus dan hebben wij nog beetje geluk ma hoe dan ook het kan echt wel kloppen wat je hier leest spijtig genoeg

   Verwijderen
 27. Anoniem: Ik kan je mensen laten spreken die dit meemaken. Ik ben niet de enige! Er zijn er nog veel meer in deze situatie.
  Aan de andere kant vraag ik mij af...misschien ben je een bemiddelaar? Waarom anoniem reageren wanneer je zo zeker bent dat er niemand in een slechte situatie zit?
  Ik ken meer mensen in deze situatie dan in de goede....natuurlijk hoopt iedereen een goede oplossing te vinden!
  Overigens, wanneer je echt alles wilt weten over hoe goed de collectieve is en hoeveel mensen er zelfmoord door plegen verwijs ik je door naar een forum over armoede: http://forum.vierdewereldsyndicaat.org/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik ben geen schuldbemiddelaar ik zit zelf al jaren in schuldbemiddeling.
  Ik wil alleen maar zeggen ,bij de toewijzing van een schuldbemiddelaar komt in het vonnis te staan waar de bemiddelaar zich aan moet houden en de schuldenaar en dit wordt door de rechter beslist .
  Nu als je je hier niet aan houdt gaan de poppen aan het dansen ,en kan er een heroeping volgen dus het eerste wat een bemiddelaar zal doen is proberen zijn erelonen te vrijwaren voor de heroeping of wraking,en zal hij ook niet meer zo aanspreekbaar zijn en er alles aan doen om zichzelf in een goed daglicht te zetten bij de rechter.
  Er zijn veel mensen die het onderschaten,en niet goed beseffen,dat ze de volgende jaren afhankelijk van het loon of bemiddelaar het met heel wat minder zullen moetyen doen ,al die jaren moeten werken voor iemand anders is veel moeilijker dan je denkt.
  En diegene die het einde wel halen daar zal de bemiddelaar alles aan doen om het goed te laten aflopen ,want weet je er moeten gewoon mensen door de bemiddeling gberaken want als er niemand baat bij heeft dan zouiden ze het wel eens kunnen afschaffen en dan is de bemiddelaar zijn goudmijn kwijt .
  HET ZIT VEEL MOEILIJKER INEEN DAN JULLIE ALLEMAAL DENKEN? JULLIE WETEN HET TOPJE VAN DE IJSBERG NOG NIET.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dat is nu juist wat je misschien mis hebt. Ten eerste zitten wij al 2 jaar in de TOELAATBAARHEIDSFASE met andere woorden er is nog geen plan, geen beslissing vastgelegd ook niet over het leefgeld al 2 jaren niet. Overigens is dit vrijdag wel eindelijk vastgelegd en zijn we een stuk geruster. Nu moet de bemiddelaar zich aan de afspraken gaan houden! Tussen minimaal kunnen leven en al ZES maanden geen leefgeld uitgekeerd krijgen zit nogal een verschil!
  Overigens ken ik de wetten een beetje te goed. Dat is juist het frustrerende eraan. Ik WEET wat wel en niet mag, maakt me natuurlijk ook sterk dat bewees de evaluatie wel. Ik KON zeggen, nu komt er iets op papier want anders herroep maar gelijk de hele boel omdat ik WIST dat dit verplicht was. Niet enkel de schuldenaar moet zich aan strenge regels aanpassen en ernaar leven (wat voor niemand een probleem hoeft te zijn als je geen luxe leven gaat leiden) maar de schuldbemiddelaar ook en daar schort het teveel in onwetendheid van beide partijen

  BeantwoordenVerwijderen
 30. 2 JAAR IN TOELAATBAARHEIDSFASE DAT HOOR JE OOK NIET SNEL.
  ALS JE IN SCHULDBEMIDDELING ZIT KRIJG JE TOCH EEN SCHULDBEMIDDELAAR TOEGEWEZEN EN DIE MOET DAN VAN DE RECHTER EEN PLAN OPMAKEN DACHT IK.
  NU JULLIE BEMIDDELAAR HEEFT DAT DUS NIET GEDAAN,VOLGENS MIJ HEBBEN ZE GOED MET JULLIE VOETEN GESPEELD,OF WAS ER EEN PROBLEEM MET DE TOEWIJZING.
  MAAR NU KAN HET DUS BEGINNEN DAT IS HET BELANGERIJKSTE.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat is wat ik bedoel. Normaal max 1 jaar ivm het doorgeven van de schulden en de bemiddelaar de kans te geven te onderhandelen.
  Ik hoop ja dat er nu eindelijk eens iets nuttigs gebeurt want schulden aflossen willen we echt wel! Dat hebben we in het verleden ook bewezen

  BeantwoordenVerwijderen
 32. NOG VEEL GELUK,EN VOLHOUDEN .
  HET IS EEN HARDE LES MAAR EEN NUTTIGE LEVENSLES.
  BIJ MIJ ZIT HET ER BINNEN TWEE WEKEN OP ?EN IK KAN JE ZEGGEN DAT IK NU WEL MET GELD KAN OMGAAN .

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zit ook in SB sinds 2008. Maar zit u al 2 jaar zonder werk. Mijn bemiddelaar vind dat ik niet voldoende moeite doe om werk te zoeken, terwijl mijn advocaat dit wel vind.
  Mijn bemiddelaar wilt alles herroepen. Ik dacht dat een bemiddelaar aan mijne kant moest staan ipv tegen mij ?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. het enige dat een schuldbemiddelaar intreseerd is hoeveel schulden je kan afbetalen en hoeveel erelonen hij kan innen.
  EN DAT LAATSTE IS BELANGERIJKER, WAAROM NOG MET JE VOORTGAAN ALS HIJ IN JOU PLAATS EEN NIEUWE KLANT KAN KRIJGEN DIE DAT MEER OPBRENGT.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Daar ben ik het mee eens. Maar aan de andere kant is er wel werk te vinden als je keigoed zoekt en een beetje geluk hebt.....pff moeilijk hoor. Maar herkenbaar na 78 sollicitaties is het mijn man eindelijk weer gelukt. Ik heb er weer 34 gedaan en mag vandaag weer eens op gesprek.
  Maar goed zulke dingen worden gezegd door iemand die een vaste job heeft (bemiddelaar) en zowieso het geld wel krijgt of inhoudt...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. wolven zijn het(bemiddelaars), die dat ons schaapjes chanteren,door de schuldenaars van je weg te houden ,en in hun plaats met het geld gaan lopen.
  SCHAAM JE BEMIDDELAARS, MENSEN DIE IN PUT ZITTEN,NOG DIEPER ER IN DUWEN EN UITMELKEN .
  JA TIJD OM DEZE GIEREN EEN HALT TOE TE ROEPEN EN DE HELE WET TE HERZIEN.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. goed nieuws mijn scculdbemmiddeling loopt af om 24u00 vandaag na 6 jaar eindelijk .nog veel sterkte allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat zou volgens jou een betere wet zijn? Ik heb zelf wel een paar ideeen maar ben toch wel benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Jan,
  Super dat je eruit bent weet je al wanneer je zelf je geld weer in handen krijgt? Wanneer je er daadwerkelijk vanaf bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. ja ikke ik ben juist terug van mijn schuldbemiddelaar
  ze zij me je hebt gedaan het verzoekschrift wordt vandaag ingediend,maar ik ga wel wachten op het vonnis.
  ja ik zag het al aankomen ,ik werdt kwaad vanbinnen mijn gezicht liep rood aan .
  ik tegen haar en wat is je afrekening van de erelonen,ze presenteerd me een rekening van 6700 euro ze zegt tegen me dan heb ik me nog gebukt,en ze had daarbovenop vandaag nog eens 500 euro jaarlijkse provisie ingehouden .
  dus samen eventjes 7200 eindafrekening ik tegen haar kwaad dit is gewoon onwerklijk dan hebben we op 6 jaar 11.000 euro betaald aan je.
  en op het vonnis wachten duurt ook nog 2 tot 3 maand.
  ik zeg tegen haar je mag doen wat je wil ik stop er mee en ik wil vanaf vandaag al men geld.
  na een discussie ,ben ik vastbesloten ,ik kan het niet meer aan om zolang te wachten zeg ik .
  ik zeg tegen haar je doet wat je niet laten kunt,voor mij is het gedaan ,en ik meende dit ook echt.
  het was moeilijk maar ik heb het voor elkaar gekregen ,ZE ZEGT TEGEN ME OK JE BENT ER VAVAF?IK ZEG DAN NEEM JE HET ERELOON OK MAAR, ZIJ DIT NEEM IK ZOWIEZO IK HEB DIT VERDIEND,IK ZOVEEL,ZIJ DAN HAD JE OOK MAAR RECHTEN MOETEN GAAN STUDEREN.
  DUS VANAF VANDAAG WORDT ALLES VAN GELD RECHTREEKS NAAR MIJ GESTUURD, EN ZIJ MAAKT ALLES DEZE WEEK IN ORDE ZODAT ALLE REKENINGEN TERUG NAAR MIJ KOMEN.
  EN OP DAT VONNIS WACHTEN IS MAAR EEN FORMALITEIT ZEGT ZE.
  DUS IK DENK OP HET EINDE VAN IEDERS SCHULDBEMIDDELING DAT JE MEER GEDAAN KRIJGT,ALS JE DE SCHULDBEMIDDELAAR ZIJN ERELOON HELEMAAL KUNT BETALEN?EN ZE WORDEN GOED BETAALD HOOR.
  DUS IK BEN ER ,AAN IEDEREEN DIE DIT HOORT STERKTE EN VOLHOUDEN.
  IK KAN HET NOG NIET

  nu haar erelonen stond nog op men rekening maar ik had ook nog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom bij Jobert Loan service ....

   Bent u een man of vrouw die behoefte hebben aan een lening voor kerst, of bent u in enigerlei financiële puinhoop of heb je een lening nodig hebt om een mooie Small Scale, middelgroot of groot bedrijf opstarten? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?. zoek niet verder en Haal het beste voor uw familie deze kerst en eigenaar van uw droomhuis zoals we zijn hier om u de service die u wenst om het beste van ons vermogen te geven in guarantying u een lening met lage rente @ 2% per jaar voor individuen, bedrijven en rechtspersonen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op via: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.
   Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit, onze leidende doel is om u de service die u verdient, Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat je nodig hebt in een handomdraai. Verminderen uw betalingen aan de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Gain flexibiliteit waarmee u kunt gebruiken voor welk doel - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.

   Verwijderen
  2. Welkom bij Jobert Loan service ....

   Bent u een man of vrouw die behoefte hebben aan een lening voor kerst, of bent u in enigerlei financiële puinhoop of heb je een lening nodig hebt om een mooie Small Scale, middelgroot of groot bedrijf opstarten? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?. zoek niet verder en Haal het beste voor uw familie deze kerst en eigenaar van uw droomhuis zoals we zijn hier om u de service die u wenst om het beste van ons vermogen te geven in guarantying u een lening met lage rente @ 2% per jaar voor individuen, bedrijven en rechtspersonen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op via: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.
   Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit, onze leidende doel is om u de service die u verdient, Ons programma is de snelste manier om te krijgen wat je nodig hebt in een handomdraai. Verminderen uw betalingen aan de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Gain flexibiliteit waarmee u kunt gebruiken voor welk doel - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen. Geïnteresseerde kandidaten moeten nu contact met ons op: jobertloancompany@yahoo.com of jobertloancompany@gmail.com.

   Verwijderen
 41. ja ik krijg al mijn gelden integraal terug op mijn rekening ,vandaag bij haar geweest kan het nog steeds niet geloven

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Dat is dus ruim 150 euro per maand wat je moet betalen aan erelonen. Is wel erg veel he! Zeker als je ziet dat in de wet staat dat ze betaald krijgen door een of ander fonds.
  Ben blij dat je eruit bent en ik hoop echt dat je deze week alles op orde krijgt. 11000 euro erelonen is echt heel veel! Dat is zo ongeveer 2derde van onze schuld in totaal...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die speciale fonds geeft niks meer van vorig jaar al ni meer zei mn advocaat toen

   Verwijderen
 43. inderdaad heb ik haar ook gezegd dat dit echt veel is .
  aan het fonds kunnen ze een maximum vragen van 1200 euro ,ik heb het altijd gezegd daarom is het voor hun interesanter dat ze iemand hebben die goed verdiend.
  ik krijg al men gelden nu ,dus zit ik er ook niet met in ,zolang ik er maar vanaf ben .
  had ze nu moeilijk gedaan dan had ik alles laten na pluizen door een pro deo.
  ik heb naar de grifier gebeld en hij zij me nog 3 tot 4 maand wachten voor het voorkomt ,maar het is maar een formaliteit en het is ook geen probleem volgens hem als ze integraal alles doorstort naar ons.
  als jij gedaan hebt zul je me wel begrijpen ,erelonen zijn niet meer belangerijk als je er vanaf bent.
  doei en nog veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik ben maandag moeten voorkomen ... Heb nu nog 4 weken tijd gekregen om een job te zoeken, anders smijten ze mij eruit ... Heb ondertussen EINDELIJK iets gevonden ... Maar als ik dit allemaal lees wil ik er gewoon uit stappen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. hallo ik ben op ook op schuldbemiddelaar ik ben dat daar ook kost beu daar ik krijg 800 euro de maand we zijn hier met 5 mensen ik moet met dat geld rond komen schoolkosten moeten daar vanaf ik voelde me heel slecht daar bij ik ben nu terug voltijds aan het werken maar ikheb get nog niet aan gegeven aan haar dat ik werk ze is daar achter gekomen ik heb mijn loonfich nog niet door getuurd kunne ze mijn kindergeld dan in houden daarvoor ik wil daar zo graag van af maar ze zegt dat gat zo maar niet

  BeantwoordenVerwijderen
 46. je kindergeld wordt zowiezo integraal naar haar gestuurd ,of je moet een andere overeenkomst met haar hebben.
  je hebt voor haar verborgen gehouden dat je werkte,en ze is daar dan ook nog achtergekomen dat is erger.
  het zou wel eens kunnen dat ze alles heroept en dan begint de bulshit weer,ik hoop voor jou van niet veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Vier weken om werk te vinden. Nu voor de feestdagen ok, kan het lukken. Veel winkels zoeken extra tijdelijk personeel maar daarna....pff laat ze zelf eens solliciteren.
  Hier heeft de man gelukkig ook weer werk maar goed, heeft nog weinig te maken met leefgelden en zo.

  Kindergelden worden inderdaad ingehouden. Die kan je niet krijgen. Hier wordt daar de huur van betaald wat op zich wel weer fijn is...
  Ik hoop ook dat er niks herroepen gaat worden. Als je een duidelijke reden hebt en de bewijzen waarom je dat gedaan hebt kan je nog wel de boel rechttrekken, maar dan moet je wel een beetje meelevende Rechter treffen

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ach ik krijg 250€ per maand af en toe, soms word er wel eens een maand overgeslagen. De rechter vroeg mij hoe onderhoud ge u eigen met zo weinig geld. Awel ik woon samen met een kamergenoot, en als ik haar niet had dan had ik er niet meer geweest, heb het zo gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Heel herkenbaar. Gelukkig kon de rechter zich in ons vinden en wordt er vanaf afgelopen week direct 70 % naar ons gestort, jammer alleen dat er na 5 maanden niks krijgen zoveel achterstallige rekeningen zijn :x

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik ben benieuwd hoeveel ik nu ga krijgen nu ik werk heb gevonden. Mijn sb staat dan ook totaal niet aan mijne kant, wel aan de kant van mijn ex, en vind dit raar, want ik doe alles hoe het moet en mijn ex dus niet, en daar sluit ze precies haar ogen voor. En ben er zeker van dat mijn sb er alles voor zou doen om mij eruit te krijgen !!! Ben ik blij dat ik daarbuiten een goede advocaat heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. hey allemaal ,

  wij zijn ook bij de schuldbemiddeling al van 2006 en er is bijna nog niets afbetaald en van onze bemiddelaar horen of zien wij nooit niets dus weten wij ook van niets , heeft er hier al iemand zijn bemiddeling stop gezet en alles zelf gaan regelen ?

  groetjes allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Beste iedereen,

  Door verschillende problemen met onze schuldbemiddelaar bij het OCMW (weigeren om een overzicht van de reeds afbetaalde en nog te betalen schulden vrij te geven, geen leefgeld meer krijgen en het nalaten van bepaalde kosten te betalen, het niet nakomen van afspraken,...)
  overwegen mijn partner en ik om in vrije schuldbemiddeling (budgetbeheer) te gaan bij een advocaat, nu is mijn vraag : hoeveel kost dit ongeveer (een advocaat is nl niet gratis) en hoe wordt die betaald als je schulden hebt en dus geen geld over om andere kosten te betalen? Ik vind nergens op het internet info of gegevens over wat een advocaat precies gaat kosten en niemand uit mijn omgeving kan mij hierop antwoorden... Iemand hier ervaring mee?

  alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. allemaal geldkloperij en banditisme zo noem ik dat.
  verdien je genoeg zul je een menswaardig bestaan hebben en schulden aflossen.
  verdien je niet genoeg dan steken ze je nog dieper in de shit .
  ZO SIMPEL IS HET

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Helaas zijn hier de problemen niet verbetert. Opnieuw geen leefgeld al vanaf half december niet. Kids krijgen brood met boter en een flesje water mee naar school...is dit nu nog normaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. ik ben reeds 8 jaar onders cshuldbemiddeling en zou nu mijn huis verkopen ,ik kan dan al mijn schulden aan iedereen terug betalen ,maar als ik 2500 euro per jaar moet betalen aan de schuldbemiddelaar,dan moet ik hem 20.000 euro betalen,kan dit echt waar zyn,dus geraak ik nooit uit de collectieve schuldbemiddeling,

  BeantwoordenVerwijderen
 56. hallo
  ik wil in collectieve stapen omdat er de eene deurwarder na de andere aan mijn deur staat kmoet maandelijks mijn eene betaling laten ligen om een andere te kunnen betalen kzie het gewoon niet meer zitten maar nu ik dat allemaal lees ben ik er bang van geworden dat ik er nog dieper ga in graken wie kan mij goede raad geven dank u

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HIER IS MIJN SUCCES VERHAAL VAN HOE heb ik mijn lening van een betrouwbaar bedrijf

   Mijn naam is Sir Silvester William Dean uit Denemarken, ik ben een x-scam slachtoffer dat werd opgelicht door nep-internet kredietverstrekkers beweren om eerlijk te zijn voor mij. En ze opgelicht mij mijn harde verdienen 7.000,00 euro en ik dacht ik zal nooit en te nimmer in het leven vertrouwen elke lener online, totdat ik zag een advertentie online die mij verwees naar een betrouwbare kredietverstrekker genaamd EXPRESS FONDSEN LENING PLC. En ik contact met hen via hun bedrijfs-e-mail: (expressfundsloans.llc@aol.com) en ik een aanvraag voor een lening van 120.000,00 en ik beloofde hen dat als ik mijn lening van hun bedrijf zal ik het goede nieuws te verspreiden aan de wereld , en na 48 uur van mijn aanvraag. Ik kreeg een waarschuwing van mijn bank dat mijn account is gecrediteerd met 120.000,00 euro, was ik zo verrast en ik staarde terugbetaling na 2 maanden, dat is 30 van elke maand. En nu ben ik het verlaten van een gelukkig leven, is Express FONDSEN LENING FIRM PLC DE BESTE IN DE WERELD! Neem contact met hen op hun bedrijfs-e-mail: {expressfundsloans.llc@aol.com} En ze vertellen Sir Silvester William Dean uit Denemarken, bedoeld om hun bedrijf en je zult blij zijn u deed ik beloof ...

   Verwijderen
 57. Ik zou aan iedereen willen zeggen dat collectieve schuldbemiddeling zeker niet de oplossing is! Inderdaad na het lezen van al deze berichten zou je van minder schrik krijgen...
  Mijn ex zit blijkbaar in collectieve schuldbemiddeling sinds 2008 voor schulden die destijds gemaakt werden toen hij zelfstandige was. Jaren heeft hij geprobeerd om tot een oplossing te komen voor het oplossen van deze problemen.Op aanraden van het OCMW is hij in schuldbemiddeling gegaan. Eind september kreeg hij te horen dat zijn schuldbemiddelaar stopte en dat de zaak werd overgedragen aan een andere schuldbemiddelaar. Toen is eigenlijk de miserie begonnen. Deze schuldbemiddelaar weigert nu al enkele maanden om leefgeld en alimentatie te betalen en wil ook nog eens betaald worden voor zijn "diensten" ook al heeft mijn ex niet gevraagd om een andere schuldbemiddelaar. Op 9 mei moet hij voor de rechter verschijnen, waarom hij moet verschijnen weet hij niet maar waarschijnlijk zal het gaan over de "onkosten" van de schuldbemiddelaar en over het bedrag van de alimentatie...
  Volgens mij is schuldbemiddeling het gat in de markt, de manier om rijk te worden op de miserie van een ander! Het zou bij de wet verplicht moeten zijn om mensen eerst volledig op de hoogte te stellen van alle voor- en nadelen en OOK van de kosten die hieraan verbonden zijn. Mijn ex is reeds bij zijn schuldbemiddelaar moeten komen maar weet eigenlijk helemaal niets van wat hem nog te wachten staat. Waarom zou een schuldbemiddelaar je na de opgegeven periode zonder schulden zetten, dan is hij zijn inkomstenbron kwijt! Hoe langer het duurt hoe meer hij/zij verdient! Deze hele praktijk zou eens dringend aan de kaak moeten gesteld worden! Waarom eens niet iemand aanstellen die een dossier maakt met brieven van lotgenoten en deze dan overhandigen aan de bevoegde minister? Momenteel kunnen schuldbemiddelaars doen en laten wat ze willen, ze worden praktisch nooit op de vingers getikt.
  Moeten kinderen dan ook slachtoffers worden van de fouten die hun ouders of één van hun ouders hebben gemaakt? Volgens de schuldbemiddelaar van mijn ex wel want hij zei dat er niemand hem kan verplichten als zijn zoon naar de hoge school gaat om dit te financieren!!! Natuurlijk niet want anders ontloopt hij/zij de kans op nog een extra slachtoffer...
  Anoniem, ga langs bij het OCMW en laat je goed informeren over alle mogelijkheden maar denk heel goed na over collectieve schuldbemiddeling, budgetbeheer is mogelijk ook een oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. LVS
  Bedankt voor je openhartige verhaal en..dat je er ook zo voor uitkomt! Dat is al een goede start. Nu moeten jullie weten dat een van de redenen dat ik en mijn gezien "herroepen" zijn deze blog is. De bemiddelaar vond het namelijk een aanslag op het werk. Maarrr...ik weigerde de blog te sluiten puur omdat er niks onzinnigs instaat. Dat zeggen ook de reacties wel.
  Je optie om veel handtekeningen te verzamelen is ontzettend goed! Ik strijd mee tegen armoede in Vlaanderen (ik kan het prima oplossen en doen of mijn neus bloed door terug te vertrekken uit dit land maar wat schiet men ermee op?)
  Misschien en tip: Bezoek het Vierde Wereld Syndicaat!! Er zijn daar armen die strijden voor de armen en samen staan we sterk!

  Overigens ben ik nu blij dat ik ervanaf ben. Ook al staan de deurwaarders aan de deur ze tonen veel begrip. Dat zegt toch al iets he? Ze hebben allemaal hun bevoegdheid terug gekregen om op te laden en geen enkele doet het! Ze geven ons allemaal de kans en vinden ons idee (eerst de kleintjes en dan de grote) veel beter. Tenslotte hebben ook zij de afgelopen drie jaren NIKS Gehad. Er stond 2800 euro op de reserverekening....en jah deze is uitgekeerd aan: DE BEMIDDELAAR....en dit was voor 1 jaar dus tel uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo,
  Ik ben zwanger en zit sinds 11/2010 ook in SB.
  Het is triest,ik leef dag in dag uit in stress.
  Ik heb 800 per maand waar ik 400euro huur moet betalen,100 euro elektriciteit en nog de rest vd maandelijkse kosten.
  Ik heb een dochtertje van 6 en ik moet haar regelmatig nieuwe kleertjes kopen omdat ze een groeispurt heeft.Ik kan het financieel niet opbrengen met 250 euro in de maand,die ik over heb.Ik zou graag uit collectieve stappen en zelf mijn rekeningen betalen, maar weet niet of dit zomaar kan en of dit wel verstandig is.
  Dat ik de interesten erbij moet betalen,maakt voor mij niet veel uit.Tenslotte betaal je nu ook 2500 euro ereloon per jaar aan je schuldbemiddelaar. En je hebt dan nog geen zicht over je eigen geld.
  Wie heeft er ervaring met het uit schuldbemiddeling stappen?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hoi,
  Wij zijn uit de collectieve gegaan :) Ja het is even vechten maar toch gelukt. Nu heb ik een andere blog maar ben er nog niet zo actief op. Het gaat over zelf schulden betalen in Belgie. Ik zal de link zo snel mogelijk hierop plaatsen en de blog aanvullen.
  Op het moment heb ik met ALLE schuldeisers een degelijke regeling kunnen treffen. We hebben 1 inkomen (man) en ik ga naar school. We betalen de huur netjes elke maand en hebben ook geen deurwaarder of iets dergelijks meer aan de deur.
  Van onze belastingterugave heb ik gisteren ineens 2900 euro afgelost :) Ohh echt normaal was dit naar de bemiddelaar gegaan aan erelonen nu vielen er ineens 3 schuldeisers weg!
  Het is elke week (weeklonen) even achten Ibanking gaan zitten en plannen. Maar het lukt zeker weten wel!
  als je wilt mag je me ook mailen lucaruby@hetenwij.com

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hallo,

  Heb vandaag een brief gekregen van de arbeidsrechtbank dat ik een schuldbemiddelaar heb toegewezen gekregen. Nu heb ik dit allemaal vorig jaar, intussen bijna een jaar geleden aangevraagd omdat mijn inkomen erg laag was. Nu heb ik intussen een job bij de overheid die goed betaald en nu is mijn vraag hoe kan ik hier nu uitstappen, wil graag zelf alles betalen omdat ik daar nu de mogelijkheid toe heb. Ook lees ik veel verontrustende verhalen dat ik echt wel in paniek ben. Wil geen jaren in collectieve zitten en in armoede leven?? Kan iemand mij vertellen hoe ik hier kan uitstappen zonder dat ik natuurlijk al die voorwaarden moet verbreken, wil tenslotte geen nieuwe schulden maken! Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hallo, ik ben nu 4 jaar in SB. nu wordt het

  herzien bij de rechtbank.

  Hoe lang kan zo een procedure duren?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. ik ben reeds anderhalf jaar samen met iemand die in collectieve is beland dank zij zijn ex die niets van rekeningen of huishuur betaalde, nu de schuldbemiddelaar stuurde zelfs geen leefgeld door, pas toen ik zei dat ik des noods de media zou inlichten heeft hij eindelijk gereageerd op mij
  alleen heeft mijnheer de schuldbemiddelaar een ding over het hoofd gezien dat ik wel geld had, nu hebben we hem al zover gekregen dat loon en kindergeld op mijn rekening wordt gestort, nu hebben we zelf de schulden betaald, terwijl hij officieel nog in collectieve zit, maar de schuldbemiddelaar ligt dus zo dwars dat hij een herroeping aangevraagd heeft, nu ik wil zijn gezicht zien wanneer hij merkt dat alles betaald is en ik een brief van een schuldeiser heb waarin staat dat hij niet heeft gereageerd op een vraag van hun om een aanzuiveringsplan, voor mij was het zowiezo niet makkelijk met iemand te gaan samenleven die in schuldbemiddeling zit, en te weten dat die schuldbemiddelaar het dubbel heeft staan op de rekening dan dat er schulden waren, helaas komt het pas binnen enkele maanden voor de rechtbank,nu gelukkig wij hebben zelfs verschillende advocaten en notaris achter ons staan omdat hij op niemand reageerde de schuldbemiddelaar,
  zo erg dat we zelfs de schuldeisers met ons mee kregen waardoor we aan woekerintresten zijn ontsnapt
  nu er zijn mensen die een goeie schuldbemiddelaar hebben maar tis dus niet overal hetzelfde, maar in elk geval vroeg of laat geraak ge er wel uit
  nu om op de voorgaande persoon te reageren, het ligt eraan hoe groot u schulden zijn en hoe de schuldeisers meewerken, uiteindelijk kunt ge vragen voor een afbetalingsplan, bij de schuldeisers zelf, maar probleem is uiteraard dat de schuldbemiddelaar is toegewezen door de rechtbank, dus zou ge via de rechtbank moeten gaan om eruit te geraken en zelf alles over te nemen, wij hier konden niet anders dan de schuldbemiddelaar voor te zijn, omdat hij geen leefgeld doorstorte en zelfs na anderhalf jaar geen afbetalingsplan had opgesteld

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hello:,

  Lening bieden uit Texas Wij bieden overzeese loans.We aanbod leningen onder alle omstandigheden hier. Hieronder onze algemene voorwaarden

  * Kwalificatie:
  1) De lener moet minimaal 18jr oud
  2) Zelfs met slecht krediet, verlenen wij nog steeds de kredietnemer lening
  3) De lening kan worden toegekend, zelfs met een lage credit
  4) Er zijn geen per-betaling boete.
  5) U hoeft niet een mede-ondertekenaar
  6) Ten minste 3000USD (maximaal $ 10.000.000,00

  * Soorten leningen bieden wij:
  1) Student Loan
  2) Home Loan
  3) zakelijke lening
  4) Autolening
  5) LENING DEPT
  6) Persoonlijke Lening
  7) commerciële lening

  * Lening Overeenkomst:
  1) Een overeenkomst ondertekenen proces moet worden uitgevoerd in deze transactie moet bereid zijn om terug te betalen en ook ondertekend door mijn company.The kredietnemers alle documenten met betrekking tot de lening lenen agreement.The r moeten
  Plaats terug terug te betalen.

  * Terugbetaling:
  De terugbetaling is maandelijks of jaarlijks, afhankelijk van de keuze van de kredietnemer
  en het aflossingsschema voor een lening wordt berekend en de
  Leners.

  * Rentevoet:
  De rente op alle leningen bedraagt ​​2%

  * Een correctie:
  De lening is de lener van het overgedragen
  1) Account snelle overdracht
  2) koerier / Cheque
  3) Cash Pick Up
  Afhankelijk van uw keuze van iedereen.

  Als u akkoord gaat, laat het me weten hoeveel je nodig hebt en hoe lang
  U kunt betalen deze leningen terug .. Vul het onderstaande formulier in:

  Leners gegevensformulier.

  Volledige naam:
  ADRES:
  LAND:
  STAAT:
  GESLACHT:
  BURGERLIJKE STAAT:
  Next of Kin:
  BEROEP:
  Maandelijks inkomsten:
  TELEFOONNUMMER:
  Telefoonnummer;
  Bedrag als een lening:
  Looptijd van de lening:

  Als erkenning van deze informatie, zend ik u een goed berekend Algemene Voorwaarde voor het bedrag dat u nodig heeft.
  Bovendien worden geïnformeerd dat u een vorm van identificatie die kan een rijbewijs, paspoort of internationale uw huidige baan Identity card.I ofwel verwachten dat uw dringende reactie, zodat we door kunnen gaan hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Hartelijk dank voor uw steun!

  De heer Lupe Reyna (MD)
  +447024056730 En 9406 042 859
  Texaslending GP, Inc
  Email-Texaslendingfirm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hello:,

  Lening bieden uit Texas Wij bieden overzeese loans.We aanbod leningen onder alle omstandigheden hier. Hieronder onze algemene voorwaarden

  * Kwalificatie:
  1) De lener moet minimaal 18jr oud
  2) Zelfs met slecht krediet, verlenen wij nog steeds de kredietnemer lening
  3) De lening kan worden toegekend, zelfs met een lage credit
  4) Er zijn geen per-betaling boete.
  5) U hoeft niet een mede-ondertekenaar
  6) Ten minste 3000USD (maximaal $ 10.000.000,00

  * Soorten leningen bieden wij:
  1) Student Loan
  2) Home Loan
  3) zakelijke lening
  4) Autolening
  5) LENING DEPT
  6) Persoonlijke Lening
  7) commerciële lening

  * Lening Overeenkomst:
  1) Een overeenkomst ondertekenen proces moet worden uitgevoerd in deze transactie moet bereid zijn om terug te betalen en ook ondertekend door mijn company.The kredietnemers alle documenten met betrekking tot de lening lenen agreement.The r moeten
  Plaats terug terug te betalen.

  * Terugbetaling:
  De terugbetaling is maandelijks of jaarlijks, afhankelijk van de keuze van de kredietnemer
  en het aflossingsschema voor een lening wordt berekend en de
  Leners.

  * Rentevoet:
  De rente op alle leningen bedraagt ​​2%

  * Een correctie:
  De lening is de lener van het overgedragen
  1) Account snelle overdracht
  2) koerier / Cheque
  3) Cash Pick Up
  Afhankelijk van uw keuze van iedereen.

  Als u akkoord gaat, laat het me weten hoeveel je nodig hebt en hoe lang
  U kunt betalen deze leningen terug .. Vul het onderstaande formulier in:

  Leners gegevensformulier.

  Volledige naam:
  ADRES:
  LAND:
  STAAT:
  GESLACHT:
  BURGERLIJKE STAAT:
  Next of Kin:
  BEROEP:
  Maandelijks inkomsten:
  TELEFOONNUMMER:
  Telefoonnummer;
  Bedrag als een lening:
  Looptijd van de lening:

  Als erkenning van deze informatie, zend ik u een goed berekend Algemene Voorwaarde voor het bedrag dat u nodig heeft.
  Bovendien worden geïnformeerd dat u een vorm van identificatie die kan een rijbewijs, paspoort of internationale uw huidige baan Identity card.I ofwel verwachten dat uw dringende reactie, zodat we door kunnen gaan hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Hartelijk dank voor uw steun!

  De heer Lupe Reyna (MD)
  +447024056730 En 9406 042 859
  Texaslending GP, Inc
  Email-Texaslendingfirm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen,
   Mijn naam is Samantha Jeff, ik ben hier om te getuigen van hoe ik heb mijn lening van de heer Andre Frank {frankloancompany@yahoo.com} nadat ik toegepast Twee keer uit verschillende lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn recht in dit forum, dacht ik hun kredietverlening waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast vanaf verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze nooit gaf me de loan.Until een vriend van mij mij voorstellen aan de heer Andre Frank de CEO van Andre Frank Loan Company die beloofd om me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij beloofd, zonder enige vorm van vertraging, ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Andre Frank, die mij echt helpe met mijn lening en veranderde mijn lief beter. Ik weet niet of u behoefte heeft aan een dringende lening, vrij gevoel aan de heer Andre Frank contact op zijn e-mail {Frankloancompany@yahoo.com} om hulp

   Verwijderen
 66. ik heb toch nog een vraagje mijn collectief is goedgekeurd en momenteel zit ik zonder werk mijn schuldbemiddelaar zei dat ik binnen het jaar werk moet hebben of het collectieve vervalt klopt dit??

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Hallo,

  Voor een beter me even voorstellen, ik ben Lupe Reyna een particuliere geldschieter geef ik uit leningen tegen rente van 3%. Dit is een economische kans voor uw deur stap, van toepassing vandaag en krijg je een snelle lening.

  Er zijn vele die er zijn op zoek naar financiële mogelijkheden of hulp op alle plaatsen en toch nog steeds niet in staat om er een te krijgen. Maar dit is een financiële kans om zijn deur en als zodanig niet kan veroorloven om deze kans te missen. Deze service wordt gegeven aan particulieren, bedrijven, zakenmensen en women.The geleende bedrag varieert die u van een nummer van uw keuze voor meer informatie contact met ons op via e-mail: texaslendingfirm@hotmail.com

  Informatie wordt eerst nodig

  Volledige naam .............

  Persoonlijke telefoonnummer ...............

  Land ...............

  Adres ........

  Staat ...........

  Leeftijd ..............

  Heb je eerder toegepast? .........

  Burgerlijke staat .............

  Lening bedrag dat nodig is als lening ..............

  Lening Duur ............

  Beroep ............

  Maandinkomen ...........

  Graag wachten op uw snelle reactie,

  Met vriendelijke groet,
  Lupe Reyna

  BeantwoordenVerwijderen
 68. LENING FORMAAT EN VORM

  Goede dag,
  Ik ben de heer Ojie Martins de (GCO) van de genoemde vennootschap, wij bieden lening aan
  allen die behoefte hebben aan financiële hulp, indien belanghebbende contact deze e-mail: martinsloanservice@gmail.com

  je nodig hebt om het formulier in te vullen.

  Volledige naam: ...........
  Burgerlijke staat: ...........
  Leeftijd: ...........
  Sex: ...........
  Land: ...........
  Staat: ...........
  Telefoonnummer: ...........
  Bedrag dat nodig is: ...........
  Lening Duur: ...........
  Maandinkomen ...........
  Met vriendelijke groet De heer Ojie Martins

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Bent u op zoek naar een legit lening geldschieter, moe van wordt afgewezen door banken en hypotheek,
  bent u moe op zoek naar fondsen voor de financiering van uw bedrijf, of bent u financieel beschaamd dat u niet uw schuld en rekeningen betalen, denk je van het krijgen van een financiële Help? terwijl niet u nu haast en grijp uw gegarandeerd en onbeveiligde lening vandaag op beste ONLINE leningen FIRM, we geven de beste service ooit aan al onze klant, en zal werken naar en voorbij onze klanten te bereiken en de verwachting, zoals wij uit alle soorten leningen maken. Lening asielzoekers, individuen, werken organisatie, bedrijven, enzovoort.
  Wij geven leningen op het bereik €10.000,00 en €10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
  PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
  VOLLEDIGE NAAM:
  LAND:
  ADRES:
  GELEENDE BEDRAG:
  DUUR VAN DE LENING:
  TELEFOON GEVOELLOOS:
  Ik wacht op uw e-mail vandaag.
  Hartelijke groeten.
  Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
  Email: bestgolbalgranteeloan@w.cn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een Financiën-leningen onderneming is, bieden wij leningen variërend van persoonlijke industriële leningen aan belanghebbende personen en bedrijven die op zoek zijn naar financiële steun of groei.
   Wij bieden grote en kleine bedragen van leningen voor onze klanten.
   We bieden ook lange en korte termijn lening met een betrouwbare garantie onze lening rente is zeer lage en betaalbare met een verhandelbare duur.
   U hebt niets te zorgen, omdat de lening bedrijf zelf door de Britse regering, beloven wij u beste van onze diensten, bent u klaar om te werken met ons.
   Wij bieden onze leningen aan onze klanten In USD($), GBP(pound) of Euro(€) en in de volgende categorieën.

   PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
   VOLLEDIGE NAAM:
   LAND:
   ADRES:
   GELEENDE BEDRAG:
   DUUR VAN DE LENING:
   TELEFOON GEVOELLOOS:
   Ik wacht op uw e-mail vandaag.
   Hartelijke groeten.
   Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
   Email: bestgolbalgranteeloan@admin.in.th

   Verwijderen
 70. Geachte heer / mevrouw
  Dit is om u te informeren dat Capital Gelijkheid lening momenteel een lening aanbieden tegen 3% rente. Wij bieden lening aan particulieren en samenwerken instanties dringend lening. Wij bieden een verscheidenheid aan leningen aan onze klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, zijn wij bereid om met u te praten over hoe we kunnen voldoen aan uw behoeften. Neem dan zo vriendelijk onderstaand formulier de lening aanvraag formulier indien geïnteresseerd.

  KAPITAAL GELIJKHEID LENING
  71 Queen Victoria StreetEC4V 4DE
  Londen, Verenigd Koninkrijk.

  Volledige naam: ..........

  Land: .............

  Geslacht: .............

  Beroep: .........

  Het bedrag dat nodig is ............

  Doel van de lening ........

  Lening Duur: ............

  Telefoonnummer .............

  Met vriendelijke groet
  Rosmarie Neely
  Loan Officer
  Antwoord: capitalequality24hours@gmail.com
  Vertel: +447035958575
  Fax: +448447742385

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Bent u op zoek naar een legit lening geldschieter, moe van wordt afgewezen door banken en hypotheek,
  bent u moe op zoek naar fondsen voor de financiering van uw bedrijf, of bent u financieel beschaamd dat u niet uw schuld en rekeningen betalen, denk je van het krijgen van een financiële Help? terwijl niet u nu haast en grijp uw gegarandeerd en onbeveiligde lening vandaag op beste ONLINE leningen FIRM, we geven de beste service ooit aan al onze klant, en zal werken naar en voorbij onze klanten te bereiken en de verwachting, zoals wij uit alle soorten leningen maken. Lening asielzoekers, individuen, werken organisatie, bedrijven, enzovoort.
  Wij geven leningen op het bereik €10.000,00 en €10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
  PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
  VOLLEDIGE NAAM:
  LAND:
  ADRES:
  GELEENDE BEDRAG:
  DUUR VAN DE LENING:
  TELEFOON GEVOELLOOS:
  Ik wacht op uw e-mail vandaag.
  Hartelijke groeten.
  Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
  Email: ukbestgolbalgrantee@admin.in.th

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik zal graag mijn zelf in te voeren om u binnenkort, mijn naam is zijn Mr.Christopher Long, Ik ben de Managing Director (MD) van Precious Lenders, ik geven lening hypotheken tegen een lage rente van 3%, geef ik uit persoonlijke leningen , Business Expansion leningen, Business Start-up Leningen, Onderwijs Leningen, Schuld Consolidatie leningen, Venture Capital, Hard Geld Leningen, zelfs voor mensen met Bad Credit, ETC, Wij bieden Lening van een Minimum Bedrag van vijfduizend pond (£ 5,000.00) en om een ​​maximale Rang van tien miljoen pond (£ 10.000.000,00) .. dus ik wil dat je aangeven hoeveel u van plan bent om een lening en uw Geschikt duur voor deze lening zodat wij sturen u de leningsvoorwaarden Re-betalingsschema om dit effect ... als je geïnteresseerd bent contact via: preciouslenders@hotmail.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Dit is om het grote publiek mee te delen dat mevrouw Rhoda Emmanuel lening bedrijf uit Rusland heeft
  geopend een gelegenheid om een ieder die behoefte hebben aan enige financiële help.We geven
  uit leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven onder een heldere en
  begrijpelijke termen en condition.contact ons via E-mail:
  rhodaemmanuel@gmail.com

  Leners benodigde informatie invullen en terugsturen.
  naam:
  Leeftijd:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  Bijvoorbeeld:
  Plaats:
  Provincie / staat:
  Zip / Postal Code:
  land:
  telefoon:
  E-mail:
    Staat Doel van Lening:
  Lening Bedrag:
  Lening Duur:
  Netto maandinkomen:
  Heeft u een aanvraag voor een lening voor?
  zo ja hoe is het gegaan.

  dank

  mevrouw Rhoda

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Dit is te melden voor het grote publiek dat mevrouw Yvonne Hillary heeft
  ter beschikking gesteld een kans om een ieder die behoefte hebben aan enige financiële hulp-en dienstverlening, Wij geven
  uit leningen aan particulieren, bedrijven, bedrijven en samenwerken instanties in het kader van een werkelijke en
  begrijpelijke termen en condition.get terug naar ons nu via e-mail:
  mrsyvonnehillary@gmail.com

  Nodig Leners Data, Fill en rendement.

  Naam: ....................................
  Leeftijd: .....................................
  Geslacht: ..................................
  Burgerlijke staat: ..........................
  Adres: .................................
  Plaats: ....................................
  Provincie / staat: ..........................
  Zip / Postal Code: .........................
  Land: .................................
  Telefoon: ...................................
  E-mail: ..................................
  Doel van de lening: .........................
  Lening Bedrag: .............................
  Lening Duur: ..........................
  Netto maandinkomen:
  Heeft u een aanvraag voor een lening voor? ..........


  dank

  Yvonne Hillary

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Het is gekomen om ons merk op dat sommigen veronderstellen grote leningen zijn gestaakt, maar horen het goede nieuws i parker was een slachtoffer van dergelijke rampzalige situatie en mijn leven was bijna goin dwaalspoor ik mijn familie waardevol en integriteit verloren als vader ans als een goed knowen contractour unti toen ik ment met grote dr grimaria op jun 8 2011 i stuurde hem ajn e-mail die consiste van mijn probleem en hij antwoordde met de noodzakelijke dingen die hij nodig had van mij. met hij oude macht die hij wierp de ban onn mijn witheld lening en al mijn outstading lening hebben toegekend. en hij ook helpen om terug te prid en emotionnal leven terug te krijgen met de betrokken geen chages.
  i het meest vertellen dat dit je juiste moment om alleen getuigen met de hulp van Dr grimaria nu contact met hem op annointedgrimalia@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Heeft u behoefte aan een enorme kapitaal om te beginnen uw zakelijk voorstel of uitbreiding of exmass lening? Heb je verloren hoop en je denkt dat er geen uitweg, en uw financiële lasten nog steeds aanhoudt?

  Ben je moe van die leningen en hypotheken, heb je al gedraaid constant door uw banken en andere financiële instellingen, we elke vorm van lening aan particulieren en rechtspersonen tegen lage rente rate.If u geïnteresseerd bent in het nemen van een lening hebben, neem dan gerust contact met ons op vandaag, we beloven om u de beste service ooit.

  E-mail: diamond_fin@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Wij verlenen harde geld lening

  Wij verlenen harde geldleningen en alle andere soorten van leningen, met een rente variërend van 3% - 5%. Wij verlenen van leningen Nation Wide, variërend van 1.000,00 tot 100 miljoen USD / pond / euro. Wij financieren 100% en met een LTV van 75% -85% op eigendomsverwerving.

  Wij bieden de volgende soorten van Hard Geld Lenen:

  Hard Geld Lening; Line van het krediet,
  Commerciële Hard Geld Lenen
  Persoonlijke Hard Geld Lenen
  Zakelijk Hard Geld Lenen
  Investeringen Hard Geld Lenen
  Ontwikkeling Hard Geld Lenen
  Overname-Leningen Equipment Leasing
  Start-up Leningen Commercieel Vastgoed Leningen
  Inventarisatie Leningen Ongedekte Leningen
  bouw leningen
  Debiteuren Leningen Lines of Credit
  Factoring Warehouse Financiering
  machines Leningen
  Working Capital Leningen Vloeren Lines
  Landbouw Leningen, International Loans
  Purchase Order Financiering: vrijwel elk type BUSINESS LENING
  E.T.C. ..

  Indien u interesse hebt contact met ons op via e-mail; fredlenders01@gmail.com

  Groeten
  De heer Fred Finnen

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Goede dag iedereen, ik ben mevrouw Jennifer John, een onderhandse lening geldschieter die
  geeft het leven de tijd gelegenheid leningen af ​​te betalen uw facturen persoonlijke en schulden
  en om uw eigen bedrijf te starten aan particuliere bedrijven en particulieren op een
  percentage van 2%. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-jenniferjohn536@gmail.com

  Kredietnemer GEGEVENS S

  1) Volledige naam: .......................................................
  2) Land: ...........................................................
  3) Adres: ..........................................................
  4) Staat: ..............................................................
  5) Geslacht: ................................................................
  6) Burgerlijke staat: .................................................
  7) Beroep: .....................................................
  8) Telefoonnummer: ................................................
  9) Op dit moment positie in plaats van het werk: .....................
  10) Maandinkomen: .............................................
  11) Nodig Lening Bedrag: .....................................
  12) Lening Duur: ................................................
  13) Doel van de lening: ............................................
  14) Religie: ........................................................
  15) Heeft u eerder toegepast .................................

  thanks,
  Mevrouw Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Heeft u behoefte aan een dringende lening om uw financiële problemen op te lossen?? Of wil je het opstarten van een nieuw bedrijf??? Indien u interesse hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail (easyxmloan.department@gmail.com) ... Dank je wel ..

  BeantwoordenVerwijderen
 80. MICHEAL BROWN LENING DIENST Op 1 februari 2013 13:13

  MICHEAL BROWN LENING DIENST
  ================================================== =====
  Is gespecialiseerd in het verstrekken van leningen, Sinds geld zijn een groot probleem in onze dag vandaag leven,
  Wij bieden lening met 2% rente Onze leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze
  prioriteit. MICHEAL BROWN lening SERVICE is een Britse lening bedrijf met leningen licentie.
  ================================================== =========
  Bent u dringend lening om uw factuur te wissen, starten van een bedrijf, MICHEAL BRUIN LENING
  SERVICE biedt leningen aan zowel individuele als onderneming die varieert van
  $ 1.000 tot $ 50.000.000.
  Wij geven onze lening in USD ($) en GBP (£) en elke valuta van uw keuze.
  * Bent u financieel geperst?
  * Heeft u beroep doen gelden af ​​te betalen kredieten en schulden
  * Heeft u trachten financieren om uw eigen bedrijf?
  * Bent u behoefte aan particuliere of zakelijke leningen voor diverse doeleinden?
  * Heeft u beroep doen op leningen voor het uitvoeren van grote projecten
  * Heeft u vragen financiering van de verschillende andere processen?
  ==================================================
  BESCHIKBAAR AANBIEDING
  Wij bieden de volgende soorten leningen:
  * Persoonlijke Leningen.
  * Business Leningen.
  * Investeringen Leningen.
  * Home Loan
  * Auto Lening
  * Student Loan en nog veel meer ...
  ==================================================
  Als u met een bestaand probleem en je moet een van deze lening
  vriendelijk antwoord ons terug door het invullen van het aanvraagformulier ...........
  LENING AANVRAAGFORMULIER
  1) UW NAAM ..........
  2) UW LAND / STAAT ......
  3) uw beroep .........
  4) uw burgerlijke staat .....
  5) TELEFOONNUMMER ............
  6) maandelijks inkomen ..........
  7) Adres .................
  8) Doel van de lening .........
  9) LENING AANVRAAG ............
  10) TELEFOON ..............
  11) DUUR ...............

  Reageer ons terug via onze E-mail: perfectloanservice002@yahoo.com
  Voorwaarde zal naar u worden verzonden op het vullen van het aanvraagformulier
  Uw Tevredenheid en financieel succes is ons doel. We hopen
  horen graag van u-
  BETALING OPTIE
  Bank tot bank wire transfer
  ATM BETALING
  WESTERN UNION / GRAM VAN HET GELD

  Adres ...... Contrapunt Tower,
  103 Nieuwe Oxford Street,
  Londen WC1A 1D
  VERENIGD KONINKRIJK.
  E-mail: perfectloanservice002@yahoo.com
  Bedankt en groeten
  REV MICHEAL BROWN

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Hallo

  Bent u behoefte aan een dringende lening? Heeft u een financiële hulp nodig? Heeft u een lening af te betalen wissels of kopen van een huis nodig? Wil je een bedrijf van je eigen en je weet niet hoe pak je het aan? Heeft u een persoonlijke of zakelijke lening nodig? Dit Financiering programma waarmee een client lage rente terugverdientijd genieten voor zo laag als 3% per jaar voor een periode van 2 maanden - 20 jaar. We kunnen een lening / financiering voor een mogelijk b van 5.000,00 tot goedkeuren 500,000,000.00 euro of meer, afhankelijk van de aard van bedrijfsleven. We zijn op dit moment de financiering van:

  * Het opstarten van een Franchise
  * Bedrijfsovername
  * Business Expansion
  * Commercial Real Estate aankoop
  * Contract Execution

  Zorg ervoor dat u contact met ons op met dit e-mail voor meer informatie: clstradeinvestment@365trade.net

  Gegevens die nodig zijn:

  Voornaam: ..................................
  Other Name (s): ...............................
  Geslacht: ......................................
  Burgerlijke staat: ..............................
  Contacteer Adres: .............................
  Stad / Postcode: ...............................
  Land: .....................................
  Religie: ....................................
  Geboortedatum: ...............................
  Bedrag dat nodig is als Lening: .......................
  Lening Duur: ...............................
  Maandelijks Inkomen: ..............................
  Beroep: ..................................
  Doel Lening: ............................
  Huis Telefoon: .................................
  Mobiele Telefoon: ..................................

  Wij staan ​​open voor het hebben van een goede zakelijke relatie met u. Als u denkt dat u een solide achtergrond en idee van het maken van goede winst in elke onderneming, aarzel dan niet om ons te contacteren voor eventuele zakelijke samenwerking.


  Contactpersoon: De heer Philip Johnson
  Contact Email: clstradeinvestment@365trade.net

  BeantwoordenVerwijderen
 82. hello,
      Ben jij een van die nadenken over hoe om leningen te verkrijgen om uw onmiddellijke behoeften te financieren bij het ontbreken van een onderpand? voor meer informatie kunt u contact met ons op via email (adambaylinloanagency@gmail.com) Naam: .............................. Leningen nodig: ............................. Lening Duur: .................................... Doel van de lening: .............................. E-mail: .............................. CONTACT NAAM: Mrs Evelyn Reed Indien u interesse, neem dan contact met ons op :::::: adambaylinloanagency@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 83. * Greetings:

  Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem voor klanten
  financiële nood. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets
  klanten zijn altijd geïnteresseerd in het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter.
  Maar private kredietverlening. een verschil in de kredietverlening industrie.

  Mr.Peace Lilmit Financial Services bieden leningen tegen 3% werd gecrediteerd
  door de schuldeiser
  leningen aan lokale en internationale klanten. We hadden het voorrecht
  voldoen aan hun financiële behoeften. De kwestie van het krediet te voorkomen dat u de
  lening die u nodig hebt. Onze diensten omvatten het volgende: -

  * Investor Leningen
  * Consolidatie van de schuld
  * Tweede Mortgage
  * Business Leningen
  * Persoonlijke Leningen
  * Internationale Lening

  Persoonlijke Vereisten Details:

  * Lening Bedrag dat nodig is:
  * Doel van de lening:
  * Land:
  * Naam:
  * Lengte:
  * Leeftijd:
  * Telefoon: *
  * Contact E = mail: * peaceloans@hotmail.com

  * De sociale zekerheid en geen credit-check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is
  laat het ons weten precies wat je wilt en zal zeker uw droom
  waar. Mr.Peace Lilmit Financial Services. zeg ja wanneer banken NEE zeggen. eindelijk
  een lening fonds voor kleinschalige, tussenpersonen, kleine financiële instellingen
  We hebben onbeperkt kapitaal *.

  *
  Eerlijk gezegd, wachten op uw antwoord.

  Met vriendelijke groet
  Mr.Peace Limit Loan Services. *

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Hello, mensen, geliefde

  am Mary Smith ben schrijf deze brief omdat ik echt dankbaar voor wat mevrouw Clara Morgan deed voor mij en mijn familie toen ik dacht dat er geen hoop meer was ze kwam en mijn gezin voel me levend door vooraanstaande ons lening met lage rente heb ik nooit gedacht dat er zijn nog steeds echte lening kredietverstrekkers daar maar tot mijn verbazing kreeg ik mijn lening zonder tijd te verspillen veel tijd, dus als je daar op zoek naar een lening van een bedrag zou ik graag willen dat u e-mail via (clara_morgan@outlook.com) i alle wensen u succes

  dank
  Mevrouw Mary Smith

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Mijn naam is Mrs nancy brown, ik ben een particuliere geldschieter die geven
  lening aan particuliere en zakelijke personen. Heb je al afgewezen
  door zoveel banken? Heeft u financiering nodig hebt om uw bedrijf te vestigen? doen
  je moet de financiering voor de uitbreiding van uw bedrijf? Of heb je nodig een
  persoonlijke lening?
  Leners DATA VORM

  1) UW NAAM ..........
  2) SEX ..........
  3) UW LAND ..........
  4) UW BEROEP ..........
  5) UW BURGERLIJKE STAAT ..........
  6) TELEFOONNUMMER ..........
  7) maandelijks inkomen ..........
  8) ADRES ..........
  9) DOEL ..........
  10) LENING AANVRAAG ..........
  11) LENING DUUR ..........

  contacteer ons nu nancybrownloanfirm@gmail.com
  Met vriendelijke groet
  Mrs nancy brown

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Bent u op zoek naar een lening? Ik ben mevrouw Lind Bryant lening kredietgever ik ben hier om jullie allemaal te helpen in nood van een lening, zodat ik zal u adviseren om e-mail: lindbryant105@gmail.com en ook zenden deze gegevens hieronder.

  Naam: Bedrag dat nodig is: Land: Staat: Geslacht: Duur: Telefoonnummer: Beroep: Maandelijks Inkomen:

  In afwachting van uw snelle antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 87. hallo dames en heren, jong en oud ....
  heb je nodig een goedkope en betaalbare lening af te betalen uw facturen zo ja nu contact met ons op via e-mail als johnlutherloanfirm1@outlook.com zodat wij u kunnen helpen met uw hart verlangen
  welkom
  betreft
  mr luther

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Heeft u lening nodig voor het opstarten van een bedrijf ? Ik ben de directeur van Anderson bedrijf , bieden wij alle soorten van de lening , bedrijf lening , persoonlijke lening , student lening en zakelijke lening , Als u geïnteresseerd bent van deze lening moet je e-mail ons via e-mail ::: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) .

  lening bieden

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Hello every body,
  Als een legitieme lening hebben altijd al de belangrijkste zorg van de klanten, die
  is een problematische leningen en waarborgen financiële behoeften is iets dat
  klanten zijn altijd zorgelijk bij het zoeken naar een lening van een legitieme
  de geldschieter leningen Wilford Granth, dat verschil kan de industrie Wij crediteren
  om leningen, variërend van $ 2.000 tot $ 100,000,00000 E-MAIL VS bieden VIA
  granth.w@hotmail.co.uk
  Onze diensten omvatten:
  * Beleggers Leningen
  * Schuld consolidatie
  * Tweede hypotheek
  * Business leningen
  * Persoonlijke Leningen
  internationale leningen
  Geen van hen, en geen credit-check, 100% garantie alles wat je hoeft te doen is
  Laat ons weten wat u wilt, en wij zijn echt je droom, Eric
  de lening bedrijf zei "Ja" wanneer banken nee zeggen, we eindelijk beperkte financieren
  kredietverlening firma, tussenpersonen, kleine financiële instellingen, want we hebben
  Onbeperkt kapitaal voor meer informatie ga naar een lening te krijgen van: aub
  onmiddellijke reactie op dit bericht: granth.w@hotmail.co.uk
  PERSOONLIJKE lening aanvraag

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Hallo Beste mensen,

  Bent u in dept? Heb je al geweigerd lening van Bank? Of heb je nodig een
  lening af te betalen rekeningen? zorgen niet meer, Uw hulp komt nu, mevrouw Clara Loan Company
  is een lening leningen bedrijf dat alle soorten van de lening biedt aan mensen,
  die zijn in nood van de lening met een lage rente van 3% contact met ons op via
  e-mail: (clara_morgan@outlook.com)
  LENING AANVRAAGFORMULIER (VULLEN EN TERUG TERUG)

  VOORNAAM ______________________
  ACHTERNAAM _______________________
  AGE ______________________________
  SEX _______________________________
  LAND __________________________
  STAAT .. ____________________________
  CITY _____________________________
  MOBIELE NUMMER _____________________
  BEROEP ________________________
  Maandelijks Inkomen ____________________
  BEDRAG NEEDED_____________________
  DOEL VAN LENING ____________________
  LENING DUUR _____________________
  Wij wachten op uw dringende reactie.
  Met vriendelijke groeten

  Mevrouw Clara Morgan

  BeantwoordenVerwijderen
 91. hello ,

  Om mezelf goed voorstellen, ik ben mevrouw Helena stewart een particuliere geldschieter i
  geven lening tegen 3 % rente . Dit is een financiële kans op
  uw deur stap , van toepassing vandaag en krijg je snel lening. Er zijn vele die
  daar op zoek naar financiële kans of bijstand over de hele
  plaatsen en nog steeds toch zijn ze niet in staat om er een te krijgen . Maar dit is een
  financiële kans op uw deur stap en als zodanig je niet kan veroorloven
  om deze kans te missen . Deze service is te verlenen aan zowel
  individuen , bedrijven , zakenmannen en-vrouwen . Het geleende bedrag
  beschikbaar varieert van een bedrag van uw keuze voor meer informatie
  contact met ons op via e-mail : helenastewartloanfirm@gmail.com

  EERSTE INFORMATIE NODIG

  Volledige naam ....................................

  Persoonlijke Telefoonnummer ............................

  Land ...........................................

  Adres ......................................

  Staat ..............................

  Leeftijd .............................................

  Heb je al eerder toegepast? .......................

  Burgerlijke staat .................................

  Lening bedrag dat nodig is als lening .....................................

  Lening Duur .................................

  Beroep ....................................

  Maandelijks Inkomen .............................

  Ik wacht graag uw snelle reactie ,

  Warme groet ,
  mrs helena stewart

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Compliment van de dag voor u en uw gezin.

  Heeft u een lening om rekeningen te betalen of het opzetten van een bedrijf nodig heeft, zijn we nu geven alle soorten van lage lening account en een persoonlijke lening, autolening, huis lening, student lening, zakelijke lening, lening investeerders. Solliciteer bij ons en ontvang een snelle goedkeuring van vandaag. Eenvoudige stappen, snel financiering en de lage rente van minder dan 3%.

  TOEPASSING

  Naam van de aanvrager:
  Adres van de aanvrager:
  land:
  stad:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  leeftijd
  Bedrag van de lening:
  Looptijd van de lening:
  Maandelijkse inkomsten uit advertenties:
  Beroep:
  telefoon:
  Mobiele telefoon:
  Doel van de lening:
  Ons @ E-mail frankfastloan@gmail.com

  Dank u voor uw begrip en medewerking.
  Ik wacht op uw snelle reactie.
  De heer Frank.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Zowat iedereen met een vast inkomen in aanmerking komt voor een lening. De leeftijdsgrens is tussen 18 en 75 jaar en voor degenen met een eigenschap zelfs tot 85 jaar. Meerdere kredieten in omloop is geen bezwaar, we opnieuw groeperen in zulke een manier die de klant keert terug naar financiële ademhalingsruimte terwijl een ander beter overzicht op hun betalingen.
  Wij geven leningen op het bereik €5.000,00 en €10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
  PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
  VOLLEDIGE NAAM:
  LAND:
  ADRES:
  GELEENDE BEDRAG:
  DUUR VAN DE LENING:
  TELEFOON GEVOELLOOS:
  Ik wacht op uw e-mail vandaag.
  Hartelijke groeten.
  Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
  Email:bestgolbalgranteeloan@admin.in.th

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Bent u op zoek naar een zakelijke lening?, Persoonlijke lening, woningkrediet, student lening, schuld consolidatie lening. Je bent op de juiste plaats voor uw lening oplossingen. Op OLIFTIC LENING FIRM, bieden we allerlei lening pakketten (persoonlijke lening, commerciële leningen, enz.) aan bedrijven en particulieren en ook sponsor van u om uw talent te ontketenen en het bereiken van uw doel op een lage en betaalbare rente van 2% Rente . onze lening bedrag varieert van 2.000,00 EUR tot 50.000.000,00 EUR en een periode van 1 jaar re-uitkering tot 30 jaar looptijd.
  Als u geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande,
  contact met ons op via e-mail olifticloanfirm@gmail.com
  Klanttevredenheid is onze prioriteit
  vriendelijk antwoord terug als je wilt dat een van deze lening

  BeantwoordenVerwijderen
 95. heb je een dringende lening?
  zeer snelle en veilige overdracht,
  met 2% onterest tarief bieden,
  contact met ons op via mail: cashfirmarena@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Hallo, ik ben de heer James Huth een onderhandse lening geldschieter die
  geeft leven eenmalige kans leningen.
  Heeft u een dringende lening nodig heeft om uw schulden duidelijk of u een kapitaal lening nodig
  om uw bedrijf te verbeteren?
  heb je door afgewezen
  banken en andere financiële instellingen?
  Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig?
  zoek niet meer want we zijn hier om al uw financiële problemen te maken een ding
  van het verleden. We lenen geld uit aan particulieren
  die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld hebben
  om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit gebruiken
  medium om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en
  bereid om u een loan.So contacteer ons vandaag nog via e-mails zullen zijn:
  jameshuth28@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Mijn naam is Malina , uit Groot-Brittannië . Ik wil
   deel mijn getuigenis met het publiek over
   wat deze tempel genoemd ( de engelen van de oplossing ) hebben gedaan voor
   me , hebben deze tempel net bracht mijn verloren ex
   minnaar om mij met hun grote ban werk , werd ik uit deze man genaamd Steven waren we elkaar voor een lange
   tijd en we hielden van ons zelf , maar toen ik in staat was
   hem een ​​mannelijk kind op te geven voor 5 jaar verliet hij me en vertelde
  mij kan hij niet meer verder dan was ik nu
  zoek naar manieren om hem terug te krijgen en krijgt ook zwanger , totdat een vriend van
   mij vertelde me over deze tempel en gaf me hun contactgegevens
   e-mail , dan zal je niet geloven toen ik contact
   ze op mijn problemen die zij bereid de items en wierp de ban voor mij
   en breng mijn verloren man terug , en na een maand heb ik
   miste mijn maandelijkse stroom en gaan voor een test en het resultaat
   verklaarde dat ik zwanger was , ben blij vandaag ben een moeder van
   een tweeling een jongen en een meisje, ik dank de tempel nogmaals voor wat ze hebben gedaan voor mij , als je
   daar die door een van deze problemen
   hieronder opgesomd:
  ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug
  ( 2 ) Heeft u altijd al slechte dromen .
  ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
  ( 4 ) U wilt vrouwen / mannen, lopende achter je aan.
  ( 5 ) Als je een kind wilt .
  ( 6 ) Wil je rijk worden .
  ( 7) U wilt bind je man / vrouw te zijn
  van jou voor altijd .
  ( 8) Als u financiële hulp nodig .
  ( 9) Herbal care
  ( 10 ) Als u niet in staat zijn om je vrouw tevreden te stellen
   geslachtswens verschuldigd of
   laag err actie.
  ( 11) als uw menstruatie weigeren te komen
  de dag dat het
   veronderstellen of overloopt .
  ( 12 ) als uw werk weigeren om u , mensen betalen
  dankzij jou? .
  (13 ) het oplossen van een land kwestie en het terug te krijgen .
  ( 14) Heeft je familie Denny u van uw
  toch?
  ( 15 ) Laat mensen gehoorzamen mijn woorden en doe mijn
  wensen
  (16 ) Heeft u een laag aantal zaadcellen ?
  (17 ) Zaak lossen E.T.C
  Contact met hen op hun e-mail op theangelsofsolution@gmail.com
  En krijg al uw problemen opgelost
  Dank u.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Hello!

  Heeft u financiële hulp nodig?

  Nu gelden voor alle soorten leningen en krijg geld dringend!

  * Afspraken geleende bedrag, variërend van $ 5.000 tot $ 5,000000.00
  * De rente bedraagt ​​2%
  * Kies tussen 1 en 20 jaar van terugbetaling.
  * Kies tussen de maandelijkse en jaarlijkse afbetalingsplan.
  * Algemene voorwaarden van de lening flexibiliteit.

  Al deze plannen en nog veel meer, neem dan contact met ons op.
  E-mail: Metrozopafinance@yahoo.com

  oprecht
  beheer
  Metro Zopa Financiën

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Welkom Richard lening beleggingsmaatschappij met beperkte aansprakelijkheid
  ( Persoonlijke service voor al uw financiële behoeften )
  We Providers Richardloan Investment Limited Company is het aanbieden van lening tegen een zeer lage rente
  3 % , bieden wij leningen , schuld consolidatie lening , venture capital , zakelijke lening , Onderwijs
  Lening , Home Loan , Loan en om welke reden en dringende behoeften ! . een maximale duur van 30 jaar .
  U bent door uw bank ? Heeft u slecht krediet ? Heeft u onbetaalde rekeningen ? ja
  U bent in de schulden ? Je nodig hebt om een ​​bedrijf te creëren ? Zorgen niet meer als we zijn hier om u de laagste
  rente over de lening . Ons assortiment van krediet van $ 5000 USD ( vijfduizend euro ) aan
  $ 000,000.00 50 . ( Vijftig miljoen dollar ) . We hebben ook lenen in US Dollars , Euro en Pond !

  Als u geïnteresseerd bent , aarzel dan niet om ons te contacteren met deze informatie per e -mail hieronder :
  richardloan69@gmail.com

  1 Uw naam : . _______
  . 2 Contact: _______
  . 3 Land: ______
  . 4 Bedrag van de lening nodig : ________
  . 5 Duur : _____
  . 6 Geslacht : _____
  . 7 Beroep : ________
  . 8 Inkomen: _______
  . 9 Geboortedatum : ________
  10.Telephone nummer : __________

  Yours in dienst ,
  Mr.Richard Villa
  Nieuwe Managing Director
  Richard Lening Investments Limited
  Richardloan69@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Good Day ...

  Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van draagt ​​, zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of u enige financiële puinhoop, en je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf, of u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen , start een mooi bedrijf , of je bent vinden het moeilijk om te verkrijgen kapitaal lening van lokale banken , contacteer ons vandaag nog via e-mail vandaag voor dergelijke hulp ( leningen, opstarten geld ) : ( financialhelper.inc@gmail.com ) voor de bijbel zegt: " " Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt ; wie zoekt vindt , en voor wie klopt , zal de deur worden geopend " dus laat deze kans aan je voorbij , want Jezus is dezelfde, gisteren , vandaag en voor altijd meer . Gelieve dit is alleen voor een ernstige minded en God vrezende mensen in financiële problemen en willen hun weg naar buiten te vinden.

  U bent adviseren om de onderstaande gegevens in te vullen en terug te keren ..

  Uw Naam: ______________________
  Uw adres : ____________________
  Sex : ____________________
  Uw Land: ____________________
  Uw Beroep : __________________
  Lening Bedrag dat nodig is : ______________
  Lening Duur : ____________________
  Maandelijks Inkomen: __________________
  GSM -nummer : ________________
  Hebt u een aanvraag voor een lening voor : _______________


  mail ons via Email: financialhelper.inc@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen,
   Mijn naam is Samantha Jeff, ik ben hier om te getuigen van hoe ik heb mijn lening van de heer Andre Frank {frankloancompany@yahoo.com} nadat ik toegepast Twee keer uit verschillende lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn recht in dit forum, dacht ik hun kredietverlening waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast vanaf verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze nooit gaf me de loan.Until een vriend van mij mij voorstellen aan de heer Andre Frank de CEO van Andre Frank Loan Company die beloofd om me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij beloofd, zonder enige vorm van vertraging, ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Andre Frank, die mij echt helpe met mijn lening en veranderde mijn lief beter. Ik weet niet of u behoefte heeft aan een dringende lening, vrij gevoel aan de heer Andre Frank contact op zijn e-mail {Frankloancompany@yahoo.com} om hulp

   Verwijderen
 101. Mr kenneth flank11 mei 2014 om 14:20

  Attenzione!!!

  Sei in difficoltà finanziarie? Bisogno urgente prestito per pagare le bollette? o per qualsiasi altro scopo? È stato negato un prestito prima del prestito da istituti finanziari o a casa? Poi c'è un'occasione unica per ottenere un prestito dalla nostra azienda, a fianco di kenneth prestito azienda è legittimo e rispettabile prestito prestito società che dare fuori di prestito a individui e cooperare organismi a basso tasso di interesse del 3%. Contattateci oggi, possiamo aiutarvi con il vostro aiuto finanziario. Scrivici a: kennethflankloans@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Geachte heer / mevrouw,

  Wij bieden particuliere, commerciële en persoonlijke leningen met een zeer minimale jaarlijkse tarieven zo laag als 2% binnen 1 jaar tot 47 jaar terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld belang. We geven leningen in de range van € 2000 tot € 20.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze prioriteit.; Houd er rekening mee dat als je jonger bent dan 18 hoef je niet te gebruiken al uw gegevens correct worden bijgewerkt met uw landen met hoge commissie, dus zorg ervoor dat je echt zijn, voor u van toepassing.
  contact met ons op e-mail: zenithloanlimited@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 103. HEEFT U EEN DRINGEND lening om uw financiële problemen op te lossen en OOK op te starten van uw bedrijf of voor de inrichting van uw bedrijf te verhogen? INDIEN JA CONTACT VIA E-MAIL: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 104. heb je een dringende lening nodig te betalen uit uw schuld? zo ja contact met ons op via leolobitohelpfunds@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Het is wonderlijk om te zeggen dat nadat ik zag een getuigenis post van een Patricia en Victorlic in deze site op hoe ze hun lening van de heer Brama Hitch lening vennootschap, heb ik gesolliciteerd bij hen. Nu heb ik getuigen van het grote publiek dat het glades mijn hart dat het me lukt om mijn lening gisteren van Brama Hitch ( bramahfund@gmail.com ). allemaal dankzij hen.

  Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Welkom bij Investment Financial Services, bieden wij lening aan klanten die in ernstige behoefte aan financiële hulp die u nodig hebt om geld te lenen om te investeren, en rekeningen betalen, we willen dat je weet dat we alle soorten leningen met rente onder de 3%, dus wij bieden leningen in euro, pond. en dollars .. De leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid. Is onze prioriteit, Neem contact met ons op via e-mail: investimentcompanyindia@gmail.com of bel +91-95-8278-5746.

  Lening aanvraagformulieren
   
  1) Volledige naam:
  2) Land:
  3) Adres:
  4) luidt:
  5) Geslacht:
  6) staat:
  7) Beroep ::
  8) Telefoonnummer:
  9), terwijl op de werkplek.
  10) maandelijks inkomen.
  11) Lening Bedrag dat nodig is:.
  12) Lening Duur


     Wachten voor uw antwoord met details van het programma. Gelieve niet te bellen +91-95-8278-5746, gerust voor meer informatie.


  Een aanvraag voor een lening tegen 3% rente, investimentcompanyindia@gmail.com

  Teken:
  beheer

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Hallo iedereen,
  Mijn naam is Samantha Jeff, ik ben hier om te getuigen van hoe ik heb mijn lening van de heer Andre Frank {frankloancompany@yahoo.com} nadat ik toegepast Twee keer uit verschillende lening kredietverstrekkers die beweerde kredietverstrekkers zijn recht in dit forum, dacht ik hun kredietverlening waar echte en ik toegepast, maar ze nooit gaf me lening. Ik had behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf te starten en ik toegepast vanaf verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze nooit gaf me de loan.Until een vriend van mij mij voorstellen aan de heer Andre Frank de CEO van Andre Frank Loan Company die beloofd om me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij echt deed wat hij beloofd, zonder enige vorm van vertraging, ik had nooit gedacht dat er nog betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette de heer Andre Frank, die mij echt helpe met mijn lening en veranderde mijn lief beter. Ik weet niet of u behoefte heeft aan een dringende lening, vrij gevoel aan de heer Andre Frank contact op zijn e-mail {Frankloancompany@yahoo.com} om hulp

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Hallo, ik ben mevrouw Jennifer John, een onderhandse lening geldschieter die leven geeft eenmalige kans leningen. Heeft u een lening nodig hebt dringend om je schulden afbetalen of u een lening nodig hebt om uw bedrijf te verbeteren? Jullie zijn door banken en andere financiële instellingen verworpen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We fondsen aan particulieren te lenen die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2% hebben. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zijn om een ​​lening aanbieden. Dus neem contact met ons vandaag via email op: (jenniferjohn536@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Heeft u een lening nodig hebt om rekening te betalen of u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten heb cantact ons met e-mail mondrax1@gmail.com zoals we giveloan zo laag als 2% rente contact met ons opnemen met de onderstaande informatie

  NAAM
  LAND
  BEDRAG
  DUUR
  SEX
  TELEFOONNUMMER
  PLAATS VAN WERK
  Maandelijks inkomen

  BEDANKT.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ik wil dit medium gebruiken om te zeggen dank aan dokter zazaz de grote spreuken voor wat hij heeft gedaan in mijn leven met zijn ban. Hij bracht mijn man terug naar mij met zijn magische spreuk toen ik het minst verwacht en ik ben erg trots om te schrijven op het internet alleen maar om de wereld laten weten de grote hulp die ik kreeg van Doctor Espen. Mijn man en ik zijn uit elkaar en ik nooit geloofd dat we weer herenigd kunnen worden totdat ik las een artikel op internet van hoe Doctor zazaz de grote spell caster heeft zoveel mensen geholpen met zijn ban dus besloot ik hem een ​​keer te proberen die op te geven in mijn voordeel en hier ben moedig vieren en jubel omdat ik Doctor Espen bracht mijn man terug met zijn prachtige spreuk binnen 12 tot 16 uur. Heeft u hulp van welke aard dan ook nodig hebt dan contact Doctor zazaz de grote spreuken via e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Heeft u een snelle en eenvoudige lening? Ik ben de heer Jonna, de CEO van Jonna Financiën lening bedrijf, ik ben om u te laten weten dat dit een lening bedrijf dat geeft leningen tegen een rente van 2% aan mensen / organisaties van het bedrijfsleven die behoefte hebben aan geld. Ik wil dat u weet dat uw lening bedrag aan u zal worden toegekend. Wij bieden alle soorten van leningen aan ernstige minded personen die behoefte hebben aan financiële bijstand. Om de lening procedures gestart, te sturen naar ons de volgende gegevens:-email: jonnafinance@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Een must read:

  Goede dag iedereen, ik ben de heer Johnny Elvis bij naam, ik ben een burger van New York de VS, heb ik uitgekeken naar een echte lening bedrijf voor de afgelopen 2 maanden en alles wat ik kreeg was groep van oplichting die me om hen te vertrouwen en aan het eind van de dag, ze me bedrogen van $ 7000 zonder er iets voor terug, al mijn hoop verloren was, kreeg ik in de war en gefrustreerd, ik vind het heel moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets mee te maken hebben lening bedrijven op de netto weer, omdat ik nooit een lening bedrijf vertrouwde weer sinds ik was opgelicht, dus ik ging om wat geld te lenen van een vriend, ik vertelde hem alles wat er gebeurd en hij zei dat hij me kan helpen, dat hij weet een lening bedrijf die mij kan helpen, dat hij net een lening van hen, regisseerde hij me over hoe toe te passen voor de lening, ik deed wat hij me vertelde, heb ik gesolliciteerd, hoewel ik nooit geloofd, maar ik heb geprobeerd en tot mijn grootste verbazing mijn lening was mij toestond binnen 24 uur, kon ik niet geloven, ik ben gelukkig en rijk weer en ik ben God te danken dat op deze oplichting over de plaatsen een echt bedrijf als dit nog steeds bestaan??, neem dan raad ik iedereen die er die behoefte hebben aan lening en kan betrouwbare, vertrouwde en in staat terug te betalen op de bestemde tijd van de middelen om contact (eladioloancompany@yahoo.com) en vrij zijn van oplichting op het internet. ze zal je nooit teleurstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Hallo,
  Ik ben de heer Maurice een gecertificeerde, gerenommeerde, legitieme en een erkende geldschieter. Ik lening geld uit aan mensen die behoefte hebben aan financiële bijstand. Heeft u een slecht krediet of u behoefte heeft aan geld om rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare begunstigde bijstand als we blij zijn om u een lening wordt.
  CONTACT EMAIL: mauricefinance@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Aandacht Lening Seeker:

  Let op we Bieden Leningen op 3% en we Geven de Minimale en Maximale Lening van $ 5000 USD to $ 1.000.000 usd Geïnteresseerde aanvrager dient de aanvraag te vullen en terug te krijgen VOOR verdere procedures learn more info. Zodra de aanvrager formulier is ingevuld de Lening Voorwaarden en de terugbetaling van plan ZAL to u Worden Verzonden nl Alle other Informatie.

  Onze Diensten omvatten the following: -

  * Beleggers Leningen ..........
  * Consolidatie van de Schuld ...........
  * Tweede Mortgage ...............
  * Business Leningen .............
  * Persoonlijke Leningen ...............
  * International Loans ...........

  Lening Aanvragen Formulier

  Volledige Namen:
  Geslacht:
  Burgerlijke Staat:
  Contact Adres:
  Stad / Postcode:
  Land: Staat:
  LEEFtijd:
  Maandelijks Inkomen:
  Leningen
  Duur van de Lening:
  Datum van de Lening Nodig:
  Wekelijks Inkomen:
  Beroep:
  Doel Lening:
  Contact Telefoonnummer:

  In afwachting van OM Zaken te DOEN ontmoet jou.
  zioninvestmentlimited@gmaill.com
  De heer Barry James

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Welkom bij motec lening bedrijf (een persoonlijke service voor al uw financiële behoeften Wij motec lening bedrijf Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van 2%, bieden wij Persoonlijke leningen, schuld consolidatie lening, Venture Capital, Business lening, Educational Loan, Thuis lening, en lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften!. met een maximale duur van 30 jaar. Heb je al afgewezen door uw bank draaide? heeft u slecht krediet? heeft u onbetaalde rekeningen? Ben je in de schulden? heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? geen zorgen meer want we zijn hier om u van een lage rente lening. Onze lening varieert van $ 5000 USD (vijfduizend euro) bieden tot $ 50, 000,000.00. (vijftig miljoen euro). we lenen ook in de VS DOLLARS en EURO MAIL ONS NU: motecloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Hallo, ik ben de heer Harvard Smith, een onderhandse lening geldschieter die.
  geeft leven eenmalige kans leningen.
  Heeft u een dringende lening nodig heeft om uw schulden duidelijk of u een kapitaal lening nodig.
  om uw bedrijf te verbeteren?
  heb je door afgewezen
  banken en andere financiële instellingen?
  Heeft u een consolidatie lening of een hypotheek nodig?
  zoek niet meer want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding te maken.
  van het verleden. We lenen geld uit aan particulieren
  die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld hebben.
  om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit gebruiken.
  medium om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en.
  : bereid om u een loan.So contact met ons op via e-mail zal worden.
  harvardsmithloans@gmail.com

  DATAS kredietnemer

    1) Volledige naam: ............................................. ..........
    2) Land: .............................................. .............
    3) Adres: .............................................. ............
    4) Staat: .............................................. ................
    5) Sex: .............................................. ..................
    6) Burgerlijke Staat: ............................................. ....
    7) Beroep: .............................................. .......
    8) Telefoonnummer: ............................................. ...
    9) Momenteel positie in plaats van het werk: .....................
    10) Maandinkomen: .............................................
    11) Lening Bedrag dat nodig is: .....................................
    12) Lening Duur: ............................................. ...
    13) Doel van Lening: ............................................
    14) Religie: .............................................. ..........
    15) Heb je voordat ................................. Toegepast

    Thanks,
  De heer Harvard Smith

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Beste mensen,

  Ik weet sinds 18/07/14 dat mij CSR afgelopen is ik heb er 6 jaar ingezeten. En voor die 6 jaar betaal ik 2126€ aan ereloon. Bij mijn weten sta je nog 2 jaar op de zwarte lijst.

  mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Hallo allemaal, Mijn Naam is mevrouw Jennifer Anderson en IK HEB Het ALS de gelukkigste person in de Hele wilde Wereld van Vandaag 'en IK vertelde Mijn Zelf DAT Elke lener DAT Mijn familie of our Slechte situatie te blozen, ZAL IK de Naam vertellen Aan de Hele Wereld wilde en IK ben Zo Blij OM te zeggen dat-Mijn familie is terug VOOR Goed wil IK had behoefte Aan EEN-Lening van 100,000 USD Aan Mijn leven Helemaal Opnieuw Beginnen ALS IK ben ENL Alleenstaande Moeder met 4 Kinderen en de Hele Wereld prei Het werd opknoping op me tot iK ontmoette de God Zond Lening geldschieter sterven Mijn leven en dat-van Mijn familie, EEN godvrezende geldschieter, de heer Richy Walters veranderd, werd HIJ dE roder GOD GESTUURD to Mijn familie te blozen en in Eerste instantie Dacht iK DAT Het niet mogelijk ZAL are totdat IK ontving Mijn Lening van $ 100,000 USD en ZAL IK iemand sterven in Echte behoefte aan EEN-Lening OM contact Mr.Ricky Walters via e-mail op te Adviseren. skypebankloanfirm@gmail.com omdat' HIJ Het most Begrip en vriendelijk gestemde geldschieter.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Wij bieden lening aan mensen die behoefte hebben aan lening, dit bedrijf is een ligitimate onderneming die lening bieden aan individaul die behoefte hebben aan een lening van legitieme gerenommeerde geldschieter, dit bedrijf bieden lening zo laag tarief van 2%, dus als je nodig hebt een lening weer terug naar ons met onze aanvraagformulier
  E-mail: Latishaloancompany@gmail.com
  Toepassing Lening Form

  Naam:
  Adres:
  Leningen
  Lening duur:
  Nationaliteit:
  Land:
  Staat:
  Zip / Code:
  Geslacht:
  Leeftijd:
  Burgerlijke staat:
  Telefoon:
  Mobiel:

  Regard van
  Mevrouw Latisha

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Goedendag, Ik ben een dame (Vicky) in de Verenigde State van Amerika, woonde ik in Alabama, en ik brak het bedrijf, totdat ik vond dit bedrijf e-mail die me zou helpen krijgen een lening bedrijf, en nu wil ik gebruiken dit mediakaarten boven feliciteren het bedrijf op een snelle en betrouwbare geld dat ze lenen om mij zonder enige vorm van beveiliging ik lenen $ 500.000 van het bedrijf om uw bedrijf te houden en nog veel meer, ik zag je post op het internet, geeft iedereen altijd getuigenis over wat ze heb, dus ik hen snel en ze deden hun best om mezelf te bevrijden van stress en mijn geld was binnen 24 uur verzonden naar mijn rekening later had ik een verrassing en gelukkig voelen, nu ik nu een standaard management benoemen dat zal om me te helpen, nu ik advies aan degenen die dringend lening om contact met hem op santoloanfirm@yandex.com hij ware God, de mens, en ik weet dat hij je meteen Hieronder zal helpen .. is een lening woord van bemoediging. Lening Lenders Bent u financieel beneden en je een lening nodig? Heeft u een lening af te betalen kredieten en schulden? Heeft u financiering nodig om uw bedrijf te vestigen? Heeft u een lening nodig voor het uitvoeren van grote projecten? Heeft u een college lening nodig? Heeft u financiering voor diverse andere processen nodig? e-mail contact: santoloanfirm@yandex.com

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Hallo,

  Ik ben een gecertificeerd geldschieter en angel investor certificaten van de universele wetten van zakelijke leningen voor persoonlijk en prive gebruik. Ik heb in deze business als een engel van leningen en heeft een goed hoofd behoeftige te stelen.

  Deze lening Biu Inter Credit Union (gemeenschappelijke rijkdom)

  In mijn programma leningen, de rente is laag, maar de betalingen op de korte termijn. Lening rente bedraagt ​​2% van de vereiste periode van niet meer dan 360 maanden (30 jaar), kan wel lager zijn.

  De minimale looptijd is 12 maanden, wat een jaar. In deze 12 maanden, de lener heeft om betalingen te lenen, waardoor het nog toegankelijker. E-mail; interbiucreditunion60@gmail.com antwoord, stuur me je telefoonnummer.

  In afwachting van uw antwoord zo snel mogelijk. Als u nog vragen, raadpleeg dan.

  Regards

  MELISSA GRAHAM

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Goede Dag Ik ben John Cliton van United staat van Amerika, ik verbleef in Alabama, en ik heb een brak up bedrijf, totdat ik vond dit bedrijf e-mail die me helpen om een lening voor het bedrijfsleven te krijgen, en nu wil ik deze korte gebruikte medium aan het bedrijf voor de snelle en veilige geld dat ze lenen aan mij zonder enige vorm van onderpand feliciteren, ik lenen 98,000.00 USD vormen het bedrijf om mijn bedrijf en nog veel meer op te slaan, ik zag hun post op het internet, iedereen altijd geven getuigenis voor wat ze deed, dus ik snel contact met hen en ze deden alles voor mij zonder stress en mijn geld was op mijn rekening 24 uur later stuurde, was ik verrast en voel me blij, nu heb ik nu een standaard business control agent die me helpen, nu zal ik adviseren degenen die dringend lening om hen te contacteren op oscarloanfinance@hotmail.com hij is een zeer goede man en ik weet dat hij je meteen zal helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. BENT U dringend lening om uw rekeningen te betalen OFF, ZAKEN, enz.
  Wij zijn in staat van het geven van leningen aan particulieren handelen goedkoop tarief, student, bedrijven en leden van het publiek die behoefte hebben aan financiële middelen om rekeningen te vereffenen, bieden wij veel leningen which kunt u rekenen op de. Voor uw lening aanvraag via contact ons mailen: andrewmohsfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Aanvulling van de dag, Mijn naam is Jimmy Wallace, ik kom uit Texas USA, ben ik op zoek naar een echte lening voor de afgelopen 5 maanden nu en alles wat ik kreeg was stelletje oplichting die me om hen te vertrouwen en aan het eind van de dag, namen ze mijn geld zonder er iets voor terug, was al mijn hoop verloren, ik ben in de war en gefrustreerd, dan vind ik het heel moeilijk om mijn familie te voeden, ik wilde nooit iets opnieuw te doen met online leningen, dus ik ging om wat geld te lenen van een vriend, ik vertelde hem alles wat er gebeurd en hij zei dat hij me kan helpen, dat hij weet een eerlijke geldschieter die mij kan helpen, dat hij net een lening van de heer Razaq Abukari, regisseerde hij me op hoe toe te passen, ik deed wat hij me vertelde, heb ik gesolliciteerd, ik heb nooit geloofd, maar ik heb geprobeerd en tot mijn grootste verbazing kreeg ik de lening van $ 87.000 binnen 48 uur, ik kon het niet geloven, ik ben gelukkig en rijk weer en ik ben God te danken, omdat ik niet geloof eerlijk kredietverstrekkers zoals dit nog steeds bestaan ​​op het hoge tarief oplichting over de hele wereld, zou ik dit eerlijk geldschieter aan iedereen aanbevelen! hier is de e-mail die ik gebruikte in contact met hem: razaqloanfirm@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Wij verlenen harde geld lening

  Wij verlenen harde geldleningen en alle andere soorten van leningen, met een rente variërend van 3% - 5%. Wij verlenen van leningen Nation Wide, variërend van 1.000,00 tot 100 miljoen USD / LB / EURO. Wij financieren 100% en met een LTV van 75% -85% op eigendomsverwerving.

  Wij bieden de volgende soorten van Hard Geld Lenen:

  Hard Geld Lening; Lijn van het krediet,
  Commerciële Hard Geld Lenen
  Persoonlijke Hard Geld Lenen
  Zakelijk Hard Geld Lenen
  Investeringen Hard Geld Lenen
  Ontwikkeling Hard Geld Lenen
  Overname-Leningen Equipment Leasing
  Start-up Leningen Commercieel Vastgoed Leningen
  Inventarisatie Leningen Ongedekte Lenen
  bouw leningen
  Debiteuren Leningen Lines of Credit
  Factoring Warehouse Financiering
  machines Leningen
  Working Capital Leningen Vloeren Lines
  Agrarische Leningen, International Loans
  Purchase Order Financiering: vrijwel elk type BUSINESS LENING
  E.T.C. ..

  Indien u interesse hebt contact met ons op via e-mail; fredlenders01@gmail.com

  Regards
  De heer Fred Finnen

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Heeft u een dringende lening nodig hebt om uw financiële problemen op te lossen en ook voor het opstarten van uw bedrijf of van de faciliteiten van uw bedrijf te verhogen? zo ja dan contact met ons op via e-mail: europeanfinancialinstitution@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Bent u op zoek naar een lening? Of was u een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling voor een of meer redenen? U hebt de juiste plaats voor uw lening oplossingen hier! Elina Johnson lening bedrijf zijn we in beperkte geven leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2%. Neem dan contact met ons op via e-mail vandaag de dag via elinajohnson11@hotmail.com

  Gegevens van de aanvrager:

    1) Volledige naam:
    2) Land:
    3) Adres: a
    4) Staat:
    5) Geslacht:
    6) Burgerlijke staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    9) Momenteel positie in plaats van het werk:
    10) Maandelijks inkomen:
    11) Lening Bedrag dat nodig is:
    12) Lening Duur:
    13) Doel van de lening:
    14) Religie:
    15) Heb je al eerder toegepast;
    16) Geboortedatum;
    dank,
  Mevrouw Elina Johnson

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Zijn op zoek naar een lening? Dit bedrijf bieden lening aan mensen die in nood van de lening, en zal bieden lening tegen lage rente van 2%, dus als je een lening nodig hebt, ik wil dat je gewoon contact met dit bedrijf op dit e-mailadres latishaloancompany@gmail.com
   
  Informatie nodig van u ..

  Volledige Namen ............
  Land .............
  Staat ............
  Seks .. ............. .............
  Leeftijd .............
  Startpagina Adres ..............
  telefoonnummer ..............
  Telefoon thuis ............ ..............
  Maandelijks inkomen .............
  geleende bedrag nodig .............
  Hoe lang heeft u de lening nodig ...................

  Dank aan iedereen en onze klant God zegene
  Regard
  Mrs Latisha

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Geachte heer / mevrouw

  Bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening tegen een rente van 3%, je

  hebben behoefte aan een lening voor een zakelijke transactie, het kopen van een auto, huis

  kopen slechte credit card en andere ETC we geven lening op lange termijn

  voor 5-50 jaar maximaal met 3% rente in
  Misschien heb je het leuk

  goed vertellen ons het bedrag dat u nodig hebt, zodat wij aan u sturen de bepalingen en

  met dien verstande dat, als je echt geïnteresseerd bent in het verkrijgen van
  lening van ons,

  Leningen uitgegeven in Groot-Britse Ponden en Amerikaanse dollar.


  Wij kunnen u de beste voldoening in het krijgen van een lening van ons. als

  gegeven garanties en verzekeringen dat u uw lening bedrag zal krijgen in uw

  Persoonlijke bankrekening in uw land. Wat duurt slechts 48 uur

  Banking proces. We bieden ook software en
  ongedekte leningen voor

  Het runnen van uw bedrijf. U kunt ons bereiken via aanmaakhout

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Good Day heer / mevrouw,
  Mijn naam is de heer Steve Brown CEO van Steve Brown Loan Company, We geven legitieme leningen aan ernstige individuen en bedrijven die behoefte hebben aan leningen, bieden wij alle soorten van leningen tegen 2% rente zonder stress, passen bij ons en ontvang uw lening overdracht aan u binnen 2 dagen, moet rente persoon of bedrijf contact met ons op via E-mail: stevebrownloan4@hotmail.com en stevebrown012@gmail.com
  Wij bieden alle soorten van de categorieën van de lening dat ze
  Kortlopende lening 5_10years
  Lange termijn lening 20_40
  Media termijn loan10_20
  Wij bieden lening als
  Woningkrediet .....................
  Zakelijke lening .................
  Schulden lening .................
  Student lening ..............
  Bedrijf opstarten lening
  Zakelijke lening ...........
  Autolening ..............
  internationale lening
  Bedrijf lening ........ etc
  Als het gaat om de financiële crisis en de lening vervolgens Steve Brown lening financieel is de plek om te gaan maar stuur ons dan een e-mail en het aanvraagformulier zal terug naar u hieronder is onze E-mailadres stevebrownloan4@hotmail.com (of) stevebrown012 @ gmail. com

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Ben je op zoek naar een lening? Ben je in banken en andere financiële instellingen? of heb je bedrogen door andere kredietverstrekkers Meerdere malen en toch heb je geen lening? Ik ben de heer Harold Ryan, ik kan bieden aan elke geïnteresseerde individuen of Company Bereid om toe te passen op voorwaarde van 3% rente. Hier is de plaats waar u kunt uw lening te krijgen zonder stress of vertraging, Company contact E-mail: financial.mlc@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn korte GETUIGENIS kunnen van grote hulp voor u of een buurman. NEEM JE TIJD EN LEZEN ....


   Ik heb nooit geloofd in internet spreukgebruikers of spiritualistische totdat ik ontmoette Dr Solo Wise. In feite zal ik doorgaan met mijn dank mijn getuigenis aan de hele wereld te geven en te delen. My Name is Adina Gilbert, me alsjeblieft niet Judge, maar ik ben alleen maar proberen om het goede werk Dr Solo Wise heeft gedaan voor mij te delen. Ik waardeer hem omdat ik werd bijna gek toen mijn man verliet mij en de kinderen zonder reden. We gebruiken om gelukkig te leven tot aan zijn houding ten opzichte van ons begint te veranderen. Ik smeekte hem om me te vertellen wat er gebeurd is en de reden voor zijn plotselinge verandering, maar hij blijft zeggen niets. Maar deze houding van mijn man bleef en het werd mijn kind en ik kwetsen. Ik was zo in de war en ik wist niet wat te doen. Op een dag verliet hij het ​​huis en kwam nooit meer terug. Ohh dit was nog erger en ik bijna gek ging. Ik heb vele spreuken van het internet, maar alles wat ze kon doen was om mijn geld te nemen zonder resultaat. Ik werd het zat en voelde als het doden van mijn zelf maar ik moest in leven te blijven in het belang van ons kind.
   Een weekend als ik ging door het internet zag ik verschillende getuigenissen van hoe een bepaalde man hielp verschillende mensen. Ik was bang hem een ​​proces aan te geven vanwege mijn eerdere ervaringen met deze zogenaamde spreukgebruikers. Maar deze laatste keer heb ik besloten om deze man een proef te geven en ik contact met hem op zijn E-mail: drsolowisetemple@gmail.com Ohhh het duurde slechts 72 uur (3 dagen) voor deze grote man om mijn man terug te krijgen. Hij vertelde me dat mijn man was in de ban van een andere vrouw, maar hij was in staat om de betovering te verbreken en bracht mijn man terug naar het huis.
   Ohh kunt u de vreugde en het geluk voorstellen dat in mij, dat is de reden waarom ik zal blijven spreken over de goede werken van deze grote man. En deze man geen geld heeft nooit van mij aanvaarden weinig geld voor een aantal items voor sacrifce. Nu mijn man hou me meer dan ooit tevoren en ik gepromoveerd in mijn werk. Alles is gewoon goed en perfect gaan voor mij en mijn familie.
   Ik zal nooit stoppen met het verspreiden van dit goed nieuws, omdat het ook nuttig om u of iemand in uw buurt zou kunnen zijn. Dr Solo Wise is God gezonden. Hij vertelde me dat hij kan elke vorm van problemen, waaronder op te lossen:

   (1) Als u wilt dat uw ex terug.
   (2) als je altijd hebt nare dromen.
   (3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
   (4) U wilt vrouwen / mannen te lopen achter je aan.
   (5) Als je een kind wilt.
   (6) Je rijk wilt worden.
   (7) U wilt uw man / vrouw vast te houden aan zijn
   jou voor altijd.
   (8) Als u financiële hulp nodig.
   (9) Herbal zorg
   (10) Als u niet in staat bent om je vrouw tevreden te stellen
   geslachtswens wijten
   lage erectie.
   (11) als uw menstruatie weigeren te komen
   de dag dat het
   veronderstellen of overloopt.
   (12) als u weigert te betalen, mensen vanwege je ?.
   (13) het oplossen van een land uitgifte en het terug te krijgen.
   (14) Heeft je familie Denny u van uw
   toch?
   (15) wil dat mensen je woorden te gehoorzamen en doe mijn
   wensen.
   (16) Heeft u een laag aantal zaadcellen?
   (17) slecht lucks
   (18) HIV CURE
   Geef deze grote man een proef vandaag en u zult blij zijn dat je deed. drsolowisetemple@gmail.com

   Verwijderen
 132. Bieden betrouwbare lening !!!

  Dit is een kans voor mensen in financiële problemen en degenen die willen financiële onrust in je leven, we geven krediet aan een zeer redelijke rente van 2%, met een minimum bedrag van 3000 tot 5.000.000 met een duur van 5 maanden tot 30 jaar zijn wij geven alle soorten van leningen aan het land te helpen uit de financiële spanning. Veel lijden en hulp nodig hebben om hun levensstandaard te verbeteren, velen zijn werkloos en financiële hulp nodig om een bedrijf, veel van de behoeften aan financiële steun om hun rekeningen en schulden te dekken beginnen. Ik heb een wijs besluit voor u hier. Onze lening aanbod is ongedekte lening wat betekent dat er geen onderpand betrokken.

  Als een lening zoeker u in aanmerking voor een aanvraag voor een lening met de volgende onderstaande contactgegevens.

  Naam: Beto Alenjadro
  E-mail: standardloanagency@hotmail.com

  groeten,

  BeantwoordenVerwijderen

 133. Ik ben gelukkig en rijk weer en ik ben dankbaar voor deze geldschieter die kwam om mijn leven een betekenis weer te geven, werd ik al hoop opgeven op mijn zelf te denken dat er geen lichaam kan mij helpen, want ik geloof niet eerlijk kredietverstrekkers zoals deze bestaan ​​nog steeds op het hoge tarief oplichting over de hele wereld, ik vond het moeilijk om te geloven een Dr Patricia die poste dat hij een lening van Passy lening huis, maar als ik zie de post ik was bang en omdat ik geen keuze hebben neem ik een keer te proberen nu ik heb het confimed fysiek met bewijzen dat de kredietgever Passy Bentruely is een echte lening geldschieter. Ik zou dit eerlijk geldschieter kialoan1999@gmail.com raden. Gray Wooderful

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Wij bieden leningen aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun
  zowel voor prive-of commerciële doeleinden, de minimale waarde bieden wij
  is 3.000,00 en de maximale waarde is 5,000.000,00 met een gewenste duur
  We hebben een licentie en volledig geregistreerd lening bedrijf. Deze service is
  gratis krediet. We geven leningen tegen 2% rente onder een duidelijke en
  begrijpelijk en het aflossingsschema.
  CATEGORIEËN:
  * Persoonlijke Leningen
  * Business Leningen
  * Home equity lening
  * Leningen Consolidatie van de schuld
  * Corporate Finance
  * Equipment Financing
  * Retail Credit Financiering
  * Aircraft Financing
  * Energy Finance en Investment
  * Financiering van de gezondheidszorg
  * Commercial Real Estate
  OPMERKING: Alle reacties en lening aanvragers moeten contact met ons op via ons bedrijf e-mail: diamondloanhomes@yandex.com

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Welkom bij Richard Finance Investment Limited Company
  (Een persoonlijke service voor al uw financiële behoeften)
  Wij, Richard lening Investment Limited Company Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van
  3%, bieden wij persoonlijke leningen, schuld consolidatie lening, Venture Capital, Business lening, Onderwijs
  Lening, Home Loan, en Lening om welke reden en dringende behoeften !. met een maximale duur van 30 jaar.
  Heb je al afgewezen door uw bank draaide? Heeft u slecht krediet? Heeft u onbetaalde rekeningen? zijn
  je in de schulden? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer als we zijn hier om u te weinig te bieden
  rente lening. Onze lening varieert van €5.000 USD (vijfduizend euro) aan
  €50, 000,000.00. (Vijftig miljoen Euro). We lenen ook in USA dollars en Euro !!

  Als u geïnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie is hieronder per e-mail:
  richardloan69@gmail.com

  1 Uw volledige naam: _______
  2 Contactadres: _______
  3 Land van verblijf: ______
  4 Leningen Vereiste: ________
  5 Duur: _____
  6 Geslacht: _____
  7 Beroep: ________
  8 Maandelijks Inkomen: _______
  9 Geboortedatum: ________
  10.Telephone Nummer: __________
  11.Purpose van Lening: __________


  Yours in dienst,
  Mr.Richard Villa
  Directeur Van Operatie
  Richard Loan Investment Limited Company
  richardloan69@gmail.com
  +919742323794

  BeantwoordenVerwijderen
 136. heb je een dringende lening nodig hebt om af te betalen uw facturen? zo ja dan contact met ons op via leolobitohelpfunds@hotmail.com voor meer informatie over de lening.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Hallo, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet,
  etc ..? We zijn momenteel met persoonlijke en zakelijke lening aan een
  geïnteresseerd individu op 2% rente van 1 tot 30 jaar.
  naam:
  Geboortedatum:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  Adres:
  stad:
  land:
  telefoon:
  Leningen
  Lening Duur:
  Netto maandinkomen.
  Neem contact met ons op: creditsolutionhome@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Heeft u een lening nodig hebt om 3%, ZO JA VUL UW NAAM, BEDRAG, DUUR, land en telefoonnummer # Om VIA: kivaloanservice@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Heeft u een dringende lening nodig hebt om uw financiële probleem op te lossen of om te beginnen met je eigen bedrijf, indien ja contact met ons op via e-mail: greenwichcreditunion@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Hallo,

  Ik ben de heer Fred Peterson, ik geef leningen tegen een rente van 3% en ik geef alle soorten van de lening die u ooit wilde.

  Als u een lening nodig hebt, alles wat je hoeft te doen is om een plek waren legit leningen worden gevonden vinden.

  Ik kan geen bedrag van de lening die je kunt bedenken te produceren, dus waar wacht je nog op, gelden nu en laten we uw lening lopen en verwerking van vandaag.

  Als je een lening vandaag nodig hebben, gelden door het volgende:

  E-mail bedrijf: fredpetersonworldloan@yahoo.com

  Personal Email: fred112.peterson@gmail.com

  Andere e-mails: peterson.54@mail.ru

  Website: http://chukwuoge9.wix.com/fredpetersonworldloan

  Contact: +23472074457

  Ik zal blij zijn als je vandaag de dag toe te passen en krijg je lening aan uw verschillende problemen op te lossen.

  Met vriendelijke groet,

  De heer Fred.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. realpersonalfinanceloan@live.com1 oktober 2014 om 00:13

  hello
  Heeft u een dringende lening nodig om uw schuld te betalen, betaal uw facturen, problemen en financiële bijstand op te lossen om uw bedrijf of uw bedrijf te ondersteunen. zo ja dan contact met ons op via emial Realpersonalfinanceloan@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Hallo, ik ben vernoemd MORAIDA LUNA. Ik wil dit medium gebruiken om alle lening zoekers waarschuwen heel voorzichtig zijn, want er zijn scam overal. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen, en als gevolg van wanhoop, ben ik opgelicht door een aantal online kredietverstrekkers. Ik verloor bijna de hoop tot een vriend van mij verwees me naar een zeer betrouwbare kredietverstrekker genaamd mevrouw Amanda die leen mij een ongedekte lening van $ 53.000 in minder dan 24 uur zonder enige druk of stress met een rente van slechts 2%. Ik was zo verbaasd toen ik controleerde mijn bankrekening evenwicht en kwam erachter dat het bedrag dat ik toegepast voor rechte werd verzonden naar mijn rekening, zonder enige vertraging. Ik ben dan ook beloofde haar dat ik was van plan om het goede nieuws te delen, zodat mensen gemakkelijk kunnen leningen krijgen zonder enige stress. Dus als u behoefte heeft aan een lening van welke aard dan ook, contact met haar via haar e-mail: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
  U kunt ook contact met mij op mijn e-mail moraidaluna@gmail.com.
  Nu, alles wat ik doen is proberen om af te spreken met mijn aflossing van de lening die ik rechtstreeks naar haar rekening maandelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Good Day,

  We are an outfit loan, allowing local and International
  financial solutions. We give loans with lower Interest rate at 3% for
  personal loans and business, Xmas Loan, payday tax Bills

  We can help you to solve, even in the bad credit problem. Our method is
  fast and no collateral.

  Our process
  After applying, we'll start and then pull your repayment plan Process. Our
  state and will be sent to you, and then your loan Approved and transferred
  to you.

  Lending criteria
  - The minimum amount of personal loan of € 5,000 and a Maximum of € 950,000
  - Amount of loan of € 2,000 000 to more commercial
  (Business organization) You can contact us email via: ponyeefastloan.ch@cash4u.com << <<< ponyeecashloan@gmail.com


  Thank you for your visit, we look forward to doing business with you.

  Regards,
  Pon Yee
  Loan Solution Officer
  Pon Yee Cash/fast Financial service

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Dear Investors/Financial Seekers

  We are a Registered Private Investors/Loan Lender! Do you need FINANCIAL ASSISTANCE? Are you in financial mess OR debts? We offer loan at 3% interest rate within 1 year to 30 years repayment duration period to Individual and Companies that are in need of financial assistance and to any part of the world

  We give out loans ranging from $5,000.00 to $500,000,000.00, CURRENCIES: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO.

  Our loans are well insured for maximum security is our priority, Are you losing sleep at night worrying how to get a legit loan lender? Are you in poverty? Do you need financial assistance to set-up a business? We can assist you financially. We'll help you get over those financial obstacles.

  Interested Individual OR Companies should contact us via:

  Email:{linpohloanfirm@yahoo.com.sg} OR
  {linpohloanfirm@gmail.com}

  Regards,

  Lin Poh Loan Firm Team.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Hallo,

  Bent u op zoek naar een lening, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke
  lening, woningkrediet, auto
  lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, risicokapitaal
  hoofdstad enz .. Bent u een lening door een bank of financiële afwijzen
  instantie één of meer redenen. U is de juiste plaats
  Uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik leningen verstrekken aan
  bedrijven en particulieren tegen een lage rente en betaalbaar
  Rente van 3%. Neem contact met ons op via e-mail: chrissjohn591@gmail.com

  Lening aanvraag.

  Uw volledige naam:
  adres:
  staat:
  Totaal lening:
  Geslacht:
  Lengte van de lening:
  telefoon:
  fax:
  Maandelijks inkomen:
  De exacte datum van die behoefte aan een lening:
  beroep:

  OPMERKING: Dit is nodig voordat we kunnen overgaan
  lening transacties prima.
  begroeten

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Hallo,

  Bent u op zoek naar een lening, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke
  lening, woningkrediet, auto
  lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, risicokapitaal
  hoofdstad enz .. Bent u een lening door een bank of financiële afwijzen
  instantie één of meer redenen. U is de juiste plaats
  Uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik leningen verstrekken aan
  bedrijven en particulieren tegen een lage rente en betaalbaar
  Rente van 3%. Neem contact met ons op via e-mail: chrissjohn591@gmail.com

  Lening aanvraag.

  Uw volledige naam:
  adres:
  staat:
  Totaal lening:
  Geslacht:
  Lengte van de lening:
  telefoon:
  fax:
  Maandelijks inkomen:
  De exacte datum van die behoefte aan een lening:
  beroep:

  OPMERKING: Dit is nodig voordat we kunnen overgaan
  lening transacties prima.
  begroeten

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Hallo,
  Dit is om het grote publiek dat de heer Bill Johnson, een onderhandse lening geldschieter heeft het openen van een financiële kans voor iedereen die behoefte hebben aan enige financiële hulp te informeren. We geven lening tegen 2% rente aan particulieren, bedrijven en bedrijven onder een heldere en begrijpelijke termen en conditie. contacteer ons vandaag nog via e-mail op: (johnsonbill804@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Heeft u een dringende lening nodig hebt om uw financiële problemen op te lossen en ook voor het opstarten van uw bedrijf of uw zakelijke faciliteiten te verhogen of te plannen, tegen Kerstmis en Nieuwjaar activiteiten? zo ja dan contact met ons op via e-mail: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  lENING AANBIEDING

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Hallo,

  Bent u op zoek naar een lening, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke
  lening, woningkrediet, auto
  lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, risicokapitaal
  hoofdstad enz .. Bent u een lening door een bank of financiële afwijzen
  instantie één of meer redenen. U is de juiste plaats
  Uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik leningen verstrekken aan
  bedrijven en particulieren tegen een lage rente en betaalbaar
  Rente van 3%. Neem contact met ons op via e-mail: chrissjohn591@gmail.com

  Lening aanvraag.

  Uw volledige naam:
  adres:
  staat:
  Totaal lening:
  Geslacht:
  Lengte van de lening:
  telefoon:
  fax:
  Maandelijks inkomen:
  De exacte datum van die behoefte aan een lening:
  beroep:

  OPMERKING: Dit is nodig voordat we kunnen overgaan
  lening transacties prima.
  begroeten

  BeantwoordenVerwijderen
 150. goedendag

  Bent u op zoek naar financiële steun? Heeft u een dringende lening nodig om uw rekeningen of schulden te betalen? ongeacht de lening misschien moet u contact met ons vandaag nog via e-mail: anitaloanfirm1@live.com

  Geïnteresseerde klanten moeten Vul het onderstaande ons aanvraagformulier (Serious Aanvragers Alleen aub)

  Lening Aanvraagformulier.

  Volledige naam:
  land:
  Geslacht:
  Telefoonnummer:
  Lening Bedrag dat nodig:
  Lening Duur:
  Maandelijks Inkomen:
  beroep:

  Wij zullen wachten om de informatie te ontvangen door je goed.

  Opmerking: Alle reacties moeten naar anitaloanfirm1@live.com worden doorgestuurd

  Dank u.

  mevrouw Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Heeft u een financiering nodig en je hebt teleurgesteld door banken. Wij kunnen directe financiering van maximaal 5 miljoen tegen gunstige rentetarieven bieden. Wij bieden 100% financiering van diensten waaronder: - Conventionele en persoonlijke leningen aan particulieren; Commercial termijn leningen voor middelgrote en grote zakelijke ondernemingen; Small Business Administration (SBA) lening voor kleinschalige zakelijke ondernemingen, Angel financiering start-up zakelijke leningen &; investeringskredieten; en Real Estate leningen, residentiële en commerciële financiering, en financiering Warehouse. Neem contact met ons op voor meer details bij - elizabethloaninvestment@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Ik ben de heer Mohammed Aliu .Ik ben zo blij om mensen te helpen die in nood zijn. Worden geïnformeerd dat ik ben eerlijk gezegd bereid om u te helpen met uw gevraagde lening en de lening i bieden aan mensen is een lage rente van 3% en dat is zeer affordable.My doel is om u te helpen met uw gevraagde lening om uw situatie op te lossen. Een aflossingstermijnen worden bedacht voor de terugbetaling van de lening en ik wil dat je weet voordat je kunt deze lening worden verleend, moet je boven de 18 jaar en ook u moet eerlijk en coöperatief zijn. En we biedt een aantal programma's financiële steun voor kleine bedrijven waaronder persoonlijke hypothecaire leningen, hypotheken, autoleningen, bedrijf leningen, startende onderneming Leningen. Neem contact op met het bedrijf via e-mail: mohammedaliuloanfirm@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Hallo Geliefde Mensen,

  Ik ben de CEO van Clara Morgan Loan Company en we zijn gevormd uit te lenen leningen aan alleen degenen die behoefte hebben aan lening aan hun X-mas vieren op een betere manier als nooit tevoren en ook voor degenen die behoefte hebben aan financiële bijstand , dus als je daar behoefte aan een X-mas lening of een lening aan het opruimen van uw schulden of rekeningen, dan kunt u contact met ons op via onze e-mail op VIA (clara_morgan@outlook.com) voor meer details over deze lening fondsen transactie

  Regards
  Mevrouw Clara Morgan

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Heeft u een Xmas lening vandaag nodig?
  Heeft u een lening moet betalen van uw schuld? Of bent u op zoek naar een zakelijke lening. heb je een lening nodig hebt om een huis te kopen?
  Type van de lening die u nodig hebt. we zijn klaar om u te verlenen elk type lening. De heer Kelly Jerry zijn betrouwbaar lenen u elk bedrag van de lening. van 3000Euros naar 72,000,000,000Euros. Neem contact met ons op kellyjerry040@gmail.com voor meer info.

  naam:
  leeftijd:
  seks:
  land:
  bedrag:
  duur:
  Telefoonnummer:
  Maandelijks Inkomen:
  Type van de lening:
  Spreek je Engels:
  Ben je al opgelicht voordat:
  De naam en het adres van het bedrijf van de oplichter:

  Wij wachten op uw reageren. door te gaan met de overdracht.
  Regards
  De heer Kelly Jerry.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Dear Investors/Financial Seekers

  We are a Registered Private Investors/Loan Lender! Do you need FINANCIAL ASSISTANCE? Are you in financial mess OR debts? We offer loan at 3% interest rate within 1 year to 30 years repayment duration period to Individual and Companies that are in need of financial assistance and to any part of the world

  We give out loans ranging from $5,000.00 to $500,000,000.00, CURRENCIES: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO.

  Our loans are well insured for maximum security is our priority, Are you losing sleep at night worrying how to get a legit loan lender? Are you in poverty? Do you need financial assistance to set-up a business? We can assist you financially. We'll help you get over those financial obstacles.

  Interested Individual OR Companies should contact us via:

  Email:{linpohloanfirm@yahoo.com.sg} OR
  {linpohloanfirm@gmail.com}

  Regards,

  Lin Poh Loan Firm Team.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Dear Investors/Financial Seekers

  We are a Registered Private Investors/Loan Lender! Do you need FINANCIAL ASSISTANCE? Are you in financial mess OR debts? We offer loan at 3% interest rate within 1 year to 30 years repayment duration period to Individual and Companies that are in need of financial assistance and to any part of the world

  We give out loans ranging from $5,000.00 to $500,000,000.00, CURRENCIES: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, EURO.

  Our loans are well insured for maximum security is our priority, Are you losing sleep at night worrying how to get a legit loan lender? Are you in poverty? Do you need financial assistance to set-up a business? We can assist you financially. We'll help you get over those financial obstacles.

  Interested Individual OR Companies should contact us via:

  Email:{linpohloanfirm@yahoo.com.sg} OR
  {linpohloanfirm@gmail.com}

  Regards,

  Lin Poh Loan Firm Team.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Mijn naam is mevrouw SARA, ik wil dat jullie allemaal voorzichtig there.nobody kan u hierbij helpen of zelfs suggereren hoe je financiële help.any antwoord van een lening geldschieter op uw vraag, moet je negeren, want ze zijn oplichting kunnen krijgen ... echt ZWENDELS ... ik was een slachtoffer van die ik was opgelicht duizenden euro's ... ik God echt bedanken voor LIVING STONE LOAN INVESTMENT ik werd genoemd door mijn neef, die op naam, Mr.Pedro Stefan.They maakte mijn leven waardevol is, en gaf het een meaning.I werd goedgekeurd lening van euro58,000.00 eN iN 28 uur na een ontmoeting tot aan hun vereisten, werd mijn lening gestort op mijn bank account.Though ik was erg nerveus met de lening bedrijf op de eerste plaats te wijten aan mijn eerdere slechte ervaringen, vooral wanneer de kwestie van mij de afwikkeling van de overdracht van lasten kwam, ik vasthouden aan mijn geloof te wijten aan het feit dat mijn familielid mij genoemd, kreeg het opgeruimd, en als God moeten hebben it.little deed ik weet dat mijn financiële tekortkomingen heeft tot een definitief HALT komen Zo niet voor die snelle verwijzing van een familielid van die echte bron, zou ik heb spijt van mijn totale leven, want op dat moment in de tijd dat ik net de vader van mijn dochter gescheiden, en mijn dochter (Regina) werd geconfronteerd met een "tussen leven en dood" situatie ..Ik werd geconfronteerd met haar ziekenhuisrekeningen en werd ook geconfronteerd met afscherming op mijn apartment.Details van de God zond en het verlichten van de bron die is de heer Jimmy Steve de Ceo van livingstoneloaninvestment@gmail.com, dus als je een lening nodig hebt nu weer terug naar hem en je zal uw lening te krijgen een mooie dag verder

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ik moet getuigen van de goede daden van mevrouw Amanda van Amanda Lening Firm.
  Ik had nooit gedacht dat ik zal in mijn hele leven ontmoet iemand als mevrouw Amanda. Ze is een zeldzame parel. Ik ben Husnah en ik neem mijn tijd om te getuigen van mevrouw Amanda omdat ze me eindelijk bood wat niemand anders kon.
  Ik en mijn man kreeg in een zeer grote schuld met de debiteuren en de Bank en we zoeken lening van verschillende lening bedrijven, maar kwamen allemaal tevergeefs. in plaats daarvan kregen zij ons zouden tot meer schulden en eindigde het verlaten van ons brak totdat ik in contact met mevrouw Amanda kwam, Ze bood me een lening hoewel in eerste instantie was ik bang het zal eindigen als andere lening bedrijven die ik ben tegengekomen, maar ze niet was als hen. Nu hebben we uiteindelijk beslecht onze schuld en begon een nieuw bedrijf met het geld over van de lening.
  Neem contact op met mevrouw Amanda via een van de volgende e-mail.
  amandarichardssonloanfirm@gmail.com, amandaloan@qualityservice.com, amandaloanfirm@cash4u.com of u kunt gewoon contact met mij opnemen via mijn e-mail voor verdere richtlijnen ikmahusnah@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Hallo mijn lieve goede mensen

  Ik ben de heer Fred Peterson bij naam en ik geef leningen op een rente van 3%.

  Ik geef ook alle soorten van leningen die u nog zou kunnen bedenken, want we zijn echt en legit en we transacties te doen zonder vooruitbetaling ..... Wow, dit is een geweldige kans voor u om uw lening nu drinken in mijn bedrijf, zodat u kunt uw respectieve bedrijf te starten, betaal uw facturen, verzorgen van uw huis en doen andere goede dingen mee.

  Ik ben een man van mijn woord en ik voor u kan doen wat je wilt dat ik zodra u reageren op onze mails correct te doen.

  Dus als je geïnteresseerd bent en je echt nodig hebt deze lening, zal ik wil dat je om contact met ons op e-mail van ons bedrijf: fredpetersonworldloan@yahoo.com of als je het gevoel dat persoonlijk tegen me te praten, heb je contact met mij op mijn persoonlijke e-mail: fred112.peterson@gmail.com of ook, ik heb andere e-mail te worden gegeven, en je voelt alsof je me mailt, zodat we zaken met elkaar kunnen beginnen, alleen e-mail me op: peterson.fred@yandex.com. En als je achterdochtig over het bedrijf en hun transactie en je denkt dat ze niet echt zijn, geef ons een seintje op +2348072074457 zodat we beter kunnen deelnemen aan u. En een toevoeging, je moet echt weten dat dit bedrijf is echt en legit, dus hier is de website van ons bedrijf voor u om zeker te zijn van was je bent in: http://chukwuoge9.wix.com/fredpetersonworldloan.

  Mijn bedrijf is niet een centrum voor vechten of aan de kredietgever te beledigen, en als het gebeurt dat u een slecht karakter en je denkt dat je de goden aan mij of mijn werknemers beledigen, zullen wij persoonlijk de advocaat bellen en ze zullen halen u waar u ook bent, zodat u weet dat dit bedrijf is echt en legit.

  Dus lieve klanten, als u zeker bent van wat je grenzen aan te doen zijn, en je weet dat het goed is, hoef je alleen maar om dit boven te vullen voor zodat we zaken kunnen beginnen op een betere opmerking.

  namen:
  leeftijd:
  Maandelijks inkomen:
  Geleende bedrag:
  Lening duur:
  Doel van de lening:
  Waar heb je over ons gehoord:
  Weet je zeker dat je er klaar voor om te werken met ons zijn:

  Beschouwt als ik verwacht uw aanvraag voor de lening snel.

  Mr Peterson.

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Heb je een dringende lening uw financiële problemen op te lossen en ook om te beginnen met uw bedrijf of om te verhogen uw zakelijke faciliteiten nodig? Als dus contact via e-mail: greatuniversalloancompany1@gmail.com  Lening aanbieding

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Hallo,
  Ik ben de heer Maurice een gecertificeerde, gerenommeerde, legitieme en een erkende geldschieter. Ik lening geld uit aan mensen die behoefte hebben aan financiële bijstand. Heeft u een slecht krediet of u behoefte heeft aan geld om rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare begunstigde bijstand zoals wij blij zijn om u een lening zal zijn.
  CONTACT EMAIL: mauricefinance@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van helpt,
  zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of
  je bent in een financiële puinhoop, en je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf,
  of u lening nodig om uw schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen, start een mooi bedrijf,
  of je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag nog via
  e-mailadres: pravexfinancialservice@gmail.com
  Dus niet laten deze kans aan je voorbij.
  Gelieve deze is voor ernstige minded en God vrezen Mensen.

  AANVRAAGFORMULIER
  Naam: -----------------------
  Adres: --------------------
  Land: --------------------
  Beroep: -----------------
  Leningen ----------------
  Doel van de lening: ------------
  Lening Duur: --------------
  Maandelijks Inkomen: -------------
  Telefoonnummer :: --------------
  DUUR: -------------------

  Vriendelijk weer terug naar ons via ons e-mail
  E-mail: pravexfinancialservice@gmail.com
  BEDANKT

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Hallo lieve aanvrager

  Ik ben de heer Fred Peterson bij naam en ik ben de eigenaar van Fred Peterson Wereld Lening wereldwijd. Ter ere van mijn grote daden, zal ik u weten dat ik geef alle soort lening die u ooit zou kunnen bedenken in slechts een lage rente van 3%.

  Haast je nu aan en toe te passen voor uw dringende lening, zodat wij uw lening running te krijgen.

  Neem contact met ons vandaag op: fredloans2@hotmail.com of website: http://chukwuoge9.wix.com/fredpetersonworldloan.

  Solliciteer voor uw lening vandaag en krijgen zo snel als je dat wilt.

  Fred.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Heb je een dringende lening uw financiële problemen op te lossen en ook om te beginnen met uw bedrijf of om te verhogen uw zakelijke faciliteiten nodig? Als ja contact ons via e-mail: greatuniversalloancompany1@gmail.com


  Lening aanbieding

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Heeft u enige vorm van financiële problemen? Noodzaak van een lening om schulden te wissen? BENT U IN DE FINANCIËLE CRISIS? UW DOOS ORIGINAL KREDIET VOOR JE VERTROUWEN, zijn betrouwbaar proberen ALLERLEI CREDITS Zie hieronder. Wij zijn geregistreerd en gelicentieerd COMPANY geven leningen tegen 2% in de minimale duur 6 maanden en een maximum van 30 jaar. We lening MINIMUM VAN 2000 TOT EEN MAXIMUM VAN 50.000.000 MET ALLE MUNT IN DE WERELD
  Biedt de volgende diensten
  * Persoonlijke Leningen (Secure en Ongedekte)
  * Business Leningen (Secure en Ongedekte)
  * Home Improvement
  * Inventor Leningen
  * Auto Leningen
  * Huwelijk
  * Hypotheek
  * Lening Gezondheid
  etc ..
  dus als je geïnteresseerd bent kunt u dus weer terug naar ons dat door onze coreo; ( jorgedominguezfinancieragencia@yandex.com ) .net, zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze financiële diensten bieden wij wereldwijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Welkom bij John Scott Loan Investment Limited Company
  (Een persoonlijke service voor al uw financiële behoeften)
  Wij, John Scott lening Investment Limited Company Providers bieden lening tegen een zeer laag tarief.
  Wij bieden persoonlijke leningen, schuld consolidatie lening, Venture Capital, Business lening, onderwijs
  Lening, Home Loan en Lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften! . met een maximale looptijd van 30 jaar.
  Ben je al ingeschakeld door uw bank? Heeft u slecht krediet? Als u nog onbetaalde facturen? zijn
  je bent in de schulden? Heb je nodig om het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer zoals we zijn hier om u een lage bieden
  rente lening. Onze lening varieert van $ 5000 USD (vijfduizend dollar) aan
  $ 50, 000,000.00. (Vijftig miljoen dollar). We hebben ook lenen in dollars ponden en euro's en elke valuta!

  Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om ons te contacteren met onderstaande informatie per email:
  johnscottloanlender@gmail.com

  1 Uw volledige naam :. _______
  . 2 Contact Adres: _______
  . 3 Land van herkomst: ______
  . 4 Leningen Vereiste: ________
  . 5 Duur: _____
  . 6 Geslacht: _____
  . 7 Beroep: ________
  . 8 Maandelijks Inkomen: _______
  . 9 Geboortedatum: ________
  10.Telephone nummer: __________

  Yours In Dienst
  Mr.John Scott
  Directeur van de operatie
  John Scott Loan Investment Limited Company
  johnscottloanlender@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Heeft u een snelle en eenvoudige lening nodig? Ik ben de heer Jonna, de CEO van Jonna financiën lening bedrijf, ik ben om u te laten weten dat dit een leningen firma die geeft uit leningen tegen een rente van 2% aan mensen / organisaties van het bedrijfsleven die behoefte hebben aan geld. Ik wil dat u weet dat uw lening bedrag dat aan u wordt toegekend. Wij bieden alle soorten van leningen aan ernstige gelijkgestemde personen die behoefte hebben aan financiële bijstand. Te krijgen van de lening procedures begonnen, stuur ons de volgende gegevens: email: jonnafinance@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Bent u genteresseerd in Het Krijgen van Elk soort van de Lening, dan is contact met ons Vandaag op via: danskeworld45_loan@outloook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Good day, I am Daniel Steve by name and i live in USA, i will like to talk about the goodness of God in my life after so many months of trying to get a loan on the internet and was been scammed so i became desperate in getting a loan from a legit lender online. But as God would have it, i saw a comment from a friend called William Ken and he talked about this legit loan company where he got his loan fast and easy without any stress so he introduced me to a man called Mr Mason Diego who controls a firm called Diego Loan Company, So i applied for a loan sum of ($170,000.00USD) with low interest rate of 2%, so the loan was approved and deposited into my bank account in less than 48hrs, that was how i was able to get my loan to keep my broken business running and also to pay off my bills so i am advising everyone of you who is interested in getting a loan fast and easy to kindly contact them via email: { diegoloancompany@yahoo.com } to get any kind of loan you need today, thanks as you read the greatest testimony of my life.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. hallo zoekt u een dringende lening om uw schuld te betalen en het starten van een bedrijf en het bouwen van een huis en voor medicijnen ???? hier is een echte stevige je kunt vertrouwen en vertrouwen op want vandaag ik gewoon geïncasseerd mijn lening van 180.000.00 want sinds afgelopen jaar heb ik al op zoek naar leningen, waar ik een paar keer en vandaag laatste kreeg ik een bedrijf genaamd mevrouw Stella werd bedrogen Rene lening Firm waar ik incasseerde mijn lening vandaag dus ik wil iedereen laten in mijn land om te weten dat er nog een bedrijf heb je nog te vertrouwen en lening @ 3% rente, die is erg mooi en ik heb vandaag mijn lening ik heb gekregen betaal mijn schuld en starten van een bedrijf is hier Warschau, omdat dit bedrijf is beveiligd en vrij van oplichting% 100 veilig vandaag en vandaag heb ik op het forum aan mevrouw Stella Rene bedanken voor de geweldige dingen die ze heeft gedaan voor mij en mijn familie en hier kwam e-mail hieronder (mrsstellareneloanfirm@hotmail.com) contact met deze e-mail vandaag en ontvang uw lening vandaag en ook delen getuigenis net als ik mijn nieuwe leven vandaag zijn begonnen.

  De heer Mersha

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Hallo ik ben mevrouw Ranko Joy ik kom uit Nederland i zodra ik slachtoffer van zwendel in dit specifieke terrein werden i contact opgenomen met een lening geldschieter die ik gaf al mijn vertrouwen aan die ik nodig had om een ​​lening van 7000 euro ik nooit wist dat het een scam was in eerste instantie ik betaalde en betaald en betaald totdat hij kreeg tot 3000 EURO en toch was hij nog steeds van me vragen om meer geld, tot op een dag betekende dat ik mijn vriend op mijn weg naar de Western Union, die mij vroeg waren was ik ga dus ik moest dingen uit te leggen aan haar en toen ik vertelde haar het bedrag hebben ze vroegen voor ze was geschokt en verrast dat er geen lening geldschieter zal vragen voor een dergelijke prijs voor slechts een lening en uiteindelijk vertelde ze me dat het een scam en ze gaf me een lening geldschieter die ze wist en vertrouwde dat haar een keer te helpen wanneer ze in mijn schoen te dus moest ik contact opnemen met de lening geldschieter en ik gaf hem al mijn gegevens onder de volgende 3 uur kreeg ik een waarschuwing van de bank die de lening is gestort dus dat is waarom ik wil dit medium gebruiken om u te laten weten, dus pas op voor oplichterij ze zijn allemaal via internet als u een lening nodig hebt zonder spanning hier is de man die me hielp de heer Mohammed en je kunt nu contact met hem VIA EMAIL; mohammedaliuloanfirm@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Hi,

  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, huis lening, auto lening, studenten leningen, consolidatie van schulden leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. .. Of ben je al geweigerd een lening door een bank of een financiële configuratie van een of meer redenen. Je liever hun krediet oplossingen! Ik ben een dominee, een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de lening om de overdracht te volgen binnen 48 uur te behandelen. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com
           toepassing Details

  naam:
  Verjaardag:
  Geslacht:
  Burgerlijke staat:
  adres:
  plaats
  Status:
  Postcode:
  land:
  telefoon:
  E-mail:
  Staat Doel van de lening:
  Geleende bedrag:
  Lening Duur:
  Maandelijks netto-inkomen.

  Terug naar mij zo snel mogelijk met de bovenstaande informatie voor meer informatie.
  Hoop van u te horen.
  Bedankt en God zegene u,
  Pastor Daniel Johnson

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Bent u op zoek naar een lening? Of was u een lening geweigerd door een bank of een financiële instelling voor een of meer redenen? U hebt de juiste plaats voor uw lening oplossingen hier! Elizabeth Global Finance beperkt geven leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2%. Neem dan contact met ons op via e-mail vandaag via elizabethp111@live.co.uk

  De gegevens van sollicitanten:

    1) Volledige naam:
    2) Land:
    3) Adres:
    4) Staat:
    5) Sex:
    6) Burgerlijke staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    9) Momenteel positie in plaats van het werk:
    10) Maandelijks inkomsten:
    11) Lening Bedrag dat nodig:
    12) Lening Duur:
    13) Doel van de lening:
    14) Religie:
    15) Heb je eerder toegepast;
    16) Geboortedatum;
    dank,
  Mevrouw Elizabeth Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 174. GOEDE DAG IEGELIJK
  Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van
  helpt, zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële
  moeilijkheid of je bent in ieder financiële puinhoop, en je geld nodig te hebben
  opstarten van uw eigen bedrijf, of u lening nodig om uw schuld te vereffenen of betalen
  uit uw rekeningen, start een mooi bedrijf, of je bent het moeilijk vinden om
  verkrijgen kapitaal lening van lokale banken, contacteer ons vandaag nog via e-mail
  brucewoodloan@gmail.com voor de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die
  bidt, die ontvangt; wie zoekt, vindt; en voor wie klopt, gaat de deur
  zal worden geopend "Dus niet laten deze kans aan je voorbij gaan, omdat
  Jezus is dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid more.Please deze is
  voor ernstige minded en God vrezen Mensen.
  U bent adviseren in te vullen en terug te keren de onderstaande informatie ..
  Jouw Naam: ______________________
  Jouw Adres: ____________________
  Jouw Land: ____________________
  Uw Beroep: __________________
  Leningen Nodig: ______________
  Lening Duur: ____________________
  Maandelijks Inkomen: __________________
  Mobiel nummer: ________________
  Heeft u een aanvraag voor een lening voor: ________________
  Als u zich heeft aangemeld voor een lening voor, waar je eerlijk behandeld?
  waar wordt het bedrijf gevestigd? ...

  Reageer snel en uitstappen van financiële stress, de troep en ontberingen door
  contact BRUCE HOUT Finance Corporation vandaag via e-mail: brucewoodloan @ gmail.com, zal U worden behandeld met het beste van onze
  middelen tot je dit geld op je rekening, en
  je snel en snel reageren bepaalt hoe snel je wordt ontvangen
  uw lening. Zonder enige vertraging Vraag uw beste en eenvoudig Lening hier
  met ons. Stuur een email naar ons op de Via
  e-mail: brucewoodloan@gmail.com
  Vriendelijke Groeten
  Beantwoord door rev, BRUCE HOUT gezegend worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. GOEDE DAG IEGELIJK
  Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van
  helpt, zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële
  moeilijkheid of je bent in ieder financiële puinhoop, en je geld nodig te hebben
  opstarten van uw eigen bedrijf, of u lening nodig om uw schuld te vereffenen of betalen
  uit uw rekeningen, start een mooi bedrijf, of je bent het moeilijk vinden om
  verkrijgen kapitaal lening van lokale banken, contacteer ons vandaag nog via e-mail
  brucewoodloan@gmail.com voor de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die
  bidt, die ontvangt; wie zoekt, vindt; en voor wie klopt, gaat de deur
  zal worden geopend "Dus niet laten deze kans aan je voorbij gaan, omdat
  Jezus is dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid more.Please deze is
  voor ernstige minded en God vrezen Mensen.
  U bent adviseren in te vullen en terug te keren de onderstaande informatie ..
  Jouw Naam: ______________________
  Jouw Adres: ____________________
  Jouw Land: ____________________
  Uw Beroep: __________________
  Leningen Nodig: ______________
  Lening Duur: ____________________
  Maandelijks Inkomen: __________________
  Mobiel nummer: ________________
  Heeft u een aanvraag voor een lening voor: ________________
  Als u zich heeft aangemeld voor een lening voor, waar je eerlijk behandeld?
  waar wordt het bedrijf gevestigd? ...

  Reageer snel en uitstappen van financiële stress, de troep en ontberingen door
  contact BRUCE HOUT Finance Corporation vandaag via e-mail: brucewoodloan @ gmail.com, zal U worden behandeld met het beste van onze
  middelen tot je dit geld op je rekening, en
  je snel en snel reageren bepaalt hoe snel je wordt ontvangen
  uw lening. Zonder enige vertraging Vraag uw beste en eenvoudig Lening hier
  met ons. Stuur een email naar ons op de Via
  e-mail: brucewoodloan@gmail.com
  Vriendelijke Groeten
  Beantwoord door rev, BRUCE HOUT gezegend worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Bent u een zakelijke man of vrouw? Ben je in een financiële puinhoop of heb je geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Behoefte om leningen te betalen hun schuld of betalen van je rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je vindt het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? U hebt een lening of financiering voor welke reden dan ook, zoals: E-mail: mariaandersonloanfirm@hotmail.com

  a) Persoonlijke Lening, Business Expansion,
  b) Start-up, Onderwijs,
  c) Consolidatie Schuld,
  d) Hard Geld Lenen

  Wij bieden lening tegen lage rente van 3% en met onderpand en niet Collateral, bieden wij persoonlijke leningen, consolidatie van schulden leningen, risicokapitaal kapitaal, zakelijke lening, onderwijs lening, hypotheek of leningen voor welke reden dan ook ".

  Echter, biedt onze methode de mogelijkheid om het bedrag van de lening kunnen opgeven en ook de duur die u kunt veroorloven, geeft je een echte kans krijgt de middelen die u nodig hebt!

  Neem contact met ons op via E-mail: mariaandersonloanfirm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Hallo allemaal, Mijn naam is Morgan Jackson, een burger van de VS; ben 42 jaar
  leeftijd .. Ik wil jullie allemaal te informeren over de goedheid van de Heer om eindelijk
  leidt me naar een echt en oprecht lening kredietverstrekker genoemde heer Tyrone Leonard, de
  managing director van Leonard Loan Company na zijn opgelicht door andere nep
  kredietverstrekkers, ik was hopeloos en wist niet wie te vertrouwen, terwijl hij kwam en zette
  een grote glimlach op mijn gezicht bij mijn grootste verrassing. Iemand van jullie die hebben
  ook een slachtoffer van oplichting geweest, moet je geen reden meer moeite, ik heb brengen u
  goed nieuws en de enige geldschieter die u kunt vertrouwen, juist nu contact met hen opnemen via
  e-mail: {leonardloanfirm@yahoo.com} voor meer informatie over hoe u uw lening te krijgen.
  En nogmaals dank aan de heer Tyrone Leonard voor het geven van me een lening van
  154,000.00 USD ...

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Groeten aan jullie allemaal ik ben Mrs Elizabeth Rocker van de Verenigde Staten, toen ik had behoefte aan een lening gedurende 3 jaar terug werd ik uit van $ 2,500.00 opgelicht door enkele kredietverlener in Nigeria, maar toen ik toegepast vanaf deze Godvrezende man genaamd Mr. Stam Philip, hij me helpen met het geleende bedrag van $ 450.000,00 die ik nodig had, zonder enig spoor van zwendel activiteiten zal ik adviseren u contact opnemen met deze e-mail: efidelis9@accountant.com voor meer informatie .......... ...........

  BeantwoordenVerwijderen

Graag zou ik jullie mening horen over deze Blog. Ook ervaringen in Besparen en Schuldbemiddeling zijn welkom!