zaterdag 29 augustus 2009

Goedkoop producten aanschaffen

Ik heb nu een hele leuke site gevonden waar je erg goedkoop leuke producten aan kunt schaffen.
Hetgeen waar ik echt helemaal blij van wordt is het E-book over geld besparen met mega veel tips over het besparen, sparen, leven met schulden enz.
Verder staan er ook wel hele leuke en goedkope cursussen op. Dit kan belangrijk zijn wanneer je een betere baan zoekt en je wilt omscholen, of misschien enkel bijscholen.
Je moet maar eens kijken. Ik werd er in ieder geval vrolijk van! Er staan zelfs gratis dingen op...en wat vind je nu nog gratis?

veel plezier!
Leuke en goedkope en soms gratis producten

Goedkoop erop uit met je partner

Wanneer je met een laag of zeer laag inkomen moet leven, is het toch nog altijd mogelijk er eens een dagje op uit te gaan.
Misschien denk je nu...waarvan moet ik dat betalen? Dat dachten wij ook steeds totdat we een trucje hebben gevonden om onopgemerkt toch wel het een en ander bij elkaar te kunnen sparen zonder dat we weer extra moeten besparen.

We hebben bij een goedkope winkel een zeer goedkope spaarpot gehaald. Niet zo eentje waar je de stop uit kunt halen, nee echt een waarvan je het zonde vindt om de blikopener te pakken en je dus wel een aantal keer nadenkt voordat je de hand aan de spaarpot slaat.

Elke dag stoppen mijn man en ik hier al het kleingeld in wat we die dag over houden. De ene dag is het misschien maar 2 eurocent, maar er zijn ook dagen bij dat er een euro of 3 in verdwijnt.

Wanneer de spaarpot helemaal vol is maken we hem open. Deze spaarpot is niet bedoeld voor de kinderen, enkel voor ons! (voor uitstapjes met de kinderen hebben we andere potjes)
Natuurlijk halen we er nooit een groot fortuin uit. Het is niet zo dat we, door het kleine beetje te sparen, ineens een luxe vakantie kunnen vieren. Dat hoeft ook niet, een weekendje weg is heerlijk!

Eigenlijk nemen we altijd een hotelbonHéél jaar slapen in een hotel van €75 nu voor maar €55
Het gemakkelijke daarvan is dat je hem kunt kopen, maar daarna nog een hele tijd geldig is. Ook heb je keuze uit verschillende hotels en zit er meestal het ontbijt bij inbegrepen.
Meestal nemen we dan twee nachten en houden we vanuit onze spaarpot ook nog een centje over om iets te bekijken en in de avond te dineren.

Het is heerlijk om op deze manier er toch voor te zorgen dat we iets leuks kunnen doen en we houden ons hier ook beide aan. Op deze manier kan je, ook al leef je van een minimum, toch minimaal een keer per jaar een paar dagen even lekker ontspannen! En zeg nu eerlijk....dat heb je echt wel nodig tijdens de periode van schuldbemiddeling!!
Adverteren bij Daisycon