vrijdag 15 januari 2010

Problemen tijdens Collectieve Schuldenregeling.

Lange tijd niets geschreven en eerlijk gezegd had ik daar ook weinig behoefte naar maar goed, daar ik deze blog ben gestart om mensen die in de collectieve schuldbemiddeling zitten te helpen met mijn ervaringen of mensen die denken deze regeling in te gaan nog eens goed te laten nadenken wil ik toch mijn verhaal nog even doen.

Ten eerste, ik vind het schandalig dat er zo weinig informatie wordt gegeven wat de collectieve schuldenregeling nu eigenlijk inhoudt. Door de staat, ocmw en zelfs de pers wordt het als iets heilzaams gezien en zou dit de enige goede en eerlijke manier zijn om je schulden af te lossen.

Over schulden gesproken. Wanneer je 2000 euro schuld hebt en deze netjes wilt aflossen met een afbetalingsplan en je, wanneer je denkt goed bezig te zijn, na een jaar opnieuw de rekening krijgt gepresenteerd en deze ineens 3000 euro is moet je al gaan nadenken. Wij deden dit niet....althans....ik snapte niet hoe dat kon maar onze lieve deurwaarders konden me precies vertellen dat we met ons aflossingsplan niet eens de rente betaalde die per maand berekend werd......HUHHH????
Naja, dan na 1,5 jaar vind je een andere oplossing. Iemand doet je een gift of leent bij de bank om je toch een fatsoenlijk leven te kunnen bieden. Op je verjaardag heb je 8400 euro te verdelen aan de schuldeisers en daarmee zou je alle schulden kunnen aflossen....zo gezegd zo gedaan. Telefoontje aan een...bedrag ...overmaken bedrag...volgende...enz enz tot de 8400 euro op was. (let wel....dit was dus nog steeds die schuld van 2000 euro waar we vanaf het begin al aan betaalde elke maand opnieuwe.
Jaar rust....yes, we zijn erdoor en we betalen die persoon elke maand 200 euro terug. We kregen precies 9 maanden een menswaardig bestaan en zagen weer hoop voor de toekomst.

Tot 2 jaar geleden. De bel....deurwaarder....bedrag 1700 euro van 1 eiser...HUH? Die hebben we op mijn verjaardag betaald kijk dit zijn de bewijzen....Sorry...er was geen 70 euro betaald voor het afsluiten van het dossier >>> WHAT THE FUCK??? Binnen 4 maanden stond de rest van de deurwaarders met hetzelfde gelul aan de deur en was de schuld....18000 euro!!!! (let op...dit zijn nog steeds dezelfde schuldeisers als 4 jaar geleden toen was het bedrag 2000 euro en ze hebben alles minstens 4 keer betaald gehad)

We zagen door de bomen het bos niet meer en betaalde 600 euro per maand af en daarnaast hadden we dus 3 keer een beslag voor (juist het eerste bedrag waar al die tijd aan betaald was geweest en zelfs ineens betaald was geweest)
Dus....enige oplossing, dachten wij, collectieve schuldenregeling. Dan wordt het uitgezocht en al zouden we het nog moeten betalen dan hebben we tenminste rust en kunnen we over vijf jaren een nieuw leven starten.

NOT!

Na 1,5 jaar schuldbemiddeling blijkt dat we enkel in de toelaatbaarheidsfase zitten. Er is niets betwist er wordt maar aangenomen dat dit de schuld is (ondertussen voor die eerste 2000 euro 33000 euro) Er is ook nog niks betaald, heeeelemaaaal niks!!
Nu kregen we te horen dat die vijf jaar puur theorie is en het net zo goed 10 jaar of langer kan duren. De bemiddelaar krijgt maandelijks minstens 80 euro voor (niet) geleverde diensten en mag daarnaast erelonen innen, voor alles wat ze zogenaamd gedaan heeft. (telefoon opnemen, 1 keer per maand je leefgeld storten enz.)

We begonnen met volle moed maar nu ik nog veel meer weet zou ik het liefst de boel laten vallen en zelf, met alle deurwaarders van dien, mijn problemen weer in handen nemen. Als gezin met vier kleine kinderen gingen we van 1000 euro leefgeld (waar we wel alles van moesten betalen en maar 75 euro per week aan boodschappen, luiers, medicamenten van moesten kopen) naar maar liefst 700 euro en dit zonder verwittiging. De bemiddelaar zegt dat er geen geld is....ondertussen heb ik een duidelijke mail gestuurd met de vraag waar het belastingsgeld (2100 euro), het vakantiegeld (850) en mijn loon (totaal 3000 in de laatste 5 maanden) dan heen is gegaan....zonder antwoord helaas.
Alsook wat er met het reserve van 200 euro per maand is gebeurd en de zoieso 90 euro die ze per maand overhield. Zij beweert ze aan ons uitgekeerd te hebben....NOT!!!

Nog een mooie, rekeningen die niet betaald konden worden van het leefgeld zoals ziekenhuis moesten we bij deze schuldbemiddelaar binnen brengen...zij zou dit vanuit het reserve betalen....KRIJGEN WE VORIGE WEEK EEN DEURWAARDER VAN EEN ZIEKENHUISREKENING VAN MEI VORIG JAAR!!!!

Overigens krijgen wij geen enkele lijst te zien van haar verrichtingen. Dit hoort ze normaal elk half jaar bij de rechter in te dienen en alsook de schuldeisers te sturen. Ook dit is na 1 jaar en 8 maanden niet een keer gebeurd en weigert ze deze ook aan ons te overhandigen. We hebben de griffier gebeld om dit via hem te verkrijgen maar helaas....er is geen communicatie meer geweest met de schuldbemiddelaar sinds de uitspraak 1,8 maanden geleden!! Hoe fijn is die collectieve schuldbemiddeling nu?

Omdat ik zoveel wil vertellen over de verschillende praktijken en de scenario's die er zich binnen deze schuldenregelingen afspelen wil ik jullie verwijzen naar een website die mijn ogen heeft geopend. Lees alles eens rustig door en bedenk dan goed wat hieraan gedaan kan worden. Ik weet dat wij niet de eerste zijn die zo zitten en zeker niet de laatste zullen zijn!!!
Het Vierde Wereld Syndicaat.

890 opmerkingen:

  1. Dag Ikke,
    Hier het zelfde probleem, loop gewoon met je kop tegen de muur.Wij zijn bijna 10 jaar bezig en zijn juist over de helft van 25.000 euro.Geen afschriften,niks weten wij er af ,hebben er genoeg af.
    Goetjes ,
    ikke1

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Normaal gezien kunnen al je schulden na 7jaar collectieve schuldenregeling kwijt worden gescholden...

      Verwijderen
    2. Dit klopt niet! Stop aub met deze onwaarheden te vertellen. Dit staat in geen enkel wetboek.
      mvg

      Verwijderen
    3. klopt wel!!! dit is een nieuwe wetgeving!!!!

      Verwijderen
    4. kan ik vveranderen van colectiefe schuldbemidelaar en wat moet ik doen heeft er mischien nog iemand klachten ze woont in wiekevorst

      Verwijderen
    5. je kan veranderen maar dan moet je een heel grondige reden hebben ,dit moet je aanvragen op de arbeidsrechtbank

      Verwijderen
    6. Bij pns is het geen haar beter... Wij verdienen samen 4000 euro dit netto, en er is in twee jaar nog niks betaald aan schuldeisers... Wij zijn het zo beu de sbemiddelaar kost ons tot nu toe 7000 euro????? Geen gehoor op het kantoor geen overzichten van de rekening ed... Iemand ervaring met het in gebreke stellen van de bemiddelaar in kwestie?

      Verwijderen
    7. wij juist het zelgde normaal verplicht elk jaar overzicht nog altijd geen gehad in 3 jaar naar al de mensen gebeld waar we schuld haddenn hebben nog niks gekregen heeft er moeschien nog iemand klachten over atvocaat regio wiekevorst samen staan we sterker

      Verwijderen
    8. Ikzit erin en het is een hel en de schuld bemiddelaar en de rechters spelen allemaal onder 1hoedje . Stap er niet in tenzij het helemaal niet anders kan , oplossing dieik aan iemand heb gegeven en het hem heel goed heeft uitgepakt, is een huurhuis nemen en een paar spullen in zetten en laat ze maar komen want na een paar keer zien ae dat ze van een kale kipnuks kunnen plukken en dan heb je een grote kans dat na een jaar alles word kwijt gescholden. ps laat niemand met je tekenen als jij alleen de schuld heb gemaakt want ze gaan je wijsmaken dat je vrouw of vriendin moet tekenen om 1 of andere reden NIET DOEN! Het zijnpiratenin vette wagens

      Verwijderen
    9. hoi,ik zit al bijna 8jaar bij de schuldbemiddelaar en ik heb nooit problemen had....dus je moet leven wat je krijt en dan....als je iets vraagdt maar nie dikwils,ik wil zeggen 1of2maal in jaar,maar je kan dat ook nie doen de eerste 2of3jaar he!! of in noot,zoals schoenen..enz dus hou het rustig,ze hebben ook niet gemakelijk om ons....je weet wel.ikke

      Verwijderen
    10. ik zit ook in schuldbemiddeling maar kunnen die dan het kindergeld en onderhoudsgeld ook afnemen als je een alleenstaande mama bent da zou ik nog heel graag eens willen weten aub red mij

      Verwijderen
  2. Vreselijk!! Wij hebben deze maand opnieuw geen leefgeld ontvangen ook zijn we erachter dat er al 2 maanden geen huur is betaald. Loop steeds met paniekaanvallen rond en heb geen leven meer....voel me de laatste tijd zeer slecht dus sorry voor het verlate reageren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik raad iedereen aan om er niet in te stappen het is de grootste hel, ik verdien 1500euro en kindergeld,vakantiegeld,eindejaarspremie,en nooit is er iets exstra te krijgen,heb 600 euro voor 3 personen is 20 euro per dag , ziek worden of andere kosten gaat niet of je hebt honger, doe het niet de schuldbemiddelaar verdient aan ons

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je hebt recht op één derde van het bedrag maar dan moet je wel laten merken dat je kennis hebt van de wet

      Verwijderen
    2. waar kun je dat terug vinden aub?

      Verwijderen
  4. Vreselijk, maar ik zie geen andere mogelijkheid. In NL konden we gemakkelijk zelf regelingen treffen, hier niet. Ik weet ook geen weg eigenlijk die leidt naar het einde. Heb jij tips?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. was ook van plan erin te stappen, ga me nog 2keer overdenken,dank voor de info.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mensen ik ben ook in een collitive gestap voor 7 jaar we zijn in 2002 ingestapt we zijn nu 2010 en mijn advocaat zeg eind 2011 en dat wil zeggen in plaats van 7 is het 8 jaar wij zijn met 6 thuis 4 kindtjes en is zo moeilijk om rond te komen we gaan beiden werken maar ben blij dat ik het gedaan heb want ze hebben 5 keer mijn inboedel komen hallen had juistr no een tfel en 6 stoelen mensen zou zeggen stap er in en die andere mensen zou ik zeggen zoek een andere bemiddelaar je kunt veranderen die van mijn is zeer goed en correct

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt helemaal,

      zijn er ingstapt in 2000,loopt nu reeds 12 jaar, in het begin wat stroef door laag inkomen, nu we beiden full-time werken loopt het zeer goed,krijgen jaarlijks overzicht van vooruitgang, hebben een meer dan menswaardig bestaan,en hoeven bij speciale uitgaven maar om een extra te vragen die weinig of nooit word geweigers. Dit natuurlijk als blijkt dat je jezelf inzet en vooruitwil en niet van het systeem wil gaan profiteren zoals dikwijls gebeurd, dit is een regel om eruit te komen,een vangnet zeg maar en geen hangmat zoals velen er willen van maken.

      Verwijderen
    2. ik zit ook bij wij werken met ons 2 ik werk fulltime en vriend werkt ook 14tot 14uuren per dag maar voor iets te krijgen is hopeloos kan bijna nooit niet zal willen overstappen van OCMW naar prodeo zal dat kunnen en wie kan mij helpen
      waar bent u bij

      Verwijderen
  7. Dank je voor je reactie, wij gaan ook naar een andere bemiddelaar. Eind dit jaar komt het voor. We zijn erg benieuwd wat ons te wachten staat

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zit zelf nu opgelopen schulden.. Ik woon nu samen met iemand en wil in schuldbemiddeling stappen zodat ik mijn domiciel op dit adres kan zetten.
    maar ik ben bang dat er hier deurwaarders gaan komen en dan ga ik me moeten verantwoorden tegen over mijn huisgenoot en ik ben bang dat ik mijn woonplaats kan vergeten.

    Kan jij mij hierover meer vertellen?

    deboeckjean2@gmail.com

    Ik dank u alvast

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. HIER IS MIJN SUCCES VERHAAL VAN HOE heb ik mijn lening van een betrouwbaar bedrijf

      Mijn naam is Sir Silvester William Dean uit Denemarken, ik ben een x-scam slachtoffer dat werd opgelicht door nep-internet kredietverstrekkers beweren om eerlijk te zijn voor mij. En ze opgelicht mij mijn harde verdienen 7.000,00 euro en ik dacht ik zal nooit en te nimmer in het leven vertrouwen elke lener online, totdat ik zag een advertentie online die mij verwees naar een betrouwbare kredietverstrekker genaamd EXPRESS FONDSEN LENING PLC. En ik contact met hen via hun bedrijfs-e-mail: (expressfundsloans.llc@aol.com) en ik een aanvraag voor een lening van 120.000,00 en ik beloofde hen dat als ik mijn lening van hun bedrijf zal ik het goede nieuws te verspreiden aan de wereld , en na 48 uur van mijn aanvraag. Ik kreeg een waarschuwing van mijn bank dat mijn account is gecrediteerd met 120.000,00 euro, was ik zo verrast en ik staarde terugbetaling na 2 maanden, dat is 30 van elke maand. En nu ben ik het verlaten van een gelukkig leven, is Express FONDSEN LENING FIRM PLC DE BESTE IN DE WERELD! Neem contact met hen op hun bedrijfs-e-mail: {expressfundsloans.llc@aol.com} En ze vertellen Sir Silvester William Dean uit Denemarken, bedoeld om hun bedrijf en je zult blij zijn u deed ik beloof ...

      Verwijderen
    2. Hallo, ik heb uw raad opgevolgd en een mailtje gestuurd. We zitten in schuldbemiddeling maar nu krijgen we het probleem dat onze inkomsten lager liggen dan onze uitgaven. Dit kan niet kloppen want elke keer als we een extra vragen krijgen we dit ook en mijn man zijn loon is gestegen. Dus hopelijk kan die firma die jou hielp ons ook helpen.
      groetjes

      Verwijderen
  9. Normaliter kunnen ze niet zomaar de spullen van je partner meenemen. Het best is toch eerst een goede regeling te treffen en te zorgen dat het huis en de inboedel ed op naam van je partner staan. Dit kan via een notaris gebeuren. Is de partner wel op de hoogte?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat kunnen ze wel toen mijn vrouw toen mijn vriendin bij mij kwam wonen stonden iets later de deurwaarder aan men deur voor een rekening van haar en hebben al mijn spullen opgeschreven

      Verwijderen
  10. Wij hebben een schuldbemiddeling via de rechtbank omdat er schuldeisers niet akkoord gingen met het voorstel van de bemiddellaar.
    Nu 6 jaar later hebben we een schrijven ontvangen dat de bemiddelaar de laatste betalingen heeft gedaan aan de schuldeisers en dat we vanaf oktober alle gelden van loon en pensioen intergraal worden doorgestort naar ons.
    Alleen is het nog effe wachten op de afsluiting en goedkeuring van de arbeidsrechter.
    Zodoende krijgen we nog op het einde na afsluiting nog een dikke 10.000€ op onze rekening. Het maakt een enorm groot verschil welke bemiddelaar je treft en hoe deze werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo,
    Ik vind het heel fijn te horen dat er dus wel degelijk goede verhalen zijn. Werd al moedeloos. Nu krijg ik ook weer wat hoop. Ik moet dus nog 2 maanden heel hard hopen dat ik nog eten en drinken kan betalen, lenen, krijgen en dat de bedrijven zoals infrax enz het begrijpen. (tot nu uitstel termijn tot eind okt) Gelukkig maar dat we wel zelf achter deze zaken aan konden gaan en dat we ook persoonlijk (met bewijs) een klacht konden neerleggen bij de griffier.
    Sinterklaas zal niet veel worden, kerst ook niet maar als er ergens een lichtpuntje is en hoop op een goede bemiddelaar....dan trek ik gewoon door. Moet wel...voor onze kids

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kan daar met akkoord gaan de bemiddelaar die je krijgt,maakt heel veel uit.
    Ik ben nu 6 jaar in bemiddeling en dit jaar stopt het,mijn bemiddelaar is ook correct ze heeft weleens wat foutjes gemaakt.
    Maar niet met rekeningen of leefgeld.
    Ik heb ook gemerkt dat de erelonen van schuldbemiddelaars enorm verschillen dit zou niet mogen.
    Ik hoop dat je ditmaal een goede schuldbemiddelaar krijgt sterkte allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste,
      het ereloon van een schuldbemiddelaar bestaat uit forfaitaire vergoedingen,dwz bij elke handeling kan de schuldbemiddelaar een forfaitair bedrag aanrekenen. Deze bedragen staan in het KB van 18 december 1998 en kan je hier vinden.

      http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi_loi/change_lg.pl?language=nl&la=N&cn=1998121835&table_name=wet

      Deze bedragen dateren van 1998 en moeten dus nog geïndexeerd worden. de indexatie tabel kan je hier vinden.

      http://economie.fgov.be/nl/binaries/Honor_Mediat_Bemidd_Tabl_index__20120113_nl_tcm325-158999.pdf

      Waarom zo een grote verschillen? bereken is de postkosten van een dossier waar er 2 schuldeisers zijn en waar er 40 schuldeisers zijn.
      Ondermeer het aantal schuldeisers is bepalend voor de enorme verschillen die een schuldbemiddelaar mag aan rekenen.

      mvg

      Verwijderen
  13. De zaak is vervroegd!! Ik ben blij echt waar. Ook al is er nog steeds geen leefgeld gestort we gaan eind volgende week mogen voorkomen in plaats van in december

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi ikke,

    Je bent inderdaad beter af bij de duivel
    dan bij de schuldbemiddellaarster,
    in mijn geval betreft het een zéér giftige
    spin,...

    succes,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze woont toch ni in het heistse zeker want dat is ook zo een

      Verwijderen
    2. rond de kanten van wiekevorst soms

      Verwijderen
  15. Vervelend is dat. En het erge is, dit is wat ik heeeeel erg veel hoor. Snap ook niet dat de staat dit niet (wil) zien

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hello allemaal, ben ook 4j terug in schuldbemiddeling gestapt nadat ik zelstandig ben geweest en mijn zaak had overgelaten, ze hadden maar een deel vergeten te betalen tot ik het tot een rechtszaak liet komen (gedurende 5.5j).het 1ste jaar betaalde ik ook 600€ per maand aan schuldeisers, heb dan nog een persoonlijke lening afgesloten om een grote som af te betalen.na 2j stopzetting van de zaak kreeg ik ook deurwaarder voor een bewakingssysteem dat ik had stopgezet 4j voordien, nu komen ze af met contractbreuk en intrest met terugwerkende kracht : 7.000€.Nu ja dan collectieve aangevraagd, alles goed en wel we beginnen en zou voor periode van 5j worden.Na 1j stopt de toenmalige advocate in de rechtbank en wordt er een andere aangesteld. De eerste stond op punt om aanzuiveringsplan in te dienen bij rechtbank, papieren en al waren al opgemaakt. De nieuwe advocate heeft er 2j over gedaan om een aanzuiveringsplan op te maken !!!!!!!! heb haar verschillende mails gestuurd gebeld maar steeds had ze een reden of uitleg, dus dan moet je maar afwachten.Na 2j dient ze dus haar plan in maar de collectieve zou verlengd worden tot 7j omdat madame de 2j niets had uitbetaald en er waarschijnlijk ook niet naar had gekeken? Heb dus wel voor een deel kwijtschelding gekregen door de rechtbank en zou nu normaal nog 3j te gaan hebben, er wordt 2.400€ per jaar gespaard.Momenteel ben ik al 2 maanden aan het ziekenfonds wegens chronische ziekte (te weinig zorgen volgens mij) en is het inkomen dus minder, weet er iemand of dat een voorwaarde is tot stopzetting of aanvragen van totale kwijtschelding? Ken iemand van Anwtwerpen die ook collectieve had en omdat er geen geld meer kon worden gespaard kreeg die dame gewoon kwijtschelding.Of als je nu collectieve stopzet en via een derde een lenig afsluit (want als je collectieve hebt dan kan je niet lenen)ik moet nu nog ong 6000€ afbetalen zou toch gemakkelijker zijn via lening en geen stress meer te hebben?
    bedankt alvast om dit te lezen en reacties zijn altijd welkom.groeten, nvd

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hallo,
    bij ons is het juist hetzelfde,we zijn alleen gaan wonen op ons 20 jaar( al veel spijt van gehad) we zijn lomp geweest en hebben ons vanalles late aansmeren, visa kaart etc. bij de geboorte van ons eerste kindje nu al 2,5 jaar zijn we bij het ocmw gaan aankloppen met de vraag of ze ons konde helpen met het organiseren van onze rekeningen, want ja er ware er zoveel, welke moeste we nu eerst doen?!
    huishuur elentriek , en zo van die dinge ware elke maand op tijd betaalt.
    na 2 maand zegt onze begeleidster ja tis beter da je een collectieve aanvraagt , alles leek rooskleurig zoas da word uitgelegd. sinds mei 2009 zitte we daar dan in, en het voelt aan als veel shit!
    ondertussen hebben we een tweede kindje we krijgen nu wel veel leefgeld tegenover veel anderen( 200€ per week)
    maar als we bellen naar de advocaat, weet hij niet hoeveel er op onze rekening staat, als we vragen of we eens een overzicht krijgen( omdat dat dus moet om het half jaar) zegt hij da hij het ons volgende week ga late weten, en natuurlijk je hoort er niets van eh!
    we hebben ondertussen onze auto al moete verkopen, want er was nooit geen geld voor een onderhoud enzo.
    ik zou er graag met willen stoppen, maar heb zowat schrik da de deurwaarders hier dan direct gaan staan?
    ook al heeft de advocaat gezegd in het begin da het maar 3 jaar ging duren, heb ik het gevoel dat het veel langer ga duren en dat we maar niet met een schone lei kunnen beginnen en ons leven terug kunnen opnemen.
    grtz S.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hello, wij zelf hebben in een coletieve gezeten het was het prille begin dus in 2002 tot 2007.5 jaar dus met de bedoeling om een nieuw stap te nemen
    we moesten toen alle 2 onze loon afgeven we hadden een totale schuld van 10.000€ er kwam maandelijks 1200€ + 600€ alsook het kindergeld 75€ vakantiegeld eindejaars premie en zo voort .
    toen was het nog zo dat je alles moest afgeven en dat je gewoon leefgeld kreeg 600€ per maand je moest daar niets van bet . de bet die binnen kwamen. deed de schuldbemiddelaar .maar normaal moet je daar een overzicht van hebben hebben wij in 5 jaar nooit gehad . dus dacht als alles betaald is met de lonen binnen komen zal het wel ok zijn . toen het afgelopen was krijgen we een brief van de advokaat dat alles betald was die in schuld zat dus ja hadden we goede hoop .... het was afgelopen op 5.02.07 totdat we 8 dagen later waren ring de bel 2 dossier van gerchtsdeurwaarder beslagname 6 weken de tyd om te bet (dus ja dat waren dus 2 bet die niet zijn uitgevoerd door de schuldbemiddelaar )je bent veilig voor de periode dat je in de coltieve zit .het probleem was gewoon dat er op papier staat dat de schulden die op papier staan worden betaald en al het gene die er achter brengt doet de schuldbemiddelaar ermee wat he wil dus wil dit zeggen tja das nu uw probleem het enegste dat je kan doen is zorgen dat het zeker op papier staat dat hij de inkomende bet ook doet en als dat er niet opstaat zoals wij hebben gevaren heb je prijs en mag je terug opnieuw beginnen ......

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. kindergeld mag niet aangesproken worden voor de schulden ik zit er nog voor zo een 10maandjes in en dan zit ons 7 jaar er ook op en van begin heeft onze schuldbemiddellaar nooit het kindergeld opgeeist en ik heb 3 kindjes

      Verwijderen
  19. je kan altyd naar rechtbank je dossier gaan opvragen en inlezen ze zijn verplicht uw het te tonen

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mensen verwachten precies wonderen van de CSR.
    Je krijgt een kans op een schuldenvrij leven. En ja, het vergt een aantal jaren opofferingen, discipline en doorzettingsvermogen. Maar ik ben blij dat de CSR bestaat. Ik werk zelf in een OCMW en weet dat het voor veel mensen WEL werkt en wel een goede oplossing kan zijn. Niet voor iedereen, niet in het minst omdat velen enkel de voordelen van de CSR willen zonder de nadelen. Sorry, maar zo werkt het niet. Er zijn zeker verschillen naargelang de schuldbemiddelaar die je treft, maar ik kan enkel vaststellen dat het merendeel zijn job wel deftig doet.

    Het is ook de taak je van schuldbemiddelaar om een evenwicht te vinden tussen voldoende afbetalen voor de schulden en je gezin in de mogelijkheid stellen om een menswaardig bestaan te leiden. Ze kunnen ook maar werken met het geld dat er binnen komt.

    In plaats van op websites kritiek te formuleren zouden mensen beter een open dialoog aangaan met hun schuldbemiddelaar. Zijn ze niet tevreden (en is dit gefundeerd) dan bestaat de mogelijkheid om een nieuwe schuldbemiddelaar te vragen.

    Het is dus zeker niet zwart wit. Het is ook een feit dat op internet veeleer de mensen die niet tevreden zijn hun mening verkondigen. Ik mis dus een genuanceerd verhaal. Dat dergelijke websites/blogs voor sommigen een uitlaatklep zijn, daar kan ik in komen. Maar de waarheid heeft ook zijn recht en ligt vaker in het midden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet zeveren he. Een schuldbemiddelaar kost altijd geld alwaar via budgetbeheer vh ocmw het niks kost!
      Schuldbemiddelaars zijn aasgieren die teren op de miserie van de mensen, die vinden mensen dom en doen bijna zonder uitzondering aan machtsmisbruik met het excuus dat de schulden moeten afgelost worden, zonder dat ze zich houden aan hun INFO PLICHT. Mensen kennen hun réchten niet! Laat niet met je sollen door schuldbemiddelaars. En waarom er zoveel bemiddelaars zijn die de rekeningen niet betalen? omdat zij een 'reserve' opbouwen en voorál omdat uit die reserve HUN ereloon wordt betaald!!! Dieven zijn het, criminelen maar je kan ze wél de stuipen op het lijf jagen: dreigen met klacht bij: stafhouder van de balie waar zij/hij aangesloten is, stopzetting aanvragen van de schuldbemiddeling bij de rechtbank, dreigen met tucht

      Verwijderen
  21. Ok en hoe verklaart u dan het feit dat ik bijvoorbeeld al 3 keer zelf een herroeping heb aangevraagd voor een nieuwe schuldbemiddelaar, de griffier mij in gelijk stelt, regels opmaakt en de schuldbemiddelaar zich daar gewoon niet aan houdt? En dat er dus nog steeds geen nieuwe bemiddelaar is? Opnieuw hebben wij herroeping aangevraagd voor een nieuwe bemiddelaar daar we opnieuw een maand geen enkel leefgeld gekregen hebben...eind februari mogen we weer ons zegje komen doen...maar ben bang dat het nooit niet veranderd.
    Geloof me, als en dan zeg ik als want ik ken er helaas veel te veel ook persoonlijk die met dezelfde problemen kampen en net als ik echt niet kieskeurig zijn, wanneer deze wet en recht zo goed was waarom hebben er dan zovelen een probleem? Op water en droog brood gaan werken, te voet omdat je zelfs geen bus kan betalen en niks krijgen is eerder regel dan uitzondering helaas

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hier zou ik toch evnetjes willen reageren. Ik zal 32 maanden in schuldbemiddeling ( normaal was het vooozien voor 38 maanden) Ik moetz eggen ik had zeker geen klagen over mijn schuldbemiddelaar. Ok sommige maanden waren lastig maar nu heb ik er een spaarpotje van 6000 euro aan over gehouden. Je moet echt geluk hebben met je schuldbemiddelaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. wat doe je als je je werk kwijtraakt doordat je ex alles laat aanslaan voor alimentatie..blijkbaar mogen ze ook het leefloon aanslaan, heeft ocmw dan wel zin

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wow, ik ben zo blij da wij niet de enige zijn met dit soort probleem.

    2jaar geleden is mijn vriend ook in collectieve gestapt, ik was enorm blij dat al die problemen eindelijk achter de rug waren, maar neen, toen zijn ze pas begonnen.
    Er werd ons een advocaat aangesteld en in het begin ging alles redelijk goed. We kregen 780 euro leefloon per maand, wat dat moeilijk was maar het was leefbaar. We hadden geen zorgen meer en we hadden alle dagen eten en drinken, geen luxe maar toch genoeg.
    Tot de dag van vandaag : 400 euro per maand, we zijn thuis met 4 kindjes en 2 volwassenen.
    Het is echt niet meer leefbaar, onze advocaat laat nooit iets van zich horen, we krijgen nooit geen overzicht, we krijgen geen rede wrm dat het leefloon verlaagd is, niets, helemaal niet..
    We zijn al naar de rechtbank gestapt met de vraag een andere advocaat te krijgen maar dat word gewoon geweigerd !
    We hebben al zoveel geprobeerd maar onze moed geraakt stilletjes aan op.
    Ik zie het niet meer zitten en men vriend al helamaal niet meer.
    Mijn vader, die rechten gestudeerd heeft gaat ons nu wat proberen te helpen en gaat onze advocaat voor de rechbank slepen.
    Hij heeft teveel fouten gemaakt en teveel steken laten vallen.

    Ik geef 1 goede raad, Stap nooit in collectieve! Ze zijn zo onmenselijk,, ze begrijpen niets. Die advocaten hebben een goed leven, met ons geld, en wij... Wij hebben niets..

    Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi,

    Ik ben blij jullie reacties te lezen dat ik niet alleen met dit probleem zit.

    Heb ook een advocaat 1 uit Roeselare, waar ik enorm veel problemen mee heb.. Tot over 2 maanden geleden ging alles nog goed. Tot vorige maand. De 7ste keek ik op mijn rekening er stond niets op. een week lang heb ik zitten bellen ernaar zonder enige antwoord van die secretaresse of van hem. uiteindelijk heb ik hem aan de telefoon gekregen en zei hij als ik geen geld niet meer staan heb kan ik geen geven aan jou. Wat is dat voor zever.. Ik ben alleenstaande met 2 kinderen tenlaste.. opgroeiende kinderen.

    heb een week half zonder geld gezeten, heb dan uiteindelijk toch nog 300 euro gekregen.
    Nu zijn we terug de zevende en weer niets op mijn rekening, heb vandaag al 3 keer gebeld, ik zou moeten naar daar gaan, maar heb geen auto en woon in poperinge.. En met de bus en trein moet ik niet gaan want heb er geen geld voor. Weer schepen ze me af.. de secretaresse zei me hij gaat jou wel een brief schrijven hoe of wat maar daarmee heb ik nog mijn geld niet hé voor deze maand. En het is een lange maand e.
    Er moet toch ergens een organitatie zijn die zich hiermee bezig houd dat die advocaten aan de tand kunnen laten voelen,

    Waar moet je daarmee zijn? Weet er iemand dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik heb blijkbaar geluk.

    Sinds enkele maanden in CSR. Het is natuurlijk niet gemakkelijk, maar een enorme druk is weggevallen.

    Blijkbaar is een schuldenbemiddelaar van het OCMW de beste optie (niet voor iedereen een optie).

    Bedankt OCMW Brecht !!!
    Ik kan via Net-Banking alle verrichtingen volgen.
    Als ik iets extra nodig heb en het is redelijk, wordt daarvoor gezorgd.

    Aan iedereen sterkte gewenst.

    Kris

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hier net hetzelfde probleem door een hartaanval in schulden geraakt en in collectieve gegaan in het jaar 2002 in 2008 moest alles betaald zijn ik kreeg 525 euro per maand om van te leven maar de schuldbemiddelaar betaalde mijn huur niet elektriciteit niet mijn dokters kosten en medicijnen terwijl hij voor deze medicijnen een tussenkomst kreeg van het ocmw van 100 euro per maand conclusie in 2008 had ik 9000 euro meer schulden dan toen ik in collectieve ben gestapt.Inlichtingen genomen bij een heel vriendelijke advocaat andere schuldbemidelaar gekregen maar ik zit toch met 9000 euro meer schulden dan in het begin waar ik niks aan kan doen,maar ja hij is op de rechtbank op de vingers getikt hiervoor ??? huh en dat is het dan ik moet dan maar die 9000 euro schulden die hij heeft bijgemaakt ophoesten is dit normaal ??? Blijkbaar wel in dit land.Nu nieuwe schuldbemiddelaar krijg ik 1000 euro per maandwaarvan ik na aftrek van huur electriciteit verzekeringen medicatie en dokter 122 euro over hou met een schoolgaand kind van bijna 13 jaar. Waarom word een schuldbemiddelaar zo beschermd en mag hij doen en laten wat hij wil dit gaat mijn petje te boven onlangs kreeg ik een rekening van het ziekenhuis voorm mijn zoontje zijn beugel omdat ik het geld niet had belde ik naar mijn schuldbemiddelaar om te vragen of hij dit kon betalen van de reserve waarop hij me prompt begon uit te maken. Ik hoop dat omtrent de collectieve er toch eens een deftige herziening komt en hier wat duidelijkheid in komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. hallo

    ik ben reeds in collectieve gestapt ,ik heb voor een 18000 euro schulden ,en verdien 1500 euro per maand ,ben nog maar pas naar mijn advocaat moeten gaan en ik krijg 725 euro leefgeld per maand maar ik moet al mijn rekeningen nog zelf betalen ,en dan hou ik niks meer over om van te leven ,kan iemand mij wat raad geven ben een moeder van 3 kinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi,

    Ook ik zit in CSR, ben een alleenstaande mama met een 2-ling van 6, ik krijg het WETTELIJKE leefgeld van 25 euro per kind en 50 euro per volw. = 100 euro per week. ik ben meer gaan werken in de hoop er zo sneller vanaf te zijn, maar heb nu vernomen van de bemiddelaar dat ik dan ook de kosten en intresten moet betalen! dus geen 10.000 maar 21.000 euro!!!!!!!!! daar gaat mijn spaarpotje!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi,
    Dat kan helaas ja, er wordt dan een herziening gemaakt. Is echt een rare wet vreselijk gewoon. Wij zijn herroepen, liggen er dus uit en eigenlijk gaat het sinds nu best goed. Ja we hebben een dreiging gehad maar we hebben op tijd alles zelf op een rijtje gezet. Ook hebben we sinds kort een advocaat waarvan ik zelfs complimenten kreeg voor het gedane werk! Dat is even wat anders.
    Voor 12 eisers is een afbetalingsplan en een akkoord en er is dus al 2 keer betaald. 2 kleintjes zijn ineens betaald.
    Natuurlijk zijn we er nog niet maar ik heb een stuk rust terug gekregen ook al is het echt niet simpel en houden we voor het moment ook maar 80 euro per week over om van te leven. (zes personen)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. I think all the deurwaarders should be getting rid off. They constitute rubbish and make a lot of peoples life misrable. Half of Nederlanders in debt. There should be a campaign to drive all of them out of business. Debt is a tool built in the system. For every debt you solve, there are two extra created.
    The greatest mistake mankind ever made was the introduction of money.I have read so many publications where people just literarilly break down.We know most of the deauwaarders are thiefs, robbers and life robber. It does not make sence to pay all your bils even when you have little or no room.If all the bills are paid in Holland there will not be any money left in the circulation. Its a cover up to force people to bend or die hence the system does not want to adress this isuue instead, paying billions of euros to save another country while your people die in silence.
    What is the difference between europe and africa? people are also hungry here. No food, no money, no future.Hollanders are now slaves in their own country.This land was the butter and honey of the west.Most social and psycological problems are caused by deurwaarders. We need to protest or die while protesting.Deurwaaarders must go.Lots of criminaliteit, drugs and other bad offenses are caused by the uselesss deauwaaarder.
    After many years of suffering from deurwaarders, i travelled to Haiti to make some serious voodoo to protect my self because i have no other way.Life became onbearable so i now have protection and i can also turn any deurwaarders into Zombie at my commandand also writting a book about the implication of deurwaardes in our immediate society, This story will continue shortly. Before then try read Money mechanics....

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo iedereen, ik ben nu bijna 2 jaar gestopt als zelfstandige (door de crisis getroffen) en wou niet failliet gaan voor de eer van mijzelf heb gewoon mijn zaak getopt en na schuldenregeling als ik zou willen kan ik terug herbeginnen (what the....), wilde alles netjes betalen zo'n 60.000 euro. Ik heb zelf een bedrag mogen indienen wat ik wilde afdragen en ja het lukt. Natuurlijk heb ik veel moeten opgeven en werk ik nu gemiddeld 12 a 14 uur per dag en voor ganse week van huis. Ik ben nu 2 jaar bezig met csr en heb de helft van dit bedrag reeds op zijn rekening. Enig probleem er is nog geen enkele schuldeiser betaald om volgende reden : "er loopt nog een proces voor 1 factuur" , die wilde ik niet betalen voor serieuse bouwfouten .Dus zolang deze niet een uitspraak heeft gehad blijven alle schuldeisers wachten. Vorige maand had advocaat wel een steek laten vallen waarbij ik een ganse maand geen leefloon heb gehad reden "er was een foutje gebeurd" zo simpel en zo gewoon voor deze mensen. Ik moet wel zeggen mijn loon ligt tussen de 2300 en 2800 euro per maand waarvan 1000€ +vakantiegeld... naar hem gaan. Dus laatste maand geen centjes tot vandaag 4juli 2011 nog steeds niks ontvangen enige "een brief ter veronschuldiging" . Ik weet dat het voor vele mensen heel anders ligt en veel moeilijker is maar wil jullie toch allemaal veel moed in spreken om door te gaan en te genieten van de kleine dingetjes des levens. Ik ben single en door deze regeling bijna geen mogelijkheid op een relatie doordat ik ganse week van huis ben, mensen die elkaar hebben missen geen eenzaamheid en deze is goud waard.....groetjes Lieven uit aarschot . Nb als jullie iets willen weten hoe ik het doe of beetje bijpraten kan je alijd een mailtje sturen op volgend lieven.finck@gmail.com of via msn lieven.finck@hotmail.com maar enkele in weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  33. ik ben sinds kort in schuldbm gegaan en moet wel toegeven nog geen spijt van gehad mijn advokaat is er een uit de duizend khad geen andere keuze twas colectieve of mij van het leven brengen want kzag et niet meer zitten deurwarders alle dagen kwas bang om naar huis te gaan na mijn werk kwas bang om thuis te zijn kwas bang dat ik de bel hoorde is dat dan nog een leven neen ..... toen heb ik de stap gezet tis niet gemakelijk ik heef dat toe maar alle dagen met angst rondlopen is ook niet het leven waard en lieve mensen bekijk het positief ooit komt het weer goed en ben je schuld vrij en pas dan ga je beseffen dat je er goed aan hebt gedaan om in colectieve te stapn ... bij de een ga het rap bij de andere wat traag maar tis al onze fout dat we toch schulden hebben gemaakt en veel te lang gewacht om dat probleem op te losn want een deurwarder komt niet direct het sleept aan en aan en dan heb je hem de deurwarder en dan ist te laat kan er over mee spreken kheb echt diep gezeten echt waar nu kan ik thuis op mijn gemak tv kijken en hoef ik niet bang meer te zijn voor de bel en ben ik blij dat ik na een lange werkdag naar mijn huisje kan gaan ik wens iedereen het allerbeste toe en volhouden de aanhouder wint mvgr

    BeantwoordenVerwijderen
  34. hallo, is er een een mogelijkheid om van schuldbemiddelaar te veranderen, indien ja welke zijn de stappen die je moet ondernemen?
    mvgr

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo medemensen,ik leef met iedereen die in CSR zit!Echt heel diep mee!Ik ben er al mee bezig sinds 1999,kreeg bij de start GEEN reglement mee, na 8 jaren kreeg ik voor de eerste keer een evoluatie verslag en dan nog op mijn vraag,daar ik dit ergens gehoord had,dat ik daar recht op had!mijn bemiddelaar is een vrouw,die samenwerkt met nog twee andere vrouwen en dit drietal vind het heel leuk om mij,op alle vlakken aan te vallen!!!Komt er ook nog bij dat ze in het begin van de CSR,mij een papier hebben doen tekenen voor de Fortis bank,waardoor ik sedert dan vast zit en verder in CSR zit tot 2014!En verder nog een heleboel boelschit hoor!!!Ik was vroeger een lammetje,NU BEN IK EEN VECHTER!!!AANRADER AAN MENSEN MET SCHULDEN:als je het zelf kan oplossen of gewoon meteen ADV,AUB DOEN,VOOR JE EEN CSR AANVRAAGT,DENK 10 KEREN NA,WANT HET IS EEN LEVENDE HEL!!!VEEL STERKTE AAN JULLIE ALLEN!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. kan iemand mij aub even zeggen hoe je een andere schuldbemiddelaar kan krijgen? ik hou het niet meer uit! hij stuurt de brief dat ik naar de rechtbank moet komen naar een oud adres van me. hij geeft dat zelfs toe, maar toch kan het vonnis niet veranderd worden??? de rechter oordeelde dat ik te lui was om naar de rechtbank te komen. met alle gevolgen vandien: nog eens 3000 euro schuld boven(ereloon) op mijn andere schulden! ik krijg geen overzichten van wat er betaald wordt..hij heeft al paar duizend euro in zijn eigen zakken gestoken. ik word van het kastje naar de muur gestuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. pietercil helena7 juli 2011 om 11:36

    hallo, ik ben nog maar pas in collectieve en ik heb er geen goed oog in, al vanaf het begin was mijn vertrouwen erin heel laag maar met een schuld van 48.000 euro, tja wat doe je dan? nu ben ik ondertussen gaan werken, er zijn problemen geweest met de overgang van dop naar werk, ik werk nu partime en omdat ik gezindshoofd bent krijg ik nog bijkomend dopgeld met behoud van rechten. er zijn fouten gebeurt tussen het bedrijf waar ik voor werk en het syndicaat waardoor ik meer dan een maand op mijn bijkomend dopgeld heb moeten wachten. mijn man werkt in de horeca, ook zijn geld komt dus op de rekening van de schuldbemiddelaar. ik zit nu bijna een maand zonder geld, vraag steeds naar mijn leefgeld via email ,ik krijg de leesbevestigingen dat hij dus mijn mails leest maar hier verder niet op in gaat. er is vers geld binnengekomen want wij ontvangen nog de loonfisches. één keer had ik hem aan de lijn gekregen dat er geen geld meer was om mijn leefgeld te storten, dat alles naar schulden zijn uitgegeven. ik dacht dat het niet wettelijk was om een mens op water een brood te zetten. ik ga nu de vierde week in zonder geld. ik heb nog mijn ouders maar ook zij kunnen mij niet blijven helpen. als ik hun niet had, kon ik leven op papier en water en kon ik te voet naar mijn werk vertrekken. eerlijk gezegd begint de motivatie om te werken te zakken omdat ik geen geld zie om te overleven. waar ik zo bang voor was is dus uitgekomen. een inkomen van 1800 € ( van mij en mijn man, plus kindergeld) maar geen geld genoeg voor leefgeld. het is erg te weten geld te hebben maar er niet aan te kunnen. advocaten zijn hard, denken alleen aan hun pens maar niet aan onze magen dat van mij, mijn man en onze kinderen. mijn oudste zoon heeft namelijk autisme spectrum stoornis en zijn medicatie raakt ook op. dus ik ga hier een hel van een grote vakantie tegemoed.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. hallo zit in schuldbemiddeling en heb anze auto juist verkocht weet iemand van jullie of we dat gels mogen houden wij hebben dit zelf beslist mogen we het dan houden?????????

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heel herkenbaar, ook een van de redenen waarom er steeds minder motivatie en vertrouwen was hier. Ik ben er vanaf. Niet van de schulden, wel van de ellende.
    Met een goede regeling met de eisers kunnen wij het van 1 inkomen redden en aflossen :) We hebben nu meer dan ooit gek genoeg terwijl we echt wel 21 eisers een bedrag tussen de 80 en 10 euro per maand aflossen. Ik kan mijn opleiding dus wel degelijk voortzetten en met het vooruitzicht dat ik straks ook een fatsoenlijk inkomen heb zien wij de toekomst weer rooskleurig tegemoet.
    Het is wel zo dat je heel wat zelf moet regelen, veel contact moet houden met de eisers en het liefst een advocaat die achter je staat bij diegene die niet direct accoord willen gaan. Toch hadden we na de herroeping binnen een maand van iedereen, ja ik vind het ook nog steeds een wonder, echt iedereen een bevestiging van akkoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo,
    Officieel moet je dit melden aan de bemiddelaar. Die zal dan een beslissing maken of het geld al dan niet gehouden mag worden. In principe niet daar vaak de wagen al in collectieve als bezitting is opgenomen :s
    Vraag het in ieder geval even voor de zekerheid na.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. hier ook juist het zelfde probleem gaan beiden gaan werken krijgen elk 75 euro leefgled in a week warvan mijn zijn 75 euro nodig geeft om te tanken dus hebben wij 75 euro leefgled in 1 week voor 3 personen wij hebben een dochter van 2j als wu bellen voor extra kan het niet zijn er is geen geld meer blablabla dan vraag ik mij af naar waar derest van ons loon naar toe gaat erelonen??? wij zouden nu onze colectieve willen stop zetten en alles zelf doen is wel riskant maar het kan zo niet verder. kunnen wij onze colectieve stopzetten? of is dit niet mogelijk eens je erin zit?

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Jawel dit gaat, is niet simpel maar dat is deze situatie natuurlijk ook niet. Wij zijn zelf gestopt (nou ja herroepen) uit collectieve...voor voortgang zie http://zelfschuldenafbetalen.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  43. ik denk dat er geen echt goede oplossing bestaat voor mensen die door tegenslag of door slecht geldbeheer grote schulden hebben gemaakt... Op zeker moment heb je nog de keuze... zoals één iemand hierboven zei....bang zijn om naar huis te komen, de aanmaningen, deurwaarders,telkens en telkens opnieuw... vergeet ook niet dat als je er in geslaagd bent,na vb een stukgelopen relatie, toch terug naar je moeder te mogen en daar je domicilie te krijgen... dat je iedereen in het gezin meesleurt in die miserie!! ... uiteindelijk keert iedereen zich tegen je... al je vrienden.. (vaak heb je er bij geleend..niet terugbetaald), je familie..(zelfde verhaal)... en zo vaak opnieuw hervallen in dezelfde fouten maar wel veel beloften en goede voornemens...Op een zeker moment moet je toegeven dat er geen andere keus is als je nog een toekomst wil zien en dat is collectieve... en proberen je houden aan de regels en afspraken die in het begin heel duidelijk zijn gestipuleerd. Makkelijk is dat heeeel zeker niet!!! meestal heb je sowieso al altijd een probleem met geld gehad .. dat probleem moet je ook onder ogen durven zien.Wellicht is er veel verschil tussen de bemiddelaars... maar als moeder van.... raad ik iedereen die zover heen is met schulden, toch de stap te zetten naar de collectieve en er proberen voor te gaan. Je zal terug mensen rondom je krijgen die wel opnieuw in jou gaan geloven, goede sociale contacten en familie die trots op je wordt. HET IS SUPERMOEILIJK,daar ben ik van overtuigd!!! maar doe het en ga ervoor...ik hoop zo dat mijn dochter dit eindelijk ook zal doen en er blijft voor gaan en met licht in de ogen naar de toekomst kan kijken. Veel steun voor allen die er volop voor aan het gaan zijn!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. HIer een gezin met 2 kindjes. Samen een inkomen van 3300 euro ongeveer en we krijgen ong 2600 euro leefgeld (moeten wel alles nog zelf betalen he: huur, electriciteit, auto,...).
    Toen we erin gingen zeiden ze ons: kijk, we kunnen jullie zo een ruim leefgeld geven omdat jullie inkomeen zo hoog ligt.
    We zijn er nu 4 maanden mee bezig en tot nu toe geen klagen, geld staat altijd precies op tijd op de rekening en zo. We zijn via het ocmw erin gegaan en ben echt ZEER tevreden over die mensen hun werk. ER hangt zo ne slechte naam over ocmw, maar echt, zij hebben mij en mijnr elatie weer zin in het leven gegeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. hallo ik ben nu een dikke 2 jaar in collectieve schuldbemiddeling.
    ik ben van plan om eruit te stappen.
    ik ben echt niet tevreden over mijn schuldbemiddelaar!!!!!
    ik heb men loon van 1400 euro en kindergeld en alimentatie en denk maar niet dat ik een extra krijg en als ik ene krijg voor bv een nieuwe kinderslaapkamer is het ook te veel gevraagd
    ik heb gewoon geen leven meer
    ik kan niets doen met de kindjes en voor mezelf
    ik kom ook nooit rond en nu sta men bemiddelaar te dreigen dat ik minder ga krijgen voor volgende maand van te leven en ik heb het nu al zo moeilijk om rond te komen en men betalingen te doen!
    ik wil er echt uit stappen maar dat is were zo ne zotten boel met het gerecht
    kan iemand me wat raad geven want ik weet het echt niet meer zenne!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Vorig jaar heb ik een aanvraag gedaan om in collectieve schuldbemiddeling te gaan voor mijn schulden van 34.000,00 euro. Nadat ik een goedkeuring heb gekregen werd mijn werkgever op de hoogte gebracht om mijn maandelijkse salaris te innen, met alle gevolgen van dien werd ik ontslagen. Nu krijg ik van het ABVV 1050,00 euro p/m waarvan 600,00 euro naar de bemiddelaar gaat.
    Dus schiet er maar 450,00 euro over om van te leven. Ik woon samen met mijn vriendin die ook werkloos is en geen inkomsten krijg en dochtertje van 9 maanden, de huur van 650,00 p/m, werd niet meer betaald, nu heeft de huisbaas mij voor het vredegerecht gesleept met het gevolg dat ik samen met mijn gezin het huis uit wordt gezet, ben dagelijks opzoek naar een kamer of een studio maar krijg altijd te horen dat ik werk moet hebben om in aanmerking te komen, plus ik kan geen huur waarborg betalen en om aan werk te komen moet ik een wagen hebben. Het ocmw kan mij alleen maar helpen met een opvangtehuis voor daklozen.
    Jongens waar gaat dit toch allemaal naartoe!?!
    Erger nog! Mijn vakantie geld van 2.500,00 euro is rechtstreeks naar de schuldeiser gegaan! Ik belde daarvoor naar mijn bemiddelaar, het antwoord dat ik daarop kreeg is; (ja, dat geld kan je wel vergeten...) dit kan tog niet meer?
    dat geld hoorde naar hem toe te gaan. plus de kinderbijslag is volledig in beslag genomen, dat wordt wel in beslag genomen, maar het vakantie geld niet. Mijn collectieve schuldbemiddelaar is niet correct!

    Lieve mensen ik raad julie allemaal aan om niet in collectieve te gaan!! Kijk maar naar mij en vele andere!

    Sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. hallo, net een dag of 10 geleden bericht gekregen dat mijn schuldbemiddeling is afgelopen na 4 jaar (normaal ging het maar 3 jaar zijn maar goed)ik heb een ruim inkomen en bij ruim bedoel ik dus boven de 2000 euro per maand en mijn vrouw heeft ook een inkomen (was nog niet getrouwd voor ik in schuldbemiddeling ging)anders kon ze het ook afstaan (goed bekeken dus) maar bij de eerst ontmoeting met mijn bemiddelaarster vroeg ze mij hoeveel wil je afbetalen ? ff aan het denken geweest en berekenen op zo een 3 min tijd in het hoofd rekenen zeg ik 800 euro !? ok goed zij ze...was me dat na het eerste jaar een klap in het gezicht met zwarte sneeuw enzo...dan maar bij het ocmw nog eens gaan aanklopen en die hebben ons met het overige geld zeer goed geholpen ik zat dus in schuldbemiddeling en collectieve samen maar sinds dien liep het gesmeerd de laatste 3 jaar dus...maar het laatste jaar van de 4 (normaal maar 3) moesten de belastingen nog betaald worden +-10.000 euro de bemiddelaaster dacht dat ik die zelf moest betalen de rechtbank dacht daar anders over dus 4 jaar betaald ipv 3...dus voor de mensen met een full-time job je krijgt dus wel degelijk de helft van u verlofgeld en of andere premies indien er genoeg inkomsten zijn...en de verhalen van een overzicht van de afbetaalde schulden dat is pas om de 2 jaar dat je een overzicht krijgt normaal ale bij mij toch...dus mensen geef de moed niet op en werk voor je zelfgemaakte schulden !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ik vraag me serieus af waar dit allemaal naartoe gaat.Zit zelf ook in schuldbemiddeling,en heb nog 6 jaar te gaan.Wat je ook probeert om een meer "menswaardig"leven te leiden,dit lukt nooit met deze manier van werken.Als schuldenaar voel ik me meer afgestraft dan "verlost",en van de beloofde "menswaardigheid"schiet niet veel over.Vriendschappen,relaties,alles gaat eraan kapot.Geen perspectieven,want voor elke stap vooruit wordt je afgestraft,geen compensatie,no mercy ! Feiten en nog eens feiten.Sommige onder ons kregen schulden door pech,goedgelovigheid,andere ongewilde factoren.Ik denk dat een schuldenaar harder afgestraft wordt dan een moordenaar.Wij kwijnen weg in een hoekje,hongeren vaak,niets kan en mag nog.Is dit een menswaardig leven? Ik denk dat het leuker is in de gevangenis.Gratis eten,verwarming,sociale contacten..De moed niet opgeven is niet makkelijk,jaren worden er van je leven gestolen.Jaja,werken voor je schulden,maar bekijk het van geval tot geval..dit brengt natuurlijk nog wat meer werk met zich mee voor onderzoeken enz.,maar creeërt ook jobs.Bij moordenaars ligt het vaak aan hun ongelukkige jeugd enz,maar schuldenaar worden is ook heb je ook niet als hobby,of ligt dit ook aan onze ongelukkige jeugdjaren? Ach,wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil..

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik ben sinds 2008 in schuldbemiddeling en ik ben er letterlijk ziek van geworden, heb nu CVS. Ik heb er echt al hééél véél spijt van, dat ik erin gestapt ben, want er wordt je niet op voorhand verteld, dat je schulden nog eens verdubbelen door de erelonen en onkosten die de schuldbemiddelaar aanrekent en dan nog onterecht vind ik, want de mijne maakt zelf wel heel veel fouten. Ik heb een schuldbemiddelaar waar niets bij kan en niets mag en beslist alles zelf. Als er iets stuk is in huis of moet hersteld worden, moet ik maar zien dat ik dat van mijn leefgeld betaal. Sociaal leven nihil... Het is echt een hel, je leeft niet meer, maar wordt geleefd, gekleineerd, behandeld als een misdadiger en wil eruit stappen, maar niemand wil me vertellen wat er dan gebeurt of wat de gevolgen zijn, ook de schuldbemiddelaar of pro-deo advocaat geeft mij geen antwoord op deze vraag. Hopelijk kom ik iets meer te weten via mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik ben sinds 2004 er ook ingestapt. Door m'n ex man die toen met de noorder zon is verdwenen... Dus mag ik het allemaal afbetalen!!Toen zat ik met 26.000 euro schulden vandaag sta ik op 16.000 nog niet eens de helft ervan is afbetaald!! Zelf heb ik een loon van 1500 + 177 kinderbijslag en ook nog eind- en vakantiepremie en teruggave personenbelastingen die rechtstreeks naar de schuldbemiddelaar gaat. Ik moet maar zien rond te komen met 100 euro per week voor mijn dochter (16j) en ik zelf. Extra's bestaan niet want er is nooit geen reserve en bla bla bla ....In het begin zeiden ze dat het max maar 5jaar ging duren!!!Dikke zever!! we zijn nu bijna 2012, en moet zeggen dat ik er enorme spijt van heb dat ik er ooit mee begonnen ben met CSR. Ik wens iedereen nog veel sterkte toe!! Maar nu denk ik er toch wel aan om het stop te zetten, zo kan men niet menswaardig leven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Moeilijke verhalen, deze krijg ik zo ontzettend vaak. Ik ben eruit, echt eruit en geloof me, het is niet makkelijk maar alle schuldeisers zijn accoord met mijn aflossing.
    Sommigen krijgen maar 10 euro per maand, anderen hebben me uitstel gegeven. Het is niet simpel eruit te stappen. Zelf doen lukt niet, je moet eigenlijk illegaal te werk gaan zodat ze je er zelf uitzetten.
    Ikzelf had gelukkig mijn noodplan al gemaakt, had alle adressen, alle telefoonnummers en ben dezelfde dag aan het bellen geslagen (dus voordat men uberhaupt de brief van herroeping had) met de vraag hoeveel er open stond. Hiervan heb ik een overzicht gemaakt en een paar dagen later heb ik opnieuw de telefoon gepakt. De meeste schuldeisers hebben mijn lijst, met goedgekeurde aflossingen, met het schuldbedrag en met de inkomsten, huur alles. Hierop heb ik van ALLEN een goedkeuring gekregen, de een per mail de ander per brief.
    Momenteel leven we zeker nog niet luxe, we betalen rond de 500 per maand af dus blijft er 120 euro over voor boodschappen/benzine en "sparen" we een 50 euro per maand voor kleding. Het lukt! Al vanaf maart gaat dit goed.
    Het kan dus, maar jullie moeten sterk in je schoenen staan, een onafhankelijke advocaat achter de hand hebben en...doorzetten en de afspraken die je met je eisers maakt doorzetten. Lukt het echt een keertje niet (ziekte, minder inkomsten oid) laat dit dan weten aan ze desnoods met bewijzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ik ben ook in schuldbemiddeling,sinds 2004, krijg ook nooit een overzicht wat er nog moet betaald worden, ik ga wel dikwijls naar de nationale bank voor een overzicht van de schulden daar kan ik zien hoe ver ik staat. Mijn schuldbemiddelaar heeft genoeg met het kindergeld, of alles al betaald is of niet weet ik niet, volgende maand eindigd zijn bemiddeling volgens het document dat ik van de nationale bank heb gekregen,en hoop ik dat er eindelijk een einde aankomt, maar wat bedoelen ze met heroepen?

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Herroeping is eigenlijk hetzelfde als opnieuw bekijken of je nog recht hebt om van de collectieve schuldbemiddeling te "genieten"
    Wanneer er fraude is gepleegd, moedwillig minder inkomsten zijn gemaakt en andere redenen die de rechtbank reden vindt, kan je dus gewoon een stop krijgen op je schuldbemiddeling

    BeantwoordenVerwijderen
  54. wij zitten sedert mei in de csr. we willen er nu alweer uit. beiden hebben we een baan en houden een bescheiden inkomen over. bij het eerste gesprek met de advocaat kwam ze zeer menselijk over. we moesten zo snel mogelijk van woning wisselen vond ze want het huis waar we woonden was te duur in huur. we hadden ondertussen een huurachterstand opgebouwd. op de vraag hoe ik dan de huurwaarborg voor de nieuwe woning van moest betalen zei ze: u hoeft voorlopig niets te betalen dus doe dat hiervan,zorg eerts dat u een goede start krijgt. dan heeft ook u meer rust. niemand is gebaadt met een valse start. Ik moet er wel bij zeggen dat we pas na 6 weken, na de toewijzing van de csr het eerste gesprek met haar hadden. toen we adscheid namen van haar zei ze we houden contact, volgende week ga ik met verlof voor 14 dagen. Binnen die 14 dagen hadden we een andere goedkopere woning gevonden en hebben de huur van onze oude woning opgezegd. omdat wij beiden in NL werken waren er wat problemen de werkgevers zo ver te krijgen de lonen op de rekening van de SB te storten. In het begin betaalde ik zelf de huur en maakte haar over wat mogelijk was. later hebben we een brief gekregen waarin ze de hoogte van ons maandelijksleefgeld bepaalde naar aanleiding van ons inkomen. nu wil ze dat we al het geld dat we vanaf mei(huurwaarborg voor de nieuwe woning etc...) aan haar terug betalen. We hebben nog nooit het afgesproken leefgeld ontvangen terwijl de lonen wel binnen komen. Als ik bel voor leefgeld zegt ze dat ze het zal nakijken. als ik haar verzoek om het niet op vrijdag maar op donderdag overtemaken, omdat ik anders pas op dinsdag de beschikking heb over het geld en niet voor het weeekend(boodschappen)zegt ze dat ik met haar voeten ben aan het spelen. ik vraag me af wie speelt hier met wiens voeten? Mijn echtgenote is er ziek van geworden. we hebben 2 schoolgaande kinderen, dat kost geld! Omdat we beiden in NL werken krijgen we NL kindergeld, ook dat zijn we kwijt, al is het geen vetpot. Ik wilde in beroep gaan tegen een schuldeiser en had al een advocaat onder de arm genomen. het ging over een vordering van meer dan 10.000,=, tegen mijn advocaat zei ze dat er geen zaak begonnen hoefde te worden omdat er geen vordering was? na geregeld een mail te sturen met de vraag of ze me hier uitleg over kan geven reageert ze niet. ik wil ervan af! wat moet ik doen? wat is wijsheid?

    BeantwoordenVerwijderen
  55. hoi,ik ben 12 jaar getrouwd geweest met een man die altijd en overal schulde maakte.Ben uiteindelijk ervan gescheiden en een nieuwe relatie begonnen.Maar omdat mijn ex man niets betaalde van de gemaakte schulden stonden de deurwaarders aan mijn deur.Omdat ik mijn nieuwe vriend niet wou opzadelen met al die problemen ben ik dan maar in schuldbemiddeling gestapt.Alleen,want mijn ex wou niet mee opdraaien voor de schulden die hij gemaakt had.Ik ben alleenstaande met 3 kinderen.Door omstandigheden staan men kinderen even officieel op mijn ex zijn adres en moet ik 150 euro allimentatie betalen.Mijn inkomen is 1400 euro.Om mijn kinderen bij mij te krijgen moet ik een huis hebben met voldoende slaapkamers en het ocmw wou me niet helpen met zoeken.Dus uiteindelijk een huis gevonden met 3 slaapkamers,kost wel 795 euro,maar als je rondkijkt is dit nog een redelijke prijs.Ze hadden me beloofd dat je met collectieve een menswaardig leven zou kunnen leiden.NIET DUS.Ik krijg juistgeteld van men loon van 1400 euro,800 euro leefgeld.Daarvan moet ik mijn 795 euro huishuur betalen,gas,elec,allimentatie,alle andere rekeningen,en dan zou ik nog moeten kunnen eten ook hé.Dus als men huishuur betaald is heb ik nog 5 euro over voor al de andere rekeningen.Heeeeeeel menswaardig.Er gaat dus elke maand een 600 euro naar schuldeisers,hoop ik toch,want ik krijg geen enkel overzicht.En elke maand moet ik bellen naar men advokaat om men leefgeld te storten.Vorige maand vroeg ik of ik niet meer leefgeld zou kunnen krijgen zodat ik eten kan kopen.Haar antwoord was dat ik dan maar een job moet zoeken waar ik meer verdien.Ik ben echt van plan om het stop te zetten.zit momenteel in een zware depressie,maar ik probeer te blijven werken.Ik zal wel zelf proberen om alles af te betalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik en mijn man zijn elks apart in schuldbemiddeling. Ik heb absoluut geen problemen en heb zelfs een super aangename schuldbemiddelaar die ons eerder helpt dan in het zak zet. Maar mijn man heeft andere schuldbemiddelaar dan wij en deze is echt een ramp. Probeert er zelf geld uit te slaan denken wij. Schuldbemiddeling werd afgesloten, wij kopen ene huis en nieuwe wagen en nu blijkt dat er een partij ineens in beroep is gegaan tegen die afsluiting. Met als gevolg nu kunnen we terug in bemiddeling voor zogezegd "enkele" maanden en moeten nu met dit leefloon als gezin van leven en auto en huis afbetalen. Wat een rampen. Maar hier dus ook een beetje dubbel, want langs mijn kant loopt alles zeer vlot, maar bij mijn man dus iets minder.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. hier net zo..
    Wij zitten al 7 jaar in het voortraject.
    wij zijn er zijn gekomen met 4000 euro aan schulden.
    We hebben al meerdere malen wisseling van caoches gehad, en begin januari dit jaar kregen we een brief dat we niet te helpen waren.. we moesten maar naar de rechter voor een WSNP!!
    Na 7!! jaar.
    we kregen nu alle stukken.. deurwaarderskosten overal bij gekomen.. de schuld nu?? bijna 50000 euro..
    Ik ben er gewoon missleijk van.
    Maar de aardige schuldhulpverlening had alle schuldeisers ook alvast aangeschreven op 3 januari, dat wij uit dit traject zouden gaan, omdat ze niets voor ons konden betekenen.
    gevolg dat de schuldeisers eerder dan wij wisten dat de boel niet verder liep.
    Dus deurwaarder na deurwaarder komen weer langs..
    met nog even extra deurwaarderskosten er boven op.
    Ik ben kapot.. hadden we 7 jaar terug zelf de boel gaan afbetalen, hadden we er al lang vanaf geweest, maar op advies van hulpverlening, leek ze dit het beste..
    NOU.. ik kan je zeggen.. HET BESTE ( dus niet)
    ik heb zelfs in 2010 van mei tot december geen leefgeld ontvangen ( er kwam toch echt wel genoeg binnen).
    er werd niet terug gebeld, en op mijn vraag wara ik van moest eten?? LEEN maar bij familie!!
    LENEN?? dat mag toch niet, dan maak ik toch nieuwe schulden, bovendien er stond geld!!
    Tsja, er was wel overgemaakt.
    na 5 maanden hebben ze de fout gevonden.. het was "per ongeluk", naar een verkeerd nummer over gemaakt! tsja, diegene heeft het geld uiteraard opgemakt, en ik wacht nog steeds op het geld wat wij horen te krijgen!

    ik heb net dan ook een brief heen gezonden, dat wij per direct alle potjes wat gereserveerd staat, uitbetaald willen hebben.
    Zodat ik deurwaarders kan betalen. want ja, die staan wel aan de deur.
    wel schappelijk, ze willen wel regelingen treffen, maar dan moet dat wel voor eind januari de eerste termijn betaald zijn.
    Nu wil ik het postje schuldeisers ook op mijn rekening hebben. want de schuldeisers werden nu steeds uit mijn pot onvoorzien, en mijn huishoudgeld betaald, terwijl dat mijns inziens van de schuldenpot hoort te gaan..
    Zal mij benieuwen, wat voor tegenbericht ik ga krijgen van hen!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. ocmw trekt op niks ze laten mensen in het ongewisse,jaja ze zullen ons helpen....dieper de put in zonder juiste uitleg...we moeten me 300e toekomen en diegene die hier me niks binnen komen in ons land krijgen nieuw appartement me alles erop en eraan dat gaat bij mij er niet in!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Mee eens, zie andere blog www.onzewaarheid.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  60. HEB eveneens schulden ter hoogte van 150000 €,heb dastische beslissinge genomen.1.stoppen met werken(was toch loonbeslag)werkte voor niets.
    2.Laat de deurswaarders maar komen(heb alleen nog maar inboedel van geen waarde en de onbeslagbare goederen
    3 auto verkocht,heb brommer nu
    regelmatig komen deurwaarders op bezoek,zien echter dat er niets te halen is en geven het na een tijd op.Heb nu geen stress meer en leef zonder zorgen,met met stempelgeld en nog wat extra kan ik goed leven.rekeningen de vuilbak in,betaal alleen het belangrijkste(huur en egw)kom nu in aanmerking voor sociale woning

    BeantwoordenVerwijderen
  61. ik heb vergeten te melden dat ik 22 jaar gewerkt heb,ook belangrijk te zeggen dat ze reeds 4 maal mijn inboedel zijn komen opschrijven om openbaar te verkopen,doch effectief nog niet opgehaald(de waarde kan de kosten niet dekken)een kei kan je niet stropen,nu ik aan alles mijn slets veeg kan ik van alle sociale voordelen genieten(sociale woning,ocmw betaald mijn huurwaarborg etc.)

    BeantwoordenVerwijderen
  62. hallo iedereen ,

    Mijn vriend en ik zijn al 2 jaar in Csr en wij zijn er gewoonweg ziek van . wij leven elke maand met 1575 euro maar moetten alles zelf betalen , huishuur , electriciteit en gas , water , noem maar op ... we hebben ook 2 kleine kindjes. momenteel krijg ik een ziekteuitkering en men vriend krijgt een uitkering van de verzekering door een arbeidsongeval 5 jaar geleden. nu dreigt onze bemiddelaar zelfs men auto te verkopen als ik en men vriend niet tegen einde maart alle 2 terug gaan werken , mijn vriend is 25 procent invalide door zijn ongeval. Ze heeft nog nooit een overzicht bezorgd aan ons maar wij weten dat er ondertussen nog altijd geen halve euro betaald is ! Ik wil hier zo graag uit , ik wil terug kunnen ademen want nu zitten wij echt opgesloten. Ik dacht dat de csr ons ging helpen maar nu hebben we het nog moeilijker dan vroeger ! wie weet raad??

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Help
    zit er ook in; Er mooet toch iets bestaan of zijn dat deze corruptie kan stoppen?
    Mij schuldbemiddelaar is zo corrupt en ik kan er niets aan doen, ik zou er zoveel kunnen over vertellen maar je weet wel het heeft allemaal geen zin; en dit gebeurd allemaal onder toezicht van een arbeidsrechter (rechter)
    Ik zou over mijn 8jaar corruptie een boek willen schrijven kan iemand daar bij helpenm ??
    m.v.g.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. ik zit ook in sinds 4 maart 2012 het gaat niet lukken, zakkenrollers zij is niet normaal,mij netto loon 1700euros en ik zal 75€ per week, zij is zot

    zullen wij een reportage maken? en op youtube zitting? gewoon verhalen doen. ik heb hier een Canon markII leggen, wie will mee doen? laat iets weten en wij spreken allemaal af,
    groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hallo heb ook zoiets meegemaakt , ben er gelukkig uitgezet na 6 jaar , ik had 4000 schuld en dat is nog steeds zo , die lafbek pakte zich ieder jaar 1000 euro voor zijn diensten , hij heet chr. opst. van Re in limb belie , een heel vervelend geniepig mannetje blijf er weg

    BeantwoordenVerwijderen
  66. hallo allelmaal, heb er ook 8,5 jaar ingezeten waarvan 5 jaar na 1e zitting rechtbank, dus 3,5 "onofficieël" Toen er afsluiting was op de rechtbank werd er gezegd dat ik 5000€ zou krijgen, heb slechts 800 gekregen, wacht nog steeds op de rest. Heb advocate die toen ook pro deo voor mij opkwam tegen schuldbemiddelaar, maar heb nog niets gezien. Ze doet precies ook geen moeit meer.
    Iemand idee wat je dan moet doen???
    denk dat de schuldbemiddelaar dat geld nog heeft betaald aan schuldeisers terwijl rechter besliste dat het naar mij moest komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Schuldbemiddeling zou een goede oplossing moeten zijn? maar steekt je wel nog meer de put in. Ik ga ermee akkoord dat het een beschermer is tegenover de deurwaarders maar dat is dan ook al. Mijn ouders zitten al 8jaar onder schuldbemiddeling en hebben niets anders dan problemen: Aanrekeningen die te laat betaald worden door de schuldbemiddelaar alhoewel er genoeg reserves en geld op de rekening staat zo creëert hij nog meer schulden (nalatigheidskosten). Alhoewel hij is aangesteld om ons te beschermen. Al de boetes/nalatigheidskosten die hij gecreëerd heeft. Is een heel hoog bedrag. Alsook als je hem wil bereiken om iets te vragen moet je wereld en aarde verschuiven om hem aan de lijn te krijgen (mijn ouders dan toch). Ik ben 21 jaar en ben niet naar de hoge school kunnen gaan omdat het te duur was. Hij wist ook dat ik sinds mijn 18ging werken. Nooit heeft hij onderhoudsgeld gevraagd, terwijl ik dit wel zo gaf aan mijn ouders. Onlangs ben ik met mijn ouders overeen gekomen dat ik niets moest afgeven omdat ik zo kan sparen om alleen te kunnen gaan wonen. Ik ben nu 21jaar en omdat ik een paar keer met de schuldbemiddelaar gemailt heb om personeelskorting in orde te laten zetten van Telenet en met klachtenmails te sturen. Viel hij ineens mijn ouders aan aan de telefoon dat ik geen onderhoudsgeld aan hem overschrijf? Na drie jaar komt hij hier mee af.... Hij zou dit zogezegd voor de rechter hebben voorgelegd en er zou loonsbeslag komen op mijn loon? Ik denk niet dat dat wettelijk is. Dan zou het leefloon van mijn ouders ook verminderen. Zit hier logica in? Dan betaal ik mee voor de schulden? Als mijn ouders akkoord zijn dat ik niets moet afgeven waarom moet hij dan lastig doen? Dit is gewoon omdat hij zich geïntimideerd voelt.
    Ik heb hem een keer een mail gestuurd omdat ik het beu was. In augustus 2011 is mijn grootvader overleden. Mijn vader had recht op een erfenis van een pak geld. Er was een verkoop van een stuk grond maar deze hielt hij tegen de schuldbemiddelaar. Gewoonweg omdat hij vond dat hij het verkoopscontract moest tekenen. Mijn vader heeft nog 2broers en een zus. De koper van het stuk grond was razend omdat het bleef aanslepen. De notaris zelf heeft een klacht ingediend waardoor dat onze schuldbemiddelaar op het matje is geroepen. Hij was in fout. Uiteindelijk is in december de verkoop afgesloten en hebben mijn ouders een erfenis gekregen van ongeveer 40 000 euro. Nog meer dan de schulden zelf. Alsook wilt mijn vader natuurlijk iets van zijn vaders erfenis en had een wagen gevraagd. Ondertussen is hij hier al 5maand over aan het discussieren. De schuldbemiddelaar liegt en bedriegt. De huidige wagen van mijn vader is kapot en onze garagist melde dat er 2000 euro kosten aan zijn (verloren moeite). De schuldbemiddelaar melde dat hij contact had gehad met de garage en dat hij zei dat het maar 500 euro ging kosten. Ik heb meteen gebeld en de garagist meld dat het miscommunicatie was dat het enkel 500 was voor de remmen en banden, maar er is nog meer dat moet herstelt worden. Alsook is er discussie voor wat voor een wagen etc. Dit blijft maar aanslepen. Ik heb de schuldbemiddelaar nog nooit gezien en vorige week heb ik naar hem gebeld om een afspraak te maken want dit kan zo niet verder. Aan de telefoon klonk hij heel zenuwachtig... Wat hij ook mag zijn, met zijn vakjargon gaat hij mij echt niet onder tafel praten. Ik ken mijn rechten. Als hij onderhoudsgeld eist, simpel: ik neem wel een postbus ;).

    Door schuldbemiddeling komt er heel wat stress bij kijken. Ik raad het mensen af, ik zit er niet onder, mijn ouders, maar als lid van het gezin zeg ik dat het niet aangenaam is.

    Alsook zeg ik: de schuldbemiddelaar voor trekken ook al heb je bewijzen dat er geld verdwijnt zoals 5000 euro, naar waar? en maakt hij steeds schulden bij en stort hij soms geen leefloon helpt niets. Advocaten en rechters het is allemaal 1pot nat :)

    Hij kan mijn gat kussen met zijn diploma van rechten, morgen zet ik hem op zijn plaats.

    Indien iemand tips heeft hoor ik ze graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. hallo ik lees hier dingen die bij ons ook zo zijn onze advocaat was in het begin heel vriendelijk maar de laatste tijd kunnen we er niks meer aan vragen wij krijgen 1000euro leefgeld per maand maar daar moet nog huishuur 700euro eletrice 160euro water 80euro en allemaal andere rekeningen mee betaaltd worden dit is echt niet menselijk meer onze schulden thuis zijn bijna evenveel als de schulden bij de advocaat en dan word ze nog is kwaad omdat we terug schulden hebben dit is echt niet leefbaar wij hebben 4kindjes die constant ziek zijn. weet er iemand hoe je andere advocaat kunt aanvragen of hoe je eruit kunt stappen want dit houden we niet meer vol

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Dag allemaal,

    Ik heb 4 jaar geleden ook de fout gemaakt om in collectieve schuldbemiddeling te stappen, was ervoor ambtelijk geschrapt en toen ik een woonst had kwamen de rekeningen binnen. Ik had toen 3 kinderen en was zwanger van een 4de. Wat kon ik anders doen? Ze beloofde toen ook dat ze me ging "helpen" na ongeveer " jaar zou ik ervan zijn. Ja, dat dacht ik dus. Niets van waar, ik krijg recent veel reacties van de schuldeisers dat er nog niets is betaald. Ben nu zelf al de rekeningen aan het betalen maar ondertussen gaan mijn inkomsten naar de schuldbemiddelaar en heb ik geen mogelijkheden om met de kinderen naar een pretpark, dierentuin,... te gaan ook nieuwe kleding gaat niet. Dit is toch geen leven de kinderen zijn er de dupe van. Is dit de oplossing, ik denk het niet. Ik ben ijverig op zoek naar een manier om de collectieve bemiddeling te beëindigen. Dit moet normaal kunnen als je kunt aantonen dat je gedurende 3 jaar braaf hebt betaald, maar wat als de schuldbemiddelaar dit niet doet. Ik kom niet toe met het leefloon om ook de schulden die van jaren geleden zijn af te betalen.


    Ik kan jullie één lichtpuntje geven.
    Er zijn mensen die wel een goede schuldbemiddelaar hebben die wel correct betaald en die wel regelmatig een overzicht geeft van wat er betaald is.
    Alvast sterkte in deze periode

    BeantwoordenVerwijderen
  70. hallo,

    ik ben nu reeds maart 2008 in colectieve schuldbemiddeling gegaan, en ik moet zeggen ik heb er nog geen minuut spijt van. ik ben een alleenstaande mama met 1 zoontje.
    elke maand heb ik uiterlijk de 1ste mijn centjes op de rekening staan, ik heb een loon van ong. 1500€ netto waarvan ik 150€ moet laten vallen al de rest komt naar mijzelf toe, ook krijg ik rechtstreeks het kindergeld, belastingen, 13demaand, vakantiegeld op mijn eigen rekening gestort enkel het loon gaat via hem...
    ook als het eens wat minder is dan stuur ik een mailtje of het mogelijk is voor 100€ bij te storten, nog geen uur later staat dit op de rekening.
    vind het spijtig dat er veel mensen problemen hebben met hun bemiddelaars dit zou niet mogen.
    ok je hebt geen last meer van deurwaarders enz...
    maar vind wel dat je nog op een normale manier moet kunnen leven.

    mvg vanuit het leuvense.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. bij klachten brief versturen naar de stafhouder van de balie waar de advocaat is aangesloten

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hier 't zelfde verhaal, nu bijna 9m in CSR en een grotere ramp dan ervoren. Ik neem dit niet en wil hier echt verder meegaan. Pers inschakelen, het zijn verkiezingen dit najaar hoop ik keihard op de voorpagina te staan. Maar ik heb mensen nodig die kunnen bevestigen dat wij geen alleen staand geval zijn, dit kan anoniem naar de pers en vlaanderen toe maar je zou wel contact met ons moeten opnemen. Al is't maar dat we een slachtoffer groep oprichten. Ze noemen dit een menswaardig bestaan, voor de advocaten dan. Natuurlijk zijn er goede maar rotte appels zijn toch met teveel. Heb jij een goede bemiddelaar mag je dit ook laten weten. xantippe69@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  73. hallo

    ik ben een mama van drie kindjes
    ik ben in collectieve gegaan met 20000euro schulden ongeveer. er is een kwijtschelding geweest waar er dan uiteindelijk maar 11000euro niet meer moest betaald worden ik heb vorig jaar een erfenis gekregen en en mijn schulden zijn nog maar 3maand geleden betaald en mijn erfenis had ik al van vorig jaar.gevolg alles is betaald maar nu doen er twee moeilijk omdat ik weigerde hun te betalen omdat ik in mijn recht ben ik ging er normaal uit zijn nu de 13juni gepasseerd maar is uitgesteld door de rechtbank tot in september.er schiet nog 4000euro over en ik vraag me af of ik hier zelf kan uit stappen nu weet er iemand raad ?het hangt mijn voeten uit voor altijd te moeten smeken achter mijn geld terwijl alles is betaald .die twee schuld eisers dat is trouwens niet voor gekomen of niets dat is een geval waar op mijn ex vriend geld van mij wilt bekomen met een zogezegd onder tekend papiertje pff het is inderdaad niet leefbaar wat kan ik doen?

    erikatjepatrick@hotmail.be

    ik hoop dat iemand iets weet

    vriendelijke groeten en sterkte aan de mensen die het zo moeilijk hebben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wij hebben een schuldbemiddelaar van turnhout met die man valt niet te bemiddelen zijn met 7 mensen en krijgen momenteel 640 euro leefgeld wat niet haalbaar is nu verplicht hij ons te verhuizen met een bijkomende schuld van 2200 euro dit mag niet in csr maar lapt zijn laars er aan ik heb een brief naar de rechtbank geschreven met mijn varhaal ik hoop op postitief antoowrd nog iemand met zo een problemen graag reactie

      Verwijderen
  74. doordebomenhetbosnietmeer28 juli 2012 om 03:16

    Hallo, wij zitten ook al 5 jaar in col.sch en het is een regelrechte HEL!
    wij zijn in cls moeten gaan door omstandigheden waar wij niet aan konden doen. mijn partner werd overgeplaatst van ploeg en verloor daarbij een heel pak geld in de maand. ondertussen werd bij mij diabetes vastgesteld en ik werd opgenomen (niet 1 maar zeker 6 keer in een jaar). Doordat mijn partner zijn loon zoveel keer minder was konden wij ook onze rekeningen niet meer betalen, gas, electriciteit, ziekenhuiskosten, huur... tot overmaat van ramp werd mijn partner dan ook nog ontslagen! Ondertussen stonden de schuldeisers elke dag aan onze deur, nooit hebben ze iets meegenomen (omdat wij gewoonweg bijna niets hebben) maar elke keer werd er gedreigd en gedaan dat de volgende keer alles weg zou zijn enz. Toen we het echt niet meer zagen zitten zijn we dan in cls terecht gekomen, wij dachten dat onze problemen over waren, wisten wij veel: ze waren nog maar juist begonnen!
    van in het begin hebben wij problemen gehad met onze advocate, ons loon werd 3/4 van den tijd niet gestort, ze laat ook nooit iets weten, als er een papier niet in orde is of zij moet iets weten van ons; stort ze gewoon geen loon en dan moeten wij bellen wat er aan de hand is (maar probeer maar eens zonder belwaarde te bellen en als er geen geld gestort wordt kun je natuurlijk ook de telefoonrekening niet betalen, zodat die ook weer afsluiten en dan kun je ook niet bellen!), een overzicht krijgen we niet, er wordt nooit gecommuniceerd (bv over wanneer wij moeten voorkomen, toch wel belangrijk me dunkt!) enz na een tijdje heeft mijn vriend terug werk gevonden, gelukkig! en ondertussen hebben wij ook een kindje van 2j
    maar hoeveel wij ook verdienen (mijn partner 1800€ ik heb 900€ ziekenkasuitkering en dan nog kindergeld en andere premies... niets zien wij daarvan, behalve 400€ op heel de maand, voor alles! eten, ook voor onze dochter, kleren, medicatie, dokters,... zoals hierboven beschreven werd, er mag niets kapot gaan thuis, je mag niet ziek worden, je kleren mogen niet kapot gaan en je hebt geen sociaal leven meer, gewoon omdat je geen geld hebt!
    en als dat nog niet erg genoeg is, komt er nog: wij moeten verhuizen (niet van onze huisbaas maar omdat wij maar 1 slaapkmr hebben en onze dochter nog altijd bij ons op de kamer slaapt, dat gaat gewoon niet meer!) eerst mochten wij van den advocaat maar 500€ betalen (voor een appartement met 2 slaapkamers, kosten inbegrepen!), sorry maar dat vind je gewoonweg niet! ondertussen hebben (hadden?) wij iets gevonden, iets super, echt dat geloof je niet! en maar 35€ duurder als waar we nu wonen, maar wel 10 keer zo goed. ik had een afspraak gemaakt bij onze advocate en zij zei dat het goed was en dat ik gewoon het contract moest binnen doen als het getekend was en dat zij den borg wel zou storten.het enige probleem met het nieuw is dat wij er binnen de maand al in moeten van de nieuwe huisbaas, maar dat zou wel in orde komen, en bla bla bla. alles goed en wel, ik breng, zoals beloofd de getekende papieren binnen en deze maandag bellen wij om te horen of den borg al gestort is, (ondertussen hebben wij ook al alles laten overzetten, van gas en elec en telefonie enz) en wij krijgen doodleuk te horen dat ze den borg dan toch niet stort! wij hebben daarjuist telefoon gekregen van het immokantoor van het nieuw appartementje dat als de waarborg maandag niet wordt gestort (en we moeten een bewijs binnenbrengen) dat het appartement opnieuw wordt verhuurd! maw, we zijn weeral alles kwijt want onze opzeg is gedaan en we vinden niet binnen de 2 maanden opnieuw een geschikt appartement! en daar komt nog bij dat we onze prachtdochter kwijt zijn als we niet snel iets echt geschikt vinden! echt, ik heb er zo genoeg van! ik ben het beu om tegen alles te moeten vechten, om altijd te moeten zeggen: 'sorry nee, deze maand niet, nu kunnen we ... niet betalen. eens iets echt lekker eten, dat hebben we al zo lang niet gedaan, op vakantie? al 10 jaar niet meer! een rijbewijs halen? te duur!, ... echt, ik zie door de bomen het bos niet meer, ik ben op!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hallo, ik zit sinds 5jaar in een collectieve schuldbemiddeling voor een bedrag van €53000!
    Ik ben alleenstaande (man), en krijg maandeliks een bedrag van €900 uitbetaald door mijn advocaat. Ik heb een advocaat moeten nemen omdat er bij het O.C.M.W. geen plaats meer was. Teveel dossiers. De advocaat heeft me bij de start €500 gekost, bij einde €500. Ik zat in de verkoop en verdiende niet zoveel. Ik heb ander werk gezocht waar ik dubbel zoveel verdien en het zeer graag doe. Ik heb geluk gehad. Normaal liep mijn aflossingstijd 8jaar. En nu ben ik er in december definitief vanaf. 5jaar voor €53000 af te lossen is relatief snel voorbij gegaan. Vakantiegeld, eindejaarspremie, extratjes alles werd ingehouden. Mijn belastingen, ziekenhuiskosten alles was betaald door de bemiddelaar. Zonder ik aan mijn €900 moest afdoen voor deze kosten. Nu het bijna kan mijn leven opnieuw beginnen. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hallo,ik ben ook sinds 4,5 jaar in collectieve.Tot dat mijn vrouw is overleden ging alles vlotjes met de bemiddelaar en vanaf dan is ahet al veel minder geworden. Als ik bel met haar om iets te vragen dan krijg ik bijna altijd een secretaresse aan de lijn met de melding da ze het zal voorleggen aan haar en mij zal terug bellen als ze bevesteging krijgt van de haar.Maar moet altijd zelf terug bellen na 3 dagen,en dan krijg je als antwoord nee da zal ni lukken miss de volgende maand.Ben begonnen me een schuld van +-22000 euro,nu na 4,5 jaar moet ik nog steeds +-20000 euro betalen.Snap het totaal niks van wa zij met al't geld doet wa er binnen komt per maand.Ik verdien +- 2200 pm + 380 euro kindergeld.Krijg maar 500 euro om van te leven samen me mijn zoontje.Nu zegt ze da er ni genoeg binnenkomt en wil mijn appartement verkopen om de lening en schulden volledig af te betalen. Kan ze da zomaar doen???

    BeantwoordenVerwijderen
  77. hoi allemaal,

    amai, ik dacht dat ik de enige was met problemen met mijn schuldbemiddelaar, maar blijkbaar niet.

    ik zit al zeven jaar in schuldbemiddeling, door mijn ex. die had schulden en ik ben toen een lening aangegaan om hem te helpen heel stom besef ik nu.

    maandelijks komt er bij de schuldbemiddelaar 1600 euro van mn ex binnen, 1200 euro van mij en 400 euro kindergeld. in totaal dus 3200 euro, waarvan 1550 euro leefgeld word uitgekeerd. over een termijn van 7 jaar iclusief vakantiegeld en eindejaarsgeld moet er dus om en bij de 70.000 euro op onze spaarrekening staan. onze schulden bedragen 40.000 euro,

    dus in principe hadden die al lang afbetaald moeten zijn en hadden we 30.000 euro over. nu blijkt dat er nog niets is afbetaalt gedurende die 7 jaar en er op de spaarrekening nog maar 6000 euro staat!???

    dit kan totaal niet en nu ben ik bezig met na de rechtbank te stappen om alles na te kijken, want dit zijn maffiapraktijken!

    zijn hier mensen die mss ook bij deze schuldbemiddelaar uit Diepenbeek zitten?? en klachten of zorgen hebben? ik zou heel graag contact eermee opnemen dan, want in zo gevallen sta je samen sterk denk ik.

    zo advocaten zouden hun licentie moeten afgepakt worden!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. wijzitten als koppel samen in collectieve,eerst kregen we 200eu leefgeld per week en zonder boe of be heeft onze advocate er 50eu per week afgedaan.Zelf verdien ik 2200 per maand en mijn vrouw 1200,kindergeld voor twee,vakantiegeld enz...,nog komt ze niet toe.Een extraatje voor sinterklaas of kledij kan er nooit vanaf terwijl mijn ex elke maand 400eukrijgt voor mijn andere twee die ik trouwens nooit meer zie hoewel ik bezoekrecht heb en dit al meerdere keren aangevochten heb.Blijkbaar heb ik als vader niks van rechten terwijl het wel zij is die destijds vreemd is gegaan en aan ons huwelijk een eind heeft gemaakt.De situatie hier is niet meer leefbaar op die manier en dan zijn ze verwonderd dat er dramas gebeuren.Een mens weet soms niet meer waarom hij nog gaat werken en hier nog rondloopt.Hier in ons landje zit je het best aan de dop,de ziekenkas of voor een nog beer leven zonder financiele problemen in een asielcentrum want hun eigen burgers laten ze hier gewoon stikken!!!!!!!!

      Verwijderen
  78. hallo,

    weet er iemand wat ik moet doen als ik wil stoppen met collectieve schuldbemiddeling wij hadden vorig jaar 10.000 euro schulden hebben ongeveer 3500 euro inkomen per maand en ongeveer een 1000 euro aan vaste kosten wat maakt der er maandelijk nog 2500 euro over is neem nu 1000 euro leefgeld daar vanaf is het dan niet sneller afbetaald moest ik ongeveer 1000 euro per maand afbetalen na een jaar zou er nog ongeveer 5000 euro schuld over blijven wie kan mij meer info geven

    alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. als je eruit wil moet je dezelfde weg volgen als toen je erin ging via arbeidsrechtbank veel geluk
      groetjes

      Verwijderen
  79. Ben je in alle soorten van financiële moeilijkheden? of bent u op zoek naar een lening om te beginnen met je eigen bedrijf, uw hulp is aan je deur steil. We het beheer van Terry Loan Firm. zijn bereid om u de beste ondersteuning die je nodig hebt om je uit je financiële probleem. Neem contact met ons vandaag op: (terryloanfirm@superposta.com) voor een eenvoudige en betrouwbare lening, bieden wij onze leningen met rente van 4% naar particulieren bedrijven en bedrijven die behoefte hebben aan financiële bijstand .... uw steun is onze zorg.

    KREDIETNEMER VORMEN

    Volledige naam:
    Bedrag dat nodig is:
    Lening Duur:
    land:
    Telefoonnummers:
    Maandelijks Inkomen:
    Burgerlijke staat:
    Sex:
    Doel van de lening:

    We wachten van u te horen binnenkort, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van uw
    financiële problemen.

    dank
    de heer Terry

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wij bieden een drijvende lening regeling 5 (%) rente tussen het bedrag van $ 2.000,00 tot $ 20.000.000,00 met een geldig juiste identificatie. We maken diensten zoals; Automobile lening, Home lening, kapitaal lening, de aankoop van auto lening, bedrijf lening, persoonlijke leningen, enz. Onze Algemene voortgekomen s van Six-maand tot Vijfentwintig jaar Maximumduur. Voor meer informatie, contact opnemen met ons kantoor via e-mail: holytrinityfinancialhome24@yahoo.com

    Onze visie is om uw financiële partner voor het leven.

    Onze missie is u.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Goede dag iedereen, ik ben mevrouw Rhoda Emmanuel, een onderhandse lening geldschieter die
    geeft het leven de tijd gelegenheid leningen af te betalen uw facturen persoonlijke en schulden
    en om uw eigen bedrijf te starten aan particuliere bedrijven en particulieren op een
    percentage van 2%. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-rhodaemmanuel@gmail.com

    LENING AANVRAAGFORMULIER:

    naam:
    Geslacht:
    land:
    Staat:
    Bijvoorbeeld:
    Telefoonnummer:
    Beroep:
    Bedrag dat nodig is:
    Lening Duur:
    Heeft u vóór toegepast?

    E-mail: rente 2% per jaar.
    E-mail: rhodaemmanuel@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen



  82. Ik ben Marie Van Gerd.I hebben een lening voor een bedrag van 75000euro van een lening geldschieter. Ik beloofde om haar te helpen haar diensten adverteren voor iedereen die behoefte hebben aan leningen. Neem contact op met haar als je nog een lening nodig ook.

    JESSICA VALENCIA FINANCE

    E-mailadres: info.valencia124@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Goede dag iedereen, ik ben mevrouw Rhoda Emmanuel, een onderhandse lening geldschieter die
    geeft het leven de tijd gelegenheid leningen af te betalen uw facturen persoonlijke en schulden
    en om uw eigen bedrijf te starten aan particuliere bedrijven en particulieren op een
    percentage van 2%. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-rhodaemmanuel@gmail.com

    LENING AANVRAAGFORMULIER:

    naam:
    Geslacht:
    land:
    Staat:
    Bijvoorbeeld:
    Telefoonnummer:
    Beroep:
    Bedrag dat nodig is:
    Lening Duur:
    Heeft u vóór toegepast?

    E-mail: rente 2% per jaar.
    E-mail: rhodaemmanuel@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe DURF jij hier komen reclame maken voor leningen?! En dit geldt voor al die andere idioten ook! Denken jullie nu écht dat een mens zo wanhopig is dat ze geen woekeraars herkennen???? STOP ERMEE want uw email adressen zullen worden doorgegeven als zijnde spam en uw provider zal op de hoogte gebracht worden!

      Verwijderen
  84. jaja,lening hier,lening daar en het zijn allemaal dezelfde geldwolven,schone praatjes al wat je wil maar doe eens een voorstel om 50000eu op een leefbare manier af te betalen zodoende uit die collectieve te kunnen stappen en weer een menswaardig bestaan te leiden!!Ooit begonnen met 30000eu schulden en na anderhalf j collectieve nu blijkbaar 50000eu.Je hebt niks nog in handen,geen controle meer over niks,dan nog liever een deurwaarder dan een advocaat die meer pakt dan goed is,een stand van zaken inzake de afbetalingen hebben we nog nooit gezien ze kunnen met ons geld doen wat ze willen,geloof me.Een oplossing is er niet,kan enkel hopen dat mijn ex verongelukt binnen de kortst keren of dat ze het belastingsgeld eens gebruiken voor zij die het moeilijk hebben.Het koningshuis afschaffen of die ook laten werken voor hun geld?Asielcentra sluiten?Het leger afschaffen?Minder ministers die hun zakken vullen?Zo blijft er voor mensen als ons die in de problemen geraakt zijn door derden ook eens iets over!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste ik lees hier allerhande klachten over schuldbemiddelaars en waarschijnlijk terecht Is het niet beter om met zen allen een schrijven te richten aan de ministers ? alleen kan je niets doen maar met zen allen moet er iiets te bereiken zijn

      Verwijderen
  85. Dit is de populaire zon Loan Company
    Wij zijn gecertificeerd volgens de volgende soorten van lening Aanbieding
     
    * Persoonlijke Lening (Onbeveiligd)
    * Business Loan (Onbeveiligd)
    * Schuld Consolidatie Lening
    * Verbetering van uw huis
     
    indien
    u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van ons, alstublieft, voorzien ons van
    vermeld onder de details, zodat we kunnen beginnen met de lening proces:
     
    1) Volledige naam: .........................
    2) Geslacht: ....................
    3) Nodig Lening Bedrag: ..................
    4) Lening Duur: ...................
    5) Land: ...................
    6) Mobiel nummer: ..................
    7) Beroep: ....................
    8) Doel van Lening: .................
     
    Alle antwoorden moeten worden toegezonden aan de Vennootschap E-mails:
    Zodra wij de aanvraag ontvangen, dan zullen wij verwerken uw lening aanvraag voor goedkeuring. sunloco1@hotmail.co.uk
     
    Bedankt en vriendelijke groet,
     
    Dhr. jodan walisuk
    Sir directeur
    Stuur een Lening Service (ARLF)

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Ik ben net van de bank is er een klein probleem. Ik heb verteld de bank om u e-mail hen zelf. terug naar mij zodra je een meial ontvangt van themGood dag iedereen, ik ben mevrouw Rhoda Emmanuel, een onderhandse lening geldschieter die
    geeft het leven de tijd gelegenheid leningen af te betalen uw facturen persoonlijke en schulden
    en om uw eigen bedrijf te starten aan particuliere bedrijven en particulieren op een
    percentage van 2%. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-rhodaemmanuel@gmail.com

    LENING AANVRAAGFORMULIER:

    naam:
    Geslacht:
    land:
    Staat:
    Bijvoorbeeld:
    Telefoonnummer:
    Beroep:
    Bedrag dat nodig is:
    Lening Duur:
    geboortedatum:
    maandelijks inkomen:
    Heeft u vóór toegepast?

    E-mail: rente 2% per jaar.
    E-mail: rhodaemmanuel@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. en ook als je onder collectieve schuldbemiddelaarster bent,maar wel persoonlijk 50 zou kunnen aflossen per maand,voor een lening,van 2000,00 e

      Verwijderen
  87. Hallo iedereen
    Heeft u behoefte aan een lening voor welk doel dan ook. Ik ben op naam, de heer Raymond Johnson. Ik ben een regering gecertificeerd geldschieter. Ik geef uit leningen aan bedrijf, firma en industrie op een goedkoop tarief. Ik geef ook uit de individuele en persoonlijke leningen tegen een goedkoop tarief van 3%. Indien u interesse hebt contact met ons op: movisterloan@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hallo,





    Heeft u behoefte aan een lening tegen een lage rente? Bent u financieel beneden? Heeft u behoefte aan geld om een ​​bedrijf te starten? Wij hebben een oplossing voor uw financiële problemen. Wij zijn hier om uw financiële problemen te maken als we zowel zakelijke en persoonlijke leningen te geven aan geïnteresseerde aanvragers van een lage rente lening, een long / short terugbetaling duur.

    Volledige naam:
    land:
    Staat:
    Telefoon nummer:
    Lening Bedrag dat nodig is:
    Beroep:
    Lening Duur:
    Maandelijks Inkomen
    e-mail:
    wachtwoord:
    Sex:


    Als u geïnteresseerd bent, Kindly ons de lening bedrag dat u nodig hebt en ook de jaren van de looptijd. lanalutar009@gmail.com



    dank


    mevrouw Lana

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Heeft u behoefte aan een lening? Ben je in een financiële crisis of heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of uit uw rekeningen te betalen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om een ??lening te krijgen van ons bedrijf. Wij bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke Lening, Business Expansion, Business Start-up, onderwijs, Schuld Consolidatie, Hard Geld Lenen. Wij bieden lening tegen lage rente van 3%. Contacteer ons vandaag nog, via e-mail: cf.fin@hotmail.com



    Bedankt.
    Will

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Heeft u behoefte aan een lening? Ben je in een financiële crisis of heeft u geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf? Heeft u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of uit uw rekeningen te betalen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om een ??lening te krijgen van ons bedrijf. Wij bieden leningen aan particulieren voor de volgende doeleinden en nog veel meer. Persoonlijke Lening, Business Expansion, Business Start-up, onderwijs, Schuld Consolidatie, Hard Geld Lenen. Wij bieden lening tegen lage rente van 3%. Contacteer ons vandaag nog, via e-mail: cf.fin@hotmail.com



    Bedankt.
    Will

    BeantwoordenVerwijderen
  91. wae moet je doen als je van schuldbemidelaar wil veranderen en duurt dat lang

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hallo

    Bent u behoefte aan een dringende lening? Heeft u een financiële hulp nodig? Heeft u een lening af te betalen wissels of kopen van een huis nodig? Wil je een bedrijf van je eigen en je weet niet hoe pak je het aan? Heeft u een persoonlijke of zakelijke lening nodig? Dit Financiering programma waarmee een client lage rente terugverdientijd genieten voor zo laag als 3% per jaar voor een periode van 2 maanden - 20 jaar. We kunnen een lening / financiering voor een mogelijk b van 5.000,00 tot goedkeuren 500,000,000.00 euro of meer, afhankelijk van de aard van bedrijfsleven. We zijn op dit moment de financiering van:

    * Het opstarten van een Franchise
    * Bedrijfsovername
    * Business Expansion
    * Commercial Real Estate aankoop
    * Contract Execution

    Zorg ervoor dat u contact met ons op met dit e-mail voor meer informatie: clstradeinvestment@365trade.net

    Gegevens die nodig zijn:

    Voornaam: ..................................
    Other Name (s): ...............................
    Geslacht: ......................................
    Burgerlijke staat: ..............................
    Contacteer Adres: .............................
    Stad / Postcode: ...............................
    Land: .....................................
    Religie: ....................................
    Geboortedatum: ...............................
    Bedrag dat nodig is als Lening: .......................
    Lening Duur: ...............................
    Maandelijks Inkomen: ..............................
    Beroep: ..................................
    Doel Lening: ............................
    Huis Telefoon: .................................
    Mobiele Telefoon: ..................................

    Wij staan ​​open voor het hebben van een goede zakelijke relatie met u. Als u denkt dat u een solide achtergrond en idee van het maken van goede winst in elke onderneming, aarzel dan niet om ons te contacteren voor eventuele zakelijke samenwerking.


    Contactpersoon: De heer Philip Johnson
    Contact Email: clstradeinvestment@365trade.net

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, auto
    lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte leningen, venture
    kapitaal, enz. .. Of was je een lening geweigerd door een bank of een financiële
    instelling voor een of meer reasons.You op de juiste plaats voor
    uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik geef leningen aan
    bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van
    2%. Rente. Neem dan contact met ons op via e-mail Jenniferjohn536@gmail.com

    Kredietnemer DATA S

    1) Volledige Naam: .......................................................
    2) Land: ...........................................................
    3) Adres: ..........................................................
    4) Staat: ..............................................................
    5) Sex: ................................................................
    6) Burgerlijke Staat: .................................................
    7) Beroep: .....................................................
    8) Telefoonnummer: ................................................
    9) Momenteel positie in plaats van het werk: .....................
    10) Maandinkomen: .............................................
    11) Lening Bedrag dat nodig is: .....................................
    12) Lening Duur: ................................................
    13) Doel van de lening: ............................................
    14) Religie: ........................................................
    15) Heb je al eerder toegepast ....................

    thanks,
    mevrouw Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  94. aandacht,

    Heeft u een lening voor schuldconsolidatie, Investment / nodig
    Business Expansion Purposes.Interested personen moet u contact opnemen via email: interbiucreditunion34@gmail.com

    MELISSA GRAHAM

    BeantwoordenVerwijderen
  95. hello,

    Ik ben een gecertificeerd geldschieter als een angel investor Ik heb in deze business is in een vorm van engel kredietverlening en ik heb goede geest naar de behoeftigen niet te stelen van hen.

    Deze lening is dat u via de Inter Biu Credit Union (Common Wealth Incorporated)

    In mijn lening programma, de rente laag is, maar op korte en lange termijn aflossingen. Rente die voor de lening is 3% voor een looptijd niet meer dan 360 maanden (30 jaar), maar het kan minder zijn.

    De minimale duur voor deze lening is 12 maanden die is 1 jaar. Voor deze 12 maanden, wordt de lener verwacht termijnen van de lening die maakt het nog gemakkelijker in het terugbetalen van te maken. E-mail; interbiucreditunion34@gmail.com als u reageert, stuur me je telefoonnummer.

    Ik wacht op uw antwoord zo snel mogelijk. Voor vragen, voel je vrij om me te vragen.

    warme groet

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Goede dag,

    Ik ben een particuliere investeerder (Fred Peterson) ik geef gedekte leningen garanderen to Business Mannen en vrouwen in zakelijke transacties, het kopen van auto, huis, aankoop lening en andere persoonlijke leningen ETC Op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, huis, auto leningen, leningen, schulden consolidatie leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, Of ben je al geweigerd een lening van een bank of financiële instelling
    configureren van een of meer redenen. Je liever hun krediet oplossingen! ik
    ben een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren
    in een lage en betaalbare rente van 3%.

    DRINGEND REACTIES EMAIL US VIA: fredpetersonworldloan@yahoo.com

    Ik maak ook beveiliging en non-Collateral Leningen Voor uw bedrijf Start-up.
    Als u geïnteresseerd bent vul het onderstaande aanvraagformulier, zodat
    we kunnen beginnen met de verwerking van uw lening bedrag.

    TOEPASSING DETAILS:

    Voornaam: ___________________________
    Laatste Naam: ____________________________
    Leeftijd: ________________________
    Geslacht: _______________________________
    Burgerlijke staat: _______________________
    Contacteer Adres: ______________________
    Stad / Postcode: ________________________
    Land: ______________________________
    Geboortedatum: ________________________
    Bedrag dat nodig is als lening: ________________
    Lening Duur: ________________________
    Maandelijks Inkomen: _________________________________
    Beroep: ___________________________
    Doel Lening: _____________________
    Mobiele Telefoon: ________________________________

    We zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke klantenservice om u te helpen met uw lening. U wordt behandeld met de beste van onze middelen tot je je geld aan u overgedragen.
    In de erkenning van de bovenstaande gegevens zullen wij de lening voorwaarden door te gaan met de overdracht van de lening te sturen.

    Bedankt voor uw steun en begrip als we bereid zijn om te helpen.

    De heer Fred Peterson

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erkenningsvoorwaarden/ Privaat leningen.

      Voorafgaande opmerking: fysieke personen zijn niet bevoegd om een consumentenkrediet te verstrekken in België; uitsluitend ondernemingen (rechtspersonen) kunnen worden erkend.


      Strengere reclameregels

      1. Verplichte vermelding in elke reclame voor consumentenkrediet: “Let op, geld lenen kost ook geld”

      Voortaan moet in elke reclame voor consumentenkrediet de zin “Let op, geld lenen kost ook geld” toegevoegd worden.

      Dit moet de consument bewust maken van de kost die elke lening meebrengt. Lenen doet men immers niet zomaar.


      2. Verbod op reclame voor kredietgroepering

      Mvg

      Verwijderen
    2. Wij willen lening geven aan wie dat ooit heeft behoefte aan een lening tegen lage
      rente van 3%, We geven lening uit het minimum van 5.000,00 usd aan de
      maximaal 100 miljoen dollar, pond, euro. Indien u interesse hebt, contact met ons op via
      email: arnoidweman@gmail.com

      Verwijderen
    3. Hoi Ikke,

      Mijn vriend zit ook bij een schuldbemiddelaar. Alles leek goed te gaan tot hij verleden week een brief kreeg dat hij in het najaar voor de rechter moet verschijnen wegens een niet betaalde verkeersboete van september 2012. Hij had die boete nochtans bij zijn schuldbemiddelaar binnen gebracht, dus moest die al lang betaald zijn. Waarom krijgt hij geen bewijzen van de gedane betalingen? Ronduit schandalig. Ocmw weg ermee. en Arjond, maak geen misbruik van die mensen. dat is laag.
      Mvg

      Verwijderen
  97. Edmonds lening bedrijf is een bedrijf dat is hier om u te helpen een einde te maken aan uw financiële problemen. Ik uit leningen tegen lage rente aan de financiële gehandicapten, particulieren, bedrijven, industrieën, bedrijven en mensen in de samenleving te geven en ook sponsor u aan unlish uw talent en uw doelstellingen bereiken.Wij geven bedrag bereiken vanaf $2,000.00 USD voor $50,000,000.00 USD en een bankkosten periode van 1 jaar tot 30 jaar duur op 2% rente zonder annulatie.
    DE KLANTTEVREDENHEID IS ONZE TROTS.Toe te passen contact met mij opnemen via e-mail edmondsloanfirm1@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Hello,

    Heeft u behoefte aan een lening te betalen uit uw schuld of start je eigen bedrijf? zo ja mail ons vandaag op: lindbryant105@gmail.com met onderstaande informatie is voor meer details over hoe verder te gaan.

    Vullen en weer terug naar ons,

    Volledige naam: ............
    Land: ............
    Bedrag lening: ............
    Lening duur: ............
    Telefoonnummer: ............
    Man / Vrouw: ............

    dank

    Mevrouw Lind Bryant

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Bent u op zoek naar een legit lening geldschieter, moe van wordt afgewezen door banken en hypotheek,
    bent u moe op zoek naar fondsen voor de financiering van uw bedrijf, of bent u financieel beschaamd dat u niet uw schuld en rekeningen betalen, denk je van het krijgen van een financiële Help? terwijl niet u nu haast en grijp uw gegarandeerd en onbeveiligde lening vandaag op beste ONLINE leningen FIRM, we geven de beste service ooit aan al onze klant, en zal werken naar en voorbij onze klanten te bereiken en de verwachting, zoals wij uit alle soorten leningen maken. Lening asielzoekers, individuen, werken organisatie, bedrijven, enzovoort.
    Wij geven leningen op het bereik €5.000,00 en €10,000,000,000. 00, Ponden, euro Max. met een rente van 2%. Dus heb je een lening vandaag nodig om uw begroting te financieren.
    PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE NODIG IS VOOR HET PROCES VAN DE LENING.
    VOLLEDIGE NAAM:
    LAND:
    ADRES:
    GELEENDE BEDRAG:
    DUUR VAN DE LENING:
    TELEFOON GEVOELLOOS:
    Ik wacht op uw e-mail vandaag.
    Hartelijke groeten.
    Mijnheer. SANTOS MANUEL BARDALES
    Email:bestgolbalgranteeloanagency@live.com

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Bent u behoefte van de lening @ 3% rente voor zakelijke en particuliere
    DOEL? ZO JA: email: monalisaeasylending@gmail.com

    VULLEN EN TERUG
    Naam: ===
    Bedrag dat nodig is: ===
    Duur: ==
    land ===
    Doel: ===
    mobiele telefoon

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Getuigenis hoe ik heb mijn lening

    Ik ben mevrouw Gerardina uit Nederland, ik was dringend behoefte aan een lening om schulden te betalen en het opstarten van een goede business ik zocht voor een lening en elk lichaam dat beloofde om mij bieden de lening is mislukt, heb ik al mijn hoop op het krijgen van de verloren lening als een zeer goede vriend van mijn intruduced mij om deze God vrezend lening geldschieter Rev.Johnson Jefferson de ceo Jefferson globale lening financiering inc.Rev.Johnson Jefferson bood me de lening van 1,200,000 euro in minder dan 48 uur nadat ik contact opgenomen met zijn bedrijf. Dus ik wil elk lichaam te helpen me te bedanken Rev.Johnson Jefferson en als je ook behoefte aan een legit lening geldschieter contact Rev.Johnson Jefferson via e-mail:: Jeffersonfunds@live.com




    BeantwoordenVerwijderen
  102. hello,

    Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, auto
    lening, student lening, schuld consolidatie lening, ongedekte lening, venture
    kapitaal enz. .. Of Was u een lening geweigerd door een bank of een financiële
    instelling voor een of meer reasons.You bent op de juiste plaats voor
    uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verlenen van leningen aan
    bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van
    3%. Interest. Contacteer ons via email: nationwideloanlenders12@gmail.com

    LENING AANVRAAGFORMULIER.

    Uw volledige naam:
    adres:
    land:
    Staat:
    Uitleners
    Sex:
    Lening Duur:
    Telefoonnummer:
    fax:
    Maandelijks Inkomen:
    Specifieke datum moet je de lening:

    LET OP: Dit zijn nodig voordat we kunnen doorgaan met
    de transactie van de lening goed.

    Met vriendelijke groeten

    Mr. Ekpen Mark.

    Lening bieden nu van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Hello,
    Heeft u een lening af te betalen uw facturen nodig? Of voor uw bedrijf, indien ja E-mail ons: mrsbinta.lusy@gmail.com dan vult deze informatie om uw naam te registreren in onze databank.

    (1) Uw Naam:
    (2) Bedrag nodig als lening:
    (3) Telefoonnummer:
    (4) Duur:
    (5) Land
    (6) Sex:

    dank
    Mevrouw Binta Lusy

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Heeft u enige vorm van financiële problemen? Noodzaak van een lening aan duidelijke schulden? BENT U IN DE FINANCIËLE CRISIS ? UW DOOS ORIGINELE KREDIET VOOR JE VERTROUWEN , zijn wij op zoek naar betrouwbare KREDIET ALLE ZIE HIERONDER . Wij zijn geregistreerd en gelicentieerd NOW geven leningen aan 2 % IN minimale lengte 6 maanden en een maximumduur van 30 jaar . We MINIMUM 2000 LENING VOOR EEN MAXIMUM VAN 50.000.000 MET ALLE VALUTA IN DE WERELD
    Wij bieden de volgende diensten Allerlei
    * Persoonlijke Leningen ( Secure en Ongedekte )
    * Business Leningen ( Secure en Ongedekte )
    * Home Improvement
    * Inventor Leningen
    * Auto Leningen
    * Huwelijk
    * Hypotheek
    * Lening Gezondheid
    etc. ..
    dus als u geïnteresseerd bent kunt u weer terug naar ons , zodat via onze e-mail of onze website http://diamondfinances.ucoz.net diamondloanhomes@yandex.com dat en kunt u meer informatie over onze financiële dienstverlening te geven wij bieden wereldwijd .

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Goede dag,
          Wij zijn een legitieme, betrouwbare regering geregistreerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf dat financiële hulp te bieden. We lenen geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet opnemen of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven hebben. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we betrouwbare begunstigde bijstand zoals ik blij zijn om u een lening aanbieden tegen 2%, dus aarzel niet om een ​​aanvraag voor een lening, omdat wij zullen u voorzien van de beste van onze dienstverlening zal zijn.

    Verleende diensten omvatten *
    Herfinancieren *
    Home Improvement *
    Investment Lening *
    Auto Leningen *
    Consolidatie van de schuld *
    Line of Credit *
    Tweede Mortgage *
    Business Leningen *
    Persoonlijke Leningen *
    International Loans.
         
    BOROWERS INFORMATIE:
         
    Volledige Naam:
    Geslacht:
    Burgerlijke staat:
    Adres:
    Postcode / Plaats:
    Land:
    Geboortedatum:
    Financiering:
    Benodigde hoeveelheid:
    Lening Lengte:
    Salaris / jaarlijks inkomen:
    Beroep:
    Het doel van de lening:
    Telefoon:
    Fax:
         
    Motto: Wij bieden onze klanten een veilige credit-en Garantiefonds programma zal ontvangen.
    Met vriendelijke groet.
    De heer Anthony / MD /
    Contact email: Anthonylarsonloancompany@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  106. hallo
    Ik zal graag mijn zelf aan u binnenkort , mijn naam is zijn Mr.Mike jackson , ik ben de Managing Director ( MD ) succes lening imperium , geef ik uit lening hypotheken tegen een lage rente van 3 % , geef ik uit persoonlijke leningen , Business Expansion leningen , Business Start - up Leningen , Onderwijs Leningen , Schuld Consolidatie leningen , Venture Capital , Hard Geld Leningen , zelfs voor mensen met Bad Credit , ETC , Wij bieden lening Variërend van een minimum bedrag van vijfduizend pond ( £ 5,000.00 ) en een maximale Rang van Tien Miljoen pond ( £ 10.000.000,00 ) .. dus ik wil dat je aangeven hoeveel u van plan bent om te krijgen als een lening en uw Geschikt duur voor deze lening , zodat we u de leningsvoorwaarden Re - betalingsschema sturen om dit effect ... als je geïnteresseerd bent contact via : successloanfinance@live.com

    HIERONDER DEZE AANVRAAG :

    1 ) Volledige naam :
    2 ) Geslacht:
    3 ) Bedrag dat nodig is als de lening:
    4 ) Doel van de lening :
    5 ) Duur :
    6 ) Burgerlijke staat :
    7 ) Next Of Kin :
    8 ) Beroep :
    9 ) Mobiele telefoon :
    10 ) Adres :
    11 ) Plaats :
    12 ) Staat :
    13 ) Land :
    14 ) Maandelijks Inkomen
    15 ) Fax :

    In dit geval , de eis dat we nodig hebben en verder te gaan met de toepassing samen met de bepalingen en voorwaarden van de leningen .
     
    Je bent van harte welkom en bedankt voor uw tijd

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Wij verlenen harde geld lening

    Wij verlenen harde geldleningen en alle andere soorten van leningen, met een rente variërend van 3% - 5%. Wij verlenen van leningen Nation Wide, variërend van 1.000,00 tot 100 miljoen USD / LB / EURO. Wij financieren 100% en met een LTV van 75% -85% op eigendomsverwerving.

    Wij bieden de volgende soorten van Hard Geld Lenen:

    Hard Geld Lening; Line van het krediet,
    Commerciële Hard Geld Lenen
    Persoonlijke Hard Geld Lenen
    Zakelijk Hard Geld Lenen
    Investeringen Hard Geld Lenen
    Ontwikkeling Hard Geld Lenen
    Acquisitie-Leningen Equipment Leasing
    Start-up Leningen Commercial Property Leningen
    Inventarisatie Leningen Ongedekte Lenen
    bouw leningen
    Debiteuren Leningen Lines of Credit
    Factoring Warehouse Financiering
    machines Leningen
    Working Capital Leningen Vloeren Lines
    Agrarische Leningen, International Loans
    Purchase Order Financiering: vrijwel elk type BUSINESS LENING
    E.T.C. ..

    Indien u interesse hebt contact met ons op via e-mail; fredlenders01@gmail.com

    Met vriendelijke groeten
    De heer Fred Finnen

    BeantwoordenVerwijderen
  108. hello,

    Hier komt een betaalbare lening die uw leven voor altijd zal veranderen, ik ben mevrouw Gwen Allison Graysona gecertificeerd lening kredietverstrekker, ik bied lening aan individuele en publieke sector die behoefte hebben aan financiële bijstand in een lage rente van 3%. Slecht krediet acceptabel, De Algemene Voorwaarden zijn zeer eenvoudig en considerate.The minimum bedrag dat u kunt lenen is $ 3,000.00 tot $ 10,000.000.00 US Dollars.

    Kredietnemer informatie indien geïnteresseerd.

    1) Volledige Namen:
    2) Land:
    3) adres:
    4) Staat:
    5) Sex:
    6) Burgerlijke Staat:
    7) Beroep:
    8) Telefoonnummer:
    10) Maandinkomen:
    11) Next of Kin:
    12) Lening Bedrag dat nodig is:
    13) Lening Looptijd:
    14) Doel van de lening:

    Zodra u vult het formulier boven, zal ik u Asap stuur mijn lening voorwaarden om voor ons om door te gaan. E-mail: gwenm.graysfinann9911@gmail.com

    Met vriendelijke groeten,
    Mevrouw Gwen Allison Grayson

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Aandacht Lening Seekers!

    Bent u op zoek naar financiële steun, van welke aard? Wij zijn een particuliere
    lening bedrijf dat alle soorten van de lening / financiering, zoals grootschalige biedt
    project leningen, investeringen bedrijf / onderneming leningen, consolidatie van schulden
    leningen, hypotheken, persoonlijke leningen, medische leningen, bouw leningen,
    onderwijs / student leningen, lening om uw lening herfinancieren in bestaande lening,
    credit card leningen etc voor al diegenen die verlangen naar financiële hulp. indien
    interesse geef ons een feedback met het geleende bedrag dat nodig is, het doel
    van de lening evenals aflossingsperiode / tijdsbestek u de lening voor nodig.

    Met vriendelijke groeten
    De heer Dam Eerlijkheid
    Advertising Manager

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Palihug panahon sa pagbasa sa Akong MUBO nga pagpamatuod nga mahimong bug -os nga paggamit SA IMONG usa ka paagi o sa gelegen .
    Hallo
    Ang Akong ngalan mao si Santiago ang Hugot nga pagtuo . ako sa pagpakigbahin Niini nga MUBO nga pagpamatuod uban sa Maayo nga mga tawo Niini nga kalibutan . Kini mahimo nga mapuslanon sa usa ka direksyon o sa gelegen . Kini mao ang Akong istorya .
    Ang Akong bana naghunahuna og dinaghan og Asawa dili dautan , nga sa pagtan - aw sa usa ka babaye alang sa katapusan nga 1 ka tuig , ug misulti Kaniya nga siya gikinahanglan sa paghunong , apan siya nag - Ingon Siya nahigugma Kaniya , bisan pa sa Ilang naghisgot bahin sa na- uban " sa walay katapusan " ug pagpuyo uban kanato . ang Akong bana sa gihapon nahigugma Kanako , AKO magmahay nga mitambong niining sa unang Dapit , apan dili Andam sa paglapas uban sa Iyang , nagsulti Kaniya nga Kon kamo mohunong , nga walay gelegen nga mga relasyon sa gawas sa Iyang kaminyoon . Unya ako pagpatin - aw ug AKO moreklamo mahitungod sa Akong Maayo nga higala nga si KALOOY , ug AKO gikontak ang usa ka salamangkero nga gitawag DR SUNNY.this dakung tawo nga miingon Kanako nga ang Akong bana diha sa ilalum za spellen sa mga babaye . Apan nakahimo aron sa pagguba za spellen ug sa Akong bana natapos ang relasyon uban sa babaye sulod za 48 ka oras ug mibalik Kanako sa pagpangayo og pasaylo sa tanang butang nga Iyang gibuhat ug nangayo og pasaylo . Ako nag - Ampo nga ang Diyos nga Labing Gamhanan magpadayon za paggamit za za za pagtabang uban people.Friends dili magpabilin hilom tungod kay sila nag - Ingon nga " usa ka problema mipakigbahin mao ang Katunga sa sakit masulbad " Apan AKO moingon sa usa ka mipakigbahin problema Niini nga dakung tawo nga mao ang " usa ka permanente nga problema masulbad " Kay usa ka tawo nga sama sa DR zonnig kan de VS ka solusyon sa mga problema sa Inyong Tanan nga , bisan sa mga problema lang kontaka Kaniya sa Iyang email : drsunnydsolution1 @ gmail.com ako karon Buhi malipayong uban sa Akong bana ug sa Akong 2 maanindot nga kids.DR zonnige Kanako miingon nga kini mahimo USAB nga mokontak Kaniya sa bisan unsa nga sa mosunod nga mga problema :

    ( 1 ) gusto nga ang imong ex Balik .
    ( 2 ) Kamo sa kanunay adunay damgohon .
    ( 3 ) Aron - bevordering sa Iyang opisina
    ( 4 ) Gusto ka ba sa usa ka bata .
    ( 5 ) Gusto ba Kamo nga mahimong dato .
    ( 6 ) nga imong gusto aron sa pagbantay sa imong bana / Asawa sa imong kaugalingon sa walay katapusan .
    ( 7) sa mga panginahanglan alang sa pinansyal nga Tabang .
    8) Gusto ba Kamo nga sa Kontrol sa nga ang kaminyoon
    9) mo nga maibog sa mga tawo
    10 ) Kinderloosheid
    11) nagkinahanglan og usa ka bana / usa ka
    13) KON UNSAON Win IMONG ripa
    14) promotie nga spell
    15 ) PAGPANALIPOD LAMAT
    16) SHOWBIZ LAMAT
    17) Maayong JOB LAMAT
    18 ) pag - ayo sa alang sa bisan unsa nga sakit .
    Contact DR zonnige Karon ug ikaw malipay sa imong gibuhat . E-mail : drsunnydsolution1@gmail.com

    BEDANKT SA IMONG PANAHON

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Hallo,

    Heeft u behoefte aan een betrouwbare en echte lening te helpen , en willen niet het slachtoffer van oplichting zijn, ik denk dat dit voor jou . Wij zijn Financiën Kredietverlening Firm , wij bieden leningen , variërend van persoonlijk tot industriële leningen aan geïnteresseerde personen en bedrijven die op zoek zijn naar financiële steun of groei. Wij bieden grote en kleine hoeveelheden Leningen aan onze klanten. Wij bieden ook lange en korte termijn leningen met een betrouwbare garantie . Onze lening rente is zeer laag ( 3 % ) en betaalbaar met een verhandelbaar duur . Wij bieden onze leningen aan onze klanten in USD, GBP en Euro in de volgende categorieën .

    Auto Leningen
    hypothecaire leningen
    Business Leningen
    persoonlijke Leningen
    Real Estate Loan
    investeringskredieten

    Als u een van de bovengenoemde diensten zijn wij de juiste oplossing voor uw problemen , maar er rekening mee dat we geven onze leningen met een rente van 3 % geïnteresseerde personen moeten contact met ons op met dit e-mailadres : . Scherfcarterloancompany1@gmail.com Aanvraagformulier is hieronder .

    AANVRAAGFORMULIER .

    ( 1 ) Volledige naam:
    ( 2 ) Land :
    ( 3 ) staat :
    ( 4 ) Adres :
    ( 5 ) Geslacht:
    ( 6 ) Beroep :
    ( 7) Bedrag dat nodig is:
    ( 8) Lening duur :
    ( 9) Lening doel :
    ( 10 ) Telefoon :

    Bedankt en God Bless .

    Met vriendelijke groet .

    De heer Scherf Carter .
    C.E.O

    E-mailadres : scherfcarterloancompany1@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Bent u behoefte van de lening @ 2% rente voor zakelijke en particuliere
    DOEL? ZO JA: email: passyhome01@gmail.com

    VULLEN EN TERUG
    Naam: ===
    Bedrag dat nodig is: ===
    Duur: ==
    land ===
    Doel: ===
    mobiele telefoon

    BeantwoordenVerwijderen
  113. U bent dringend financiële steun en heb niemand om te zetten
    aan? Noodzaak van een lening om uw bedrijf uit te breiden en veel banken werden afgewezen
    vanwege de hoge tarieven en effecten rente? Op zoek naar een manier om schoon
    uw financiën, hun bedrijf uitbreiden, schulden af ​​te lossen, maak wat
    reparaties of vervanging van uw auto? Zoek niet verder, met
    alexgloballoanhouse@gmail.com, geven we een lening tegen 2% rente,
    u kunt ons mailen via e-mail ............ alexgloballoanhouse@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Heeft u een dringende lening van welke aard dan nodig? zo ja, krijgt een zeer snelle lening vandaag tegen lage rente van 2% per jaar om dit bedrijf te contacteren via e-mail ::: williamsfunding@live.com
    LENING AANVRAAGFORMULIER ..... te vullen en terug
    * Volledige naam: .........
    * Leeftijd: ........
    * Geslacht: .........
    * Land: .......
    * Staat: ........
    * Lening Duur: ....
    * Lening Bedrag dat nodig is: ....
    * Doel van de lening: .....
    * Burgerlijke staat: ...
    * Maandelijks Inkomen: ...
    * Telefoonnummer: .....

    God zegene u.

    Rev Donald Williams
    ceo
    Beperkt Williams Donald financiering lening
    williamsfunding@live.com

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Heeft u een noodsituatie lening? Zo ja mauricefinance@hotmail.com is de beste plek om uw dringende lening te krijgen tegen 2% rente.
    E-mail: mauricefinance@hotmail.com
    Groeten.
    De heer Maurice

    BeantwoordenVerwijderen
  116. wie nog klachten bemidelaar colectiefe wiekevorst

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Gode ​​zij dank almachtig voor zijn vriendelijkheid en goedheid op mijn leven wat ik heb zo niet gedaan voor mevrouw Maris Smith, die ik altijd zal zien als een God gezonden vrouw die God hebben gekozen om mensen die in financiële nood als ik een arme helpen weduwe die shortlist werd en kort van fondsen een vrouw die twee kinderen en heeft zo veel verantwoordelijkheden een vrouw die haar man verloor en heeft rekeningen te betalen die zowel uit huis te huren en elektriciteitsrekeningen en werd opgelicht de som van $ 450,000 usd ik nooit geloofd dat er nog steeds een legit lening bedrijf online die nog steeds geloven dat mensen in financiële problemen en zijn klaar om na zijn opgelicht $ 450,000 usd Ik heb nooit geloofd dat er nog steeds een legit lening bedrijf totdat ik kwam over een bericht dat werd geplaatst door ene helpen mevrouw Fernando op dit zelfde forum legde ze uit hoe ze haar lening van mevrouw mevrouw Maris Smith wie is de CEO mevrouw Maris Smith lening thuis toen had ik geen andere keuze meer dan te proberen mijn geluk voor de derde keer om te voorkomen dat mijn huis ( accommodatie ) dus ik denk erover ik kwam tot de conclusie dat ik opnieuw moet proberen , dus ik contact opgenomen met mevrouw Maris Smith via e-mail woonden ze mij in minder dan 10 minuten ik een aanvraag voor een lening bedrag van $ 995,000,00 usd de lening werd goedgekeurd met een lage rente en na de verwerking kreeg ik mijn lening op mijn bankrekening gisteren dus ik wil snel gebruik maken van dit medium om elke lening zoeker adviseren die er zijn om contact mevrouw Maris Smith email : { mrsmarissmithloanhome@gmail.com } zij zal je zeker een geven lening die u nodig heeft zonder stress weer Gode zij dank voor zijn genade op mijn leven . ik zal kijken uit naar uw eigen getuigenis horen net als mijn .

    Fernando ,

    BeantwoordenVerwijderen
  118. My Name is Morales , ik ben een getrouwde man met 5 kinderen . Ik kwam naar dit zeer website forum te delen en getuigen het goede werk van mevrouw Stella Rene Lening Dienst voor het geven van me een consolidatie lening van $ 50.000,00 Ik heb wordt overal geweigerd , ging ik door een heleboel proces en opgelicht door verschillende lening bedrijven die stuitte ik op , maar toen ik bedoelde mevrouw Stalla Rene ze benaderd en goedgekeurd me om een ​​lening van $ 50.000,00 na een ontmoeting met de voorwaarden die op basis van uw keuze om een ​​storting te maken voordat u uw geleende bedrag of niet , in mijn geval was ik niet hebben van een huis dragen van mijn naam , dus ik ging voor de niet - onderpand proces waren maakte ik een aanbetaling van een bepaalde hoeveelheid dollars voor mijn geleende bedrag op mijn bankrekening werd geaccrediteerd . Ik heb die op zoek naar een lening voor de afgelopen 2 jaar online, maar na een week kwam ik mevrouw Stella Rene Lening Thuis die dit e-mailadres gebruikt : [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] Toen ging ik door het hele proces van het verkrijgen van de genoemde lening bedragen en na het proces van mijn lening werd toegekend aan mij anders. Dit maakte me weer tot leven na alle moeilijkheden die ik had tijdens mijn zoektocht naar een echte lening Home starten. Mevrouw Stella Rene herstelde mijn gelukkig weer thuis en mijn bedrijf die heeft last van financieel kapitaal . Ik ben hier om dit medium te gebruiken om het publiek duidelijk maken dat als je een echte lening nodig hebben zonder stress en dezelfde dag goedkeuring , moet u snel contact met ze meteen via e-mail op : [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] Ik solliciteerde en het werk voor mij en ik denk dat het zal ook werken voor andere mensen ook die oprecht zijn . Nogmaals help me bedanken .

    Mevrouw Morales Lance

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. how much payments did you have to do, one?

      Verwijderen
  119. Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is? Geen hoop van elke waar?

    Nou, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag, is een Privillage dat u voldoet
    met de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die iedereen mij kende. Mijn naam is
    lana ik ben een geldschieter ik toegepast om mensen financieel te helpen, omdat ik denk
    genoeg failliet en al deze instellingen ik hoor. Ik wil mijn zelf bewijzen
    iedereen daar. Dat niet allemaal gelijk.

    Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

    Volledige naam: ... ... ....
    Contact Adres: ... ... ...
    Telefoon: ... ... ..
    Persoonlijke Telefoonnummer: .................
    Country Code: ... ... ...
    Bedrag dat nodig is: ... ... ... ..
    Beroep: ..............
    Maandelijks Inkomen: ................
    Doel van de lening: ... ... ... ... ... ....
    Wanneer de restitutie ... ... ... ... ... ... ...

    Hoop om uw reactie te zien via dit adres, lanalutar009@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  120. SMITH TERRY LENING FIRM WORLD WIDE INC
    Ik ben de heer Smith Terry, een gerenommeerde, legitieme en een erkende onderneming geldschieter. Ik lening geld uit aan particulieren die behoefte hebben aan financiële bijstand @ 3%-tarief. Heeft u een slecht krediet of u behoefte heeft aan geld om rekeningen te betalen? Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat ik render betrouwbare begunstigde bijstand als ik \ 'll blij zijn om u een lening. Geen credit check, 100% Gegarandeerd. e-mail: (smithterryloanfirmworldwide@gmail.com)

    Opmerking: Wij zijn blij met alleen ernstige minded mensen. Als u niet voor echt geen antwoord ons, want we zijn legitiem en klaar om te financieren uit leningen voor echte en serieuze mensen.

    Weer terug naar ons met het volgende als u geïnteresseerd bent:
    Volledige Naam:
    Land:
    Telefoonnummer:
    Bedrag dat nodig is als Lening:
    Lening Duur:
    Sex:
    Beroep:

    Zodra wij uw e-mail, zullen wij naar u onze lening voorwaarden voor de procedure. contact op met onze mailing doos via (smithterryloanfirmworldwide@gmail.com)

    De heer Smith Terry
    Managing Director

    BeantwoordenVerwijderen
  121. lening bieden

    Heeft u een lening van welke aard dan ook nodig? zo ja, krijgt een zeer snelle lening vandaag tegen lage rente van 2% door contact dit bedrijf per e-mail ::: jeffersonfunds@live.com

    Wij bieden leningen, variërend van (€ 3.000) Minimum aan (€ 200.000.000) Maximum aan particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een lening. als je een lening nodig hebt, u moet invullen en terug te keren naar dit bedrijf, het bedrijf lening aanvraag van onderen.

    lening aanvraagformulier .... te vullen en terug te keren naar dit bedrijf

    * Volledige naam: .........
    * Leeftijd: ........
    * Geslacht: .........
    * Land: .......
    * Staat: ........
    * Lening Duur: ....
    * Lening Bedrag dat nodig is: ....
    * Doel van de lening: .....
    * Burgerlijke staat: ...
    * Maandelijks Inkomen: ...
    * Jaarlijkse Inkomsten .....
    * Telefoonnummer: .....
    * Beroep ........

    Wij wachten op uw dringende mail ..
    Met vriendelijke groet

    Rev.Johnson Jefferson
    ceo
    jefferson lening bedrijf.



    zorg ervoor dat u uw antwoord naar dit bijzondere bedrijf email :: jeffersonfunds@live.com

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Hallo,
    Vul uw financiële zorgen vandaag: Je kan lachen met deze godvrezende vrouw , kreeg ik een lening van € 106.000 en twee van mijn collega's kreeg een lening van die persoon zonder problemen of teleurstelling. Ik raad je niet aan de verkeerde persoon kiezen, als u daadwerkelijk een aanvraag voor de lening geld voor uw project en alle andere. Ik heb dit bericht te publiceren vanwege mevrouw , Lisa , ik voel me gelukkig met de lening die ik van haar . Het was door een vriend die ik ontmoette deze vrouw van eer en God vrezen vrouw die me hielp om deze lening fonds voor mijn leven te bewerken , je financiële hulp nodig hebt , hebben geen toegang tot bankleningen niet hebben , of zal niet in het voordeel van de bank , is het noodzakelijk om de bouw , vastgoed ontwikkeling , het creëren van je eigen bedrijf , je hebt gezien , financieren en moeten geld , slecht krediet te maken of geld nodig om rekeningen of schulden te betalen . Dus ik stel voor dat je moet contact behagen en voldoen mevrouw , Lisa om u te helpen voor de diensten die je haar vraagt ​​. Haar contact adres : e-mail: Kent_lisaloanfirm@hotmail.com Ze kan gecontacteerd worden voor bijkomende financiële problemen .
    De eerste informatie die nodig is
    Volledige naam ....................................
    Mijn telefoonnummer ............................
    Land ...........................................
    Adres ......................................
    Staat ..............................
    Leeftijd .............................................
    Heb je al eerder ? .......................
    Burgerlijke staat .................................
    Lening bedrag dat nodig is als lening .....................................
    Uitleentermijn .................................
    Beroep ....................................
    Maandinkomen .............................
    Ik ben blij te sturen naar uw prompt antwoord
    Warme groet ,
    Mrs Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Bent u een zakelijke man of vrouw ? U bent in een financiële puinhoop of heb je geld nodig hebt om uw eigen bedrijf te starten ? Leningen die nodig zijn om haar schulden te betalen of betaalt rekeningen of start een leuk bedrijf? Heeft u een lage credit score en je vindt het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen ? Je nodig hebt
    Lening of financiering voor welke reden dan ook , zoals : E-mail : mariaandersonloanfirm@hotmail.com

    a ) Persoonlijke Lening , Business Expansion ,
    b ) Start-up , Onderwijs ,
    c ) Consolidatie van de schuld ,
    d ) Hard Geld Lenen

    Wij bieden lening tegen lage rente van 3 % en met software, geen onderpand , bieden wij persoonlijke leningen , schulden consolidatie leningen , venture capital kapitaal, zakelijke lening , onderwijs lening , hypotheek of krediet voor welke reden dan ook . "

    Niettemin , onze methode kunt u het bedrag van de lening nodig te specificeren , en de duur je kunt veroorloven , geeft u een reële kans om de middelen die u nodig hebt !

    Contacteer ons via e-mail : mariaandersonloanfirm@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Hallo,

    Ik ben de heer Fred Peterson de eigenaar van Fred Peterson wereld lening Ik ben een God vrezend man die niet mensen i bieden leningen tegen een rente van 3 % niet bedriegen . als je echt een lening nodig , kiest u gewoon de aard van de lening die u nodig hebt, dan zal ik het zodra je hem wilt geven.

    We geven schulden leningen , hypothecaire lening , woningkrediet , slecht krediet lening , auto lening , zakelijke lening , persoonlijke lening , snelle lening , instant lening en de lening voor de zwarte lijst . Elk type van de lening die u wilt , aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact met mij op .

    Dus als je echt geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening , zal het van mijn bedrijf en geen waren anders.

    E-mail mij nu en krijg je snelle lening vandaag op fredpetersonworldloan@yahoo.com of mijn prive e-mailadres fred112.peterson@gmail.com of contact met mij opnemen via mijn website op http://fredpetersonworldl.wix.com/fredpetersonworldloan , contact : 2348072074457 . Bel me als je echt van deze lening .

    Ik zal blij zijn als u vandaag toe te passen en krijg je lening aan uw verschillende problemen op te lossen .

    Met vriendelijke groet ,

    De heer Fred .

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Kia Slim is hier aan het publiek die in nood van de lening te informeren naar het opstarten van bedrijven, prive-doeleinden, vestigen slechte schuld of betalen van uw schuld, een huis bouwen of voor andere ontwikkelingsproject dat van strategisch belang zijn. We geven lening tegen lage rente van 3%. Als u de lening nodig hebt voor een van deze aangegeven doel of voor een ander doel dan zo vriendelijk contact onze e-mail nu: kia_credit@blumail.org

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Sonia Paul
    Nadat hij in relatie met Paul zeven jaar , brak hij met mij, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen , maar alles was tevergeefs , ik hem terug wilde zozeer vanwege de liefde die ik voor hem , smeekte ik hem met alles , maakte ik beloften , maar hij weigerde . Ik legde mijn probleem aan iemand online en ze stelde voor dat ik moet contact opnemen met een van spreuken die me kon helpen een spreuk om hem terug te brengen , maar ik ben het type die niet geloofde in spell , had ik geen andere keus dan om het te proberen , ik bedoelde een spell caster genaamd Dr IREDIA en ik hem gemaild , en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles in orde zal zijn voor drie dagen , dat mijn ex zal terugkeren naar mij voor drie dagen , wierp hij de spreuk en verrassend in de tweede dag , het was rond 16:00 . Mijn ex belde me , ik was zo verbaasd , ik beantwoord de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo'n medelijden met alles wat er gebeurd dat hij wil dat ik terug naar hem , dat hij zoveel van mij houdt . Ik was zo blij en ik ging naar hem toe , dat was hoe we begonnen graag weer samenwonen . Sindsdien heb ik de belofte dat iedereen weet ik dat een relatie probleem hebt , zou ik helpen om die persoon te zijn door te verwijzen hem of haar naar de enige echte en krachtige spreuken die me geholpen met mijn eigen probleem en die gemaakt is anders alle valse degenen die er zijn . Iedereen kon de hulp van de spreuken , zijn e-mail nodig: Drirediaherbalhome@gmail.com u kunt hem mailen als je zijn hulp in je relatie of iets nodig hebt. Ik kan nooit stoppen met praten over YOU SIR . Contacteer hem NU VOOR OPLOSSING VOOR PROBLEMEN hieronder vermeld.
    ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug .
    ( 2 ) Als je altijd slechte dromen .
    ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
    ( 4 ) U hebt een baan
    ( 5 ) Je wilt dat mannen / vrouwen te rennen achter je aan.
    ( 6 ) Als je een kind wilt .
    (7) Je rijk wilt worden .
    ( 8) Als u financiële hulp nodig .
    ( 9) Voor familie problemen .

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Dit is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven Door de hulp Doctor Zaza heeft door te helpen me mijn ex terug te spellen met zijn magische mij gemaakt. Ik was getrouwd voor 6 jaar en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man was echt bedriegt mij en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen kwam ik Dr Zaza e-mail op het internet Ik legde mijn situatie aan hem en zijn hulp te zoeken, maar dan aan mijn grootste verrassing ik heb me verteld dat zal me helpen met mijn zaak en hier ben ik nu vieren mijn man omdat je totaal veranderen ten goede. Ik wil altijd bij me en kan niets doen zonder mijn huidige. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldig feest. Ik zal blijven Getuigen op het internet is echt Zaza Doctor Omdat echte spreukgebruiker. HEEFT U HULP NODIG DAN CONTACT ZAZA ARTS NU VIA E-MAIL: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  128. ik heb goed nieuws te delen met de wereld van vandaag, ik maakte een gelofte aan mijn zelf dat ik de wereld zal vertellen Acerca Doctor Zaza nadat ik hielp me met zijn ban, dat zijn mijn vrouw en ik geregeld onze verschil. Beide We waren getrouwd jarenlang zonder probleem, maar we bezochten verschillende ziekenhuizen noch kon ons helpen. Ik hield van mijn vrouw zo veel en nooit bedoeld om haar uit te rijden voor een tweede vrouw. Een dag als we waar Beide overleg over hoe we onze naaktheid kregen we een nieuw radiostation van een arts Zaza Dat kan een einde te maken aan alle Probleem met zijn ban dus we belden zijn gsm-nummer en vervolgens gemaild hem naar een oplossing en na het allemaal op te lossen ik was gedaan en zeer glade aan te kondigen aan de wereld dat mijn vrouw had een set van touw negen maanden later. Heeft u enig probleem en je denkt dat alle hoop verloren is dan heb je een kans om Zaza Doctor ontmoet vandaag voor hulp zijn e-mail is: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  129. Vandaag ben ik erg blij voor wat God gebruikt Dr Zaza een geweldige spreuken te doen in mijn leven. ik had misverstand met mijn man in het verleden en dus het leidde tot ons opbreken voor 3 jaar, maar op een dag zag ik een bericht van mevrouw Rebecca die op het internet geplaatst die arts Zaza een grote spreukgebruiker Hielp haar met een spreuk die haar Gebracht man terug dus heb ik besloten om contact met de grote Doctor Zaza spreukgebruiker om me te helpen en hebben me mijn man dat terug zal komen naar mij, gelukkig vandaag ben ik zeer glade te schrijven op deze muur Dat mijn man Nick heeft bij me terug als verzekerd de grote van spreuken Dr Zaza gezegd. Heeft u een probleem met je man, jongen vriend, vriendin, relatie of in je kantoor en je denkt dat je ze kwijt? zorgen niet meer Doctor Zaza Vanwege de grote spell caster kan helpen net zoals je hebt me geholpen breng mijn man terug oke. arts Zaza contact vandaag via e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Ik heb iets met u delen ! Er is een grote vreugde in mijn hart dat ik wil delen met iedereen . Mijn naam is Doreen . Ik had misverstand met mijn minnaar paar jaar geleden , die hebben geleid tot onze break-up en ik wilde nooit mijn stem weer te horen . Ik zag een mooie minnaar meer mooier dan mezelf, maar naarmate de tijd verstreek ontmoette ik dokter Zaza . Ik is een geweldige spreukgebruiker ( medicijnman ) . Ik contact met hem via zijn e-mail en legde alles voor hem . Ik zei dat ik niet zou moeten zorgen, want mijn geliefde terug naar mij zal komen op zijn knieën smeken om vergiffenis . Dat ik kocht wat item dat ik me heb verteld om te kopen voor de voorbereiding van de spreuk . Nadat alles was bereid ik me vertelde dat mijn geliefde mij zal komen met 24 uur bedelen . Mijn grootste vreugde is nu dat ik eigenlijk terug kwam naar me toe en viel op zijn knieën smeken om vergiffenis , en vandaag zijn we blij . Heeft u een probleem met uw geliefde en weet niet wat te doen hebben ? Maak je geen zorgen Omdat Dokter Zaza u kunt voorzien van een spreuk om hem of haar terug te krijgen net zoals ik mij geholpen hebben . Contact vandaag Dr Zaza via e-mail : indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Ik vond dit legit lening geldschieter

    Hallo iedereen, ik ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening van de heer Arnold. Ik moest beginnen met behoefte aan een dringende lening aan een bedrijf en heb ik gesolliciteerd uit verschillende lening kredietverstrekkers die beloofde te helpen, maar ze eindigde het verzamelen van geld van mij en gaf me nooit de lening. Totdat een vriend van mij mij voorstellen aan Mr.Passy Ben die beloofde om me te helpen, en inderdaad hij deed wat hij beloofde, zonder enige vorm van vertraging. Ik had nooit gedacht dat er betrouwbare lening kredietverstrekkers totdat ik ontmoette Mr.Passy Ben. Hij is een betrouwbare man. Ik weet niet of u op zijn minst behoefte aan lening, aarzel dan niet om te ontmoeten om hem te helpen, neem dan contact met hem opnemen via zijn e-mailadres: passyhome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Hallo, Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet, etc..? We zijn momenteel met persoonlijke en zakelijke Lening aan alle geïnteresseerden op 2% rente van 1 tot 30 jaar.
    naam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Burgerlijke staat:
    adres:
    stad:
    land:
    telefoon:
    Leningen
    Lening Duur:
    Netto maandinkomen.
    Neem contact met ons: creditsolutionhome@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  133. Neem de tijd om mijn korte GETUIGENIS LEZEN . Hallo mijn naam is mevrouw Vera uit Londen. Ik wil deze korte verklaring aan de goede mensen van deze wereld te delen , het nuttig kan zijn voor jou . Dit is mijn verhaal . Mijn man denkt dat polygamie is niet verkeerd, hij ziet een ander meisje voor het afgelopen jaar nu , en ik vertelde hem te stoppen , maar hij zegt dat hij verliefd op haar , ze hebben zelfs gesproken over hoe om samen te zijn " FOREVER " als . evenals haar leven met ons Mijn man houdt me nog steeds , dit hij spijt van in de eerste plaats , maar niet bereid om te breken met haar , zei hij als hij breekt , er zal geen andere relatie buiten hun huwelijk ik uitleggen en . klagen bij mijn goede vriend belde genade , en ze contact met me op met een spell caster genaamd DR IREDIA , deze geweldige vrouw vertelde me geen zorgen te maken dat mijn man bij me terug zal komen. ze breken de ban en mijn man een einde aan de relatie met de dame binnen 48 uur , en hij kwam terug om zich te verontschuldigen voor alles wat hij mij heeft aangedaan en smeekte om mijn vergiffenis . ik bid dat God de Almachtige zal blijven u gebruikt om veel mensen te helpen . Vrienden niet in stilte blijven , zoals ze zeggen , " een gedeeld probleem IS eEN PROBLEEM OPGELOST HALF " Maar ik deelden een probleem met deze geweldige vrouw zeggen en wacht oplossing . Iemand als DR IREDIA heeft een oplossing voor al uw problemen , wat het probleem ook is , neem dan contact met haar op haar e-mail : drirediaherbalhome@gmail.com Ik ben nu gelukkig leven met mijn man en mijn twee prachtige kinderen .
    DR IREDIA vertelde me dat ik kon bij hem terecht met een van de volgende problemen :
    ( 1 ) Je wil ex terug . ( 2 ) Je hebt altijd nachtmerries . ( 3 ) Om te worden bevorderd in uw kantoor . ( 4 ) Heeft u een kind nodig ? ( 5 ) Wil je rijk worden ? ( 6 ) Om je man / vrouw te houden alleen maar van jou is . (7 ) De financiële steun . (8 ) Als u wilt controle over uw huwelijk (9 ) Wil je aangetrokken tot mensen voelen . ( 10 ) behandeling voor een ziekte .
    Neem contact op met DR IREDIA vandaag en u zult blij zijn u deed . E-mail : drirediaherbalhome@gmail.com
    Bedankt voor uw tijd .....
    Geschreven door mevrouw Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  134. Ik wil dit medium gebruiken om te zeggen dank aan dokter Zaza de grote spreuken voor wat hij heeft gedaan in mijn leven met zijn ban. Hij bracht mijn man terug naar mij met zijn magische spreuk toen ik het minst verwacht en ik ben erg trots om te schrijven op het internet alleen maar om de wereld laten weten de grote hulp die ik kreeg van Doctor Zaza. Mijn man en ik zijn uit elkaar en ik nooit geloofd dat we weer herenigd kunnen worden totdat ik las een artikel op internet van hoe Doctor Zaza de grote spell caster heeft zoveel mensen geholpen met zijn ban dus besloot ik hem een ​​keer te proberen die op te geven in mijn voordeel en hier ben moedig vieren en jubel omdat ik Doctor Zaza bracht mijn man terug met zijn prachtige spreuk binnen 12 tot 16 uur. Heeft u hulp van welke aard dan ook nodig hebt dan contact Doctor Zaza de grote spreuken via e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  135. Dit is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven dankzij de hulp Doctor Zaza heeft door te helpen me mijn ex terug met zijn magische spreuk om me gemaakt. Ik was getrouwd voor 6 jaar en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man was echt bedriegt mij en was op zoek naar een echtscheiding, maar toen kwam ik Doctor Zaza e-mail op het internet legde ik mijn situatie aan hem en dan zijn hulp te zoeken, maar naar mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak en hier ben ik nu vieren omdat mijn man helemaal heeft voorgoed veranderen. Hij wil altijd bij me en kan niets doen zonder mijn huidige. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op het internet, omdat Doctor Zaza is echt een echte spreukgebruiker. HEEFT U HULP NODIG DAN CONTACT ARTS ZAZA NU VIA E-MAIL: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  136. ik heb goed nieuws om te delen met de wereld van vandaag, ik maakte een gelofte aan mijn zelf dat ik de wereld zal vertellen over Doctor Zaza nadat hij hielp me met zijn ban dat mijn vrouw gemaakt en ik vestigde onze verschil. We waren allebei getrouwd jarenlang zonder probleem, bezochten we verschillende ziekenhuizen, maar evenmin kon ons helpen. Ik hield van mijn vrouw zo veel en nooit bedoeld om haar uit te rijden voor een tweede vrouw. Een dag als we waar zowel overleg over hoe we onze naaktheid kregen we een nieuwe van een radiostation dat Doctor Zaza een einde kan maken aan alle problemen met zijn ban op te lossen dus we belden zijn gsm-nummer en vervolgens gemaild hem naar een oplossing en na al werd ik gedaan en zeer glade om aan te kondigen aan de wereld dat mijn vrouw had een set van touw 9 maand later. Heeft u problemen van welke aard dan ook en je denkt dat alle hoop verloren is dan heb je een kans om ontmoet Doctor Zaza vandaag om hulp zijn e-mail is: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  137. Ik ben erg blij vandaag voor wat God gebruikt arts Zaza een geweldige spreuken te doen in mijn leven. ik had misverstand met mijn man in het verleden en dus het leidde tot ons opbreken voor 3 jaar, maar op een dag zag ik een bericht van mevrouw Rebeca die op het internet geplaatst dat Doctor Zaza een grote spreukgebruiker hielp haar met een spreuk die haar gebracht man terug dus besloot ik om contact Doctor Zaza de grote spreuken om me te helpen en hij verzekerde me dat mijn man terug zal komen naar mij, gelukkig vandaag ben ik zeer glade te schrijven op deze muur die Nick heeft mijn man terug naar mij komen als de grote van spreuken Doctor Zaza gezegd. Heeft u een probleem met je man, jongen vriend, vriendin, relatie of in je kantoor en je denkt dat je ze kwijt? zorgen niet meer, omdat de arts Zaza de grote spreuken je kan helpen net zoals hij hielp me breng mijn man terug oke. vandaag contact Doctor Zaza via e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  138. Ik heb iets met jullie delen ! Er is een grote vreugde in mijn hart dat ik wil delen met iedereen . Mijn naam is Doreen . Ik had misverstand met mijn minnaar paar jaar geleden , die hebben geleid tot onze break-up en hij wilde nooit mijn stem weer te horen . Hij zag een mooie minnaar meer mooier dan mezelf, maar naarmate de tijd verstreek ontmoette ik dokter Zaza . Hij is een groot spreukgebruiker ( medicijnman ) . Ik contact met hem via zijn e-mail en legde alles voor hem . Hij zei dat ik niet zou moeten zorgen, want mijn geliefde terug naar mij zal komen op zijn knieën smeken om vergiffenis . Ik kocht een aantal post dat hij vertelde me om te kopen voor de voorbereiding van de spreuk . Nadat alles was voorbereid vertelde hij me dat mijn geliefde mij zal komen met 24 uur bedelen . Mijn grootste vreugde is nu dat hij eigenlijk terug kwam naar me toe en viel op zijn knieën smeken om vergiffenis , en vandaag zijn we blij . Heeft u een probleem met uw geliefde en weet niet wat te doen hebben ? Maak je geen zorgen , omdat Dokter Zaza u kunt voorzien van een spreuk om hem of haar terug te krijgen zoals hij me geholpen . Vandaag contact Doctor Zaza via e-mail : indiaspellcaster@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  139. HEEFT U EEN DRINGEND lening om uw schuld te betalen of opnieuw opstarten uw bedrijf als JA CONTACT VANDAAG VIE EMAIL: greenwichcreditunion@live.com

    BeantwoordenVerwijderen
  140. Neem de tijd om mijn korte GETUIGENIS LEZEN . Hallo mijn naam is mevrouw Vera uit Londen. Ik wil deze korte verklaring aan de goede mensen van deze wereld te delen , het nuttig kan zijn voor jou . Dit is mijn verhaal . Mijn man denkt dat polygamie is niet verkeerd, hij zag een ander meisje voor het afgelopen jaar nu , en ik vertelde hem te stoppen , maar hij zegt dat hij verliefd op haar , ze hebben zelfs gesproken over hoe om samen te zijn " FOREVER " als . evenals haar leven met ons Mijn man houdt me nog steeds , dit hij spijt van in de eerste plaats , maar niet bereid om te breken met haar , zei hij als hij breekt , er zal geen andere relatie buiten hun huwelijk ik uitleggen en . klagen bij mijn goede vriend belde genade , en ze contact met me op met een spell caster genaamd DR IREDIA , deze geweldige vrouw vertelde me geen zorgen te maken dat mijn man bij me terug zal komen. ze breken de ban en mijn man een einde aan de relatie met de dame binnen 48 uur , en hij kwam terug om zich te verontschuldigen voor alles wat hij mij heeft aangedaan en smeekte om mijn vergiffenis . ik bid dat God de Almachtige zal blijven u gebruikt om veel mensen te helpen . Vrienden niet in stilte blijven , zoals ze zeggen , " een gedeeld probleem IS eEN PROBLEEM OPGELOST HALF " Maar ik deelden een probleem met deze geweldige vrouw zeggen en wacht oplossing . Iemand als DR IREDIA heeft een oplossing voor al uw problemen , wat het probleem ook is , neem dan contact met haar op met haar e-mail : drirediaherbalhome@gmail.com Ik ben nu gelukkig leven met mijn man en mijn twee prachtige kinderen .
    DR IREDIA vertelde me dat ik kon bij hem terecht met een van de volgende problemen :
    ( 1 ) Je wil ex terug . ( 2 ) Je hebt altijd nachtmerries . ( 3 ) Om te worden bevorderd in uw kantoor . ( 4 ) Heeft u een kind nodig ? ( 5 ) Wil je rijk worden ? ( 6 ) Om je man / vrouw te houden alleen maar van jou is . (7 ) De financiële steun . (8 ) Als u wilt controle over uw huwelijk (9 ) Wil je aangetrokken tot mensen voelen . ( 10 ) behandeling voor een ziekte .
    Neem contact op met DR IREDIA vandaag en u zult blij zijn u deed . E-mail : drirediaherbalhome@gmail.com
    Bedankt voor uw tijd .....
    Geschreven door mevrouw Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  141. wij gezin van 3 kinderen waarvan ene hartkwaal dus hart patient de middelste toch staat op het schuldbemiddelings plan de kleinste is ziek en heeft 2 kinderen terwijl ik 3 had nu van 2008 in schuldbemiddeling en zou maar een reserve zijn van 4000 euro als je dan uit telt zorg kind en 2 kinderen een kindergeld hebt van 500 euro de maand daarboven nog twee inkomsten van vrouw en man alleen kindergeld is op die 6 jaar al een 40.000 euro terwijl ik maar 30.000 euro schulden heb kan iemand mij helpen denken jullie ni dat er bedrog in zit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet in de reclame hier trappen van die lijkenpikkers die leningen, geld en andere rotzooi aanbieden,

      Verwijderen
  142. Hallo Geliefde mensen,

    Wij zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van draagt​​, zoals financiële hulp. Dus als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of u enige financiële puinhoop, en je geld nodig voor het opstarten van uw eigen bedrijf, of u behoefte lening om uw schuld te vereffenen of betalen van je rekeningen, start een mooi bedrijf, of u het vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag op via e-mailadres (nania_chris@yahoo.com) voor meer informatie over deze transactie

    Regards
    Mevrouw Nania Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  143. Ik ben anita , ik heb nooit believes in spreuken en magie totdat ik ervoer men soms geleden en het werkte echt voor mij . Ik was verliefd . Met deze kerel en ik heb is verliefd op mij voor 4 jaar en waren we klaar om te trouwen totdat deze dame wandelde langs en ​​nam mijn man van me weg . Ik was echt kapot van , dus ik contact opnemen met een vriend van mij die nu introduceert mij drokojie , en ik zei dat hij gaat om me te helpen een spreuk die we terug te brengen mijn man Binnen drie dagen geworpen , en ik heb het gedaan ik heb is de beste spreuk in het woord ook ik problemen zoals bv op te lossen,
    ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug
    ( 2 ) Heeft u altijd al slechte dromen .
    ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
    ( 4 ) U wilt vrouwen / mannen, lopende achter je aan.
    ( 5 ) Als je een kind wilt .
    ( 6 ) Wil je rijk worden .
    ( 7) U wilt bind je man / vrouw te zijn
    van jou voor altijd .
    ( 8) Als u financiële hulp nodig .
    ( 9) Herbal care
    ( 10 ) Als u niet in staat zijn om je vrouw tevreden te
    geslachtswens verschuldigd of
    err lage actie .
    ( 11) als uw menstruatie weigeren te komen
    de dag dat het
    veronderstellen of overloopt .
    ( 12 ) je werk als je weigert om , mensen betalen
    schuldig vanwege je ? .
    (13 ) om land probleem op te lossen en het terug te krijgen .
    ( 14) Heeft je familie Denny u van uw
    toch?
    ( 15 ) Laat mijn volk hoor mijn woorden en doen
    wensen
    (16 ) Heeft u een laag aantal zaadcellen ?
    (17 ) Zaak lossen E.T.C. zijn e-mail drokojiehealinghome@gmail.com , Vrienden ik moet je de waarheid vertellen dr egbo is een zeer betrouwbare spreuken .

    BeantwoordenVerwijderen
  144. Dames en Heren,

    Wij helpen mensen in financiële moeilijkheden. Noodzaak van een lening, hebben
    ernstige Credit maar financiële steun nodig? Heb je ooit geweest
    afgewezen door banken en kredietverlening huizen. Wij bieden financiële steun
    aan het publiek, met een percentage van 2%

    E-mail: johnfrankloaninvestment@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  145. als u behoefte heeft aan een legitieme lening aan al uw financiële problemen op te lossen moet u niet te veel zorgen, weer terug naar mij nu via e-mail als johnharrissonloanfirm@gmail.com zodat wij u kunnen helpen
    groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  146. Met dank aan de heer BRAMA HAPERING voor zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid, hij is inderdaad een echte geldschieter als getuigde mevrouw Patricia en Victorlic.

    Mijn collega lening zoekers, wil ik u mededelen dat de heer Brama Hitch van BRAMA FUNDING INC nu heeft mij overwinnaar op mijn verzoek voor een lening.


    Alle waardering gaat naar Brama Hitch voor zijn snelle en deskundige lening service delivery.contact hem voor uw eigen lening vandaag op deze e-mail: bramahfund@gmail.com

    Nogmaals bedankt,
    Mevrouw Andra Clad

    BeantwoordenVerwijderen
  147. Heeft u een lening nodig, die geïnteresseerd zijn in de herfinanciering van uw bedrijf u bent, zorg
    heb je een beveiligde en een ongedekte lening is de juiste
    tijd toepassing
    Naarmate ons bedrijf nu is het aanbieden van krediet voor alles tegen een zeer lage
    rente.
    Hier krijg je een lening vandaag for2% in annual.Email; davidlloanfirm@gmail.com

    Informatie die nodig is
    (1) Naam:
    (2) als een vereiste bedrag
    (3) Telefoonnummer:
    (4) Duur:

    Groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  148. Hallo Am heer Robert Milan, Ben legitieme en betrouwbare lening lender.I geven leningen op een duidelijke en begrijpelijke termen en voorwaarden op 3% rente. Vanaf $ 8000 tot $ 7.000.000 USD en Euro Only. ik geef
    out Business Leningen, persoonlijke leningen, leningen voor studenten, auto leningen en leningen af te betalen rekeningen. Als u een lening nodig hebt wat je hoeft te doen is voor u om mij rechtstreeks onmiddellijk nu contact op: robertmilan97@yahoo.com

    Vul hieronder het aanvraagformulier in en contact met mij op.

    Voornaam .................
    Achternaam .................
    Beroep .................
    Sex ....................
    Land ..................
    Staat ................
    Maandelijks inkomen ..................
    Bedrag dat nodig is ...............
    Duur .....................
    Telefoonnummer .....................
    Thuisadres
    God Bless You.

    BeantwoordenVerwijderen
  149. Mr kenneth flank11 mei 2014 om 14:14

    Attenzione!!!

    Sei in difficoltà finanziarie? Bisogno urgente prestito per pagare le bollette? o per qualsiasi altro scopo? È stato negato un prestito prima del prestito da istituti finanziari o a casa? Poi c'è un'occasione unica per ottenere un prestito dalla nostra azienda, a fianco di kenneth prestito azienda è legittimo e rispettabile prestito prestito società che dare fuori di prestito a individui e cooperare organismi a basso tasso di interesse del 3%. Contattateci oggi, possiamo aiutarvi con il vostro aiuto finanziario. Scrivici a: kennethflankloans@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  150. 100 % garantie lening bieden gelden
    Wij bieden leningen aan degenen die financiering nodig hebben om hun problemen op te lossen . Als u nodig hebt
    financiën, contact met ons op via
    e-mail : allenthy1@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  151. Hi,

    Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, lening huis, auto lening, studenten leningen, schulden consolidatie leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of ben je al geweigerd een lening door een bank of een financiële configuratie van een of meer redenen. Ik ben een Pastor, een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. Indien u interesse? Contacteer ons om de lening te trakteren op overdracht volgen binnen 48 uur. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com

            Toepassing Details

    Naam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Burgerlijke staat:
    Adres:
    Plaats
    Status:
    Postcode:
    Land:
    Telefoon:
    E-mail:
    Staat Doel van de lening:
    Bedrag van de lening:
    Lening Duur:
    Maandelijks netto-inkomen.

    Terug naar mij zo snel mogelijk met de bovenstaande informatie voor meer informatie.
    Hoop van u te horen.
    dank,
    Pastor Daniel Johnson

    BeantwoordenVerwijderen
  152. Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is? Geen hoop van elke waar?

    Nou, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag, is een privilege dat u voldoet
    met de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die iedereen mij kende. Mijn naam is
    Binta Ik ben een geldschieter ik toegepast om mensen financieel te helpen, omdat ik denk
    genoeg failliet en al deze instellingen ik hoor. Ik wil mijn zelf bewijzen
    iedereen daar. Dat niet allemaal gelijk.

    Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

    Volledige naam: ..........
    Contact Adres: .........
    Telefoonnummer: ........
    Man / Vrouw: ............
    Land: .........
    Bedrag dat nodig is: ...........
    Doel van de lening: ...................
    Beroep: ......................
    Wanneer de terugbetaling .....................
    Hoop om uw reactie te zien via dit adres, mrsbinta.lusy@gmail.com




    BeantwoordenVerwijderen
  153. Mijn naam is de heer Mason Clark ik ben een particuliere geldschieter die geven lening aan particulieren. Heb je al afgewezen door zoveel banken ingeschakeld? Heeft u financiering nodig om uw bedrijf te vestigen? Heeft u financiering nodig voor de uitbreiding van je bedrijf? Of heb je een persoonlijke lening? Mijn rente 2% is zeer betaalbaar en onze lening proces is zeer snel ook. Ik ben zeer bereid om al uw financiële problemen te maken. Als je echt klaar om uw financiële problemen opgelost, zoek dan niet verder en een aanvraag voor een lening vandaag. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact met ons op via e-mail: masonclarkloanfirm@outlook.com

    Met vriendelijke groet.
    De heer Mason Clark
    Managing Director.
    Mason Clark Lening Firm Plc.

    BeantwoordenVerwijderen
  154. Aan IKKE: VERWIJDER DIE AASGIEREN EENS VAN JE BLOG!! VUILE LIJKENPIKKERS en bedriegers die geld ruiken en om van de miserie van mensen te profiteren hier posten. Jullie moesten je DOODSCHAMEN, vuile dieven!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  155. GOEDE DAG; BUSINESS LENING NODIG? MOET U PERSOONLIJKE LENING? DENKT U LENINGEN LENING? Dus Contacteer ons nu met meer INFO. Aarzel niet om uw toepassing nu aan VIA E-MAIL doorsturen: (ifsgomez@hotmail.com)



    LENING AANVRAAGFORMULIER:

    VOLLEDIGE NAAM:
    HET BEDRAG VAN DE LENING:
    CONTACT ADRES:
    LAND:
    TELEFOONNUMMER:
    DE DUUR VAN DE LENING:
    DOEL VAN DE LENING:

    Ik wacht op uw dringende reageren.

    Gelieve moet deze e-mail worden door alle geantwoord. VIA E-MAIL (ifsgomez@hotmail.com)

    Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  156. HEEFT U EEN DRINGEND LENING?
    * Zeer snelle en dringende overschrijving op uw bankrekening
    * terugbetaling begint 8 maanden nadat je het geld hebt verzameld op uw bankrekening
    * Lage rente van 2%
    * Lange krediettermijn (1-30 jaar) duur
    * Flexibele leningsvoorwaarden en maandelijkse aflossing

    contact op met de legitieme en gelicentieerd lening bedrijf authourised
    om uit te geven financiële hulp aan een land.
    voor meer informatie en de lening aanvraagformulier nu contact via mail: cashfirmarena@gmail.com

    SIR JOEL WILLIAMS
    CEO
    CASHFIRMARENA FIRM
    LONDEN

    BeantwoordenVerwijderen
  157. als je een legitieme en gegarandeerde lening af te betalen uw factuur en alle financiële problemen op te lossen, weer terug naar ons nu via e-mail als johnlutherloanfirm1@outlook.com zodat wij u goed kunnen helpen
    groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  158. beste

    ik heb gehoord dat als je in collectieve zit je recht hebt op 1/3 van het vakantiegeld. waar kan ik dat vinden dat het klopt?

    BeantwoordenVerwijderen
  159. Geachte aanvrager,

    Heeft u dringend lening? . Wij zijn gerechtvaardigd
    kredietverstrekker door het federale ministerie van Financiën goedgekeurd, ben ik klaar om te helpen
    het bedrag van het krediet dat in nood. Hieronder vindt u de gedetailleerde informatie die nodig is
    de verwerking van de lening

    Let op: U bent in te vullen de lening aanvraag Informatie en terug te keren naar
    we hebben meer details over u over deze lening Transfer.

    Aanvraagformulier voor een lening.

    * Naam van de aanvrager:
    * Adres:
    * Plaats:
    * Land:
    * Land:
    * Geslacht:
    * Burgerlijke staat:
    * Beroep:
    * Maandelijks inkomen:
    * Telefoon:
    * Mobiele telefoon:
    * Lening Doel:
    * Lening Bedrag dat nodig is:
    * Duur van het krediet:
    * Kan gebruikt worden voor:

    LET OP: ALLE REACTIE moeten worden toegezonden aan: anitaloanfirm@hotmail.com
    Dank u voor uw begrip en medewerking.

    Met vriendelijke groet.
    anitaloanfirm@hotmail.com
    Mevrouw Anita Isa

    BeantwoordenVerwijderen
  160. Welcome To Richard Loan Investment Limited Company
    ( Een gepersonaliseerde service voor al uw financiële behoeften )
    Wij , Richardloan Investment Limited Company Providers biedt lening tegen een zeer lage rente van
    3 % , bieden wij Persoonlijke leningen , schuld consolidatie lening , Venture Capital , Business lening , Onderwijs
    Lening , Home Loan , en Lening voor welke reden dan ook en dringende behoeften ! . met een maximale looptijd van 30 jaar .
    Heb je al afgewezen door uw bank ingeschakeld ? Heeft u slecht krediet ? Heeft u onbetaalde rekeningen ? zijn
    je in de schulden ? Heeft u behoefte aan het opzetten van een bedrijf? Zorgen niet meer als we zijn hier om u een laag bieden
    rente lening . Onze lening varieert van $ 5000 USD ( vijfduizend dollar) aan
    $ 50 , 000,000.00 . ( Vijftig miljoen dollar) . We lenen ook in USA dollars en Euro !

    Als u geïnteresseerd bent aarzel dan niet om ons te contacteren met informatie is hieronder per e-mail :
    richardloan69@gmail.com

    1 Uw volledige naam : . _______
    . 2 Contactadres : _______
    . 3 Land van herkomst: ______
    . 4 Leningen Vereist: ________
    . 5 Duur : _____
    . 6 Geslacht: _____
    . 7 Beroep : ________
    . 8 Maandelijks Inkomen : _______
    . 9 Geboortedatum : ________
    10.Telephone nummer: __________

    Yours In Service
    Mr.Richard Villa
    Directeur van de werking
    Richard lening Investment Limited Company
    Richardloan69@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  161. We offer our Loans to our clients In USD($), GBP(£) Euro(€) or ($) Singapore Dollars and in the following categories.

    Auto ,Mortgage ,Business ,Personal ,Real Estate Loan.

    Contact us today for easy loan with less stress. We give out loans at low and affordable interest rate... Why waste more time? Contact us ASAP so we can move on with your request.

    Contact us for more information with the Contact below,

    Loan Agent: Peter White


    Email: lim.koh56@yahoo.com

    Thank you for your response.

    Yours Faithfully,
    Mr. Lim Koh(C.E.O).

    BeantwoordenVerwijderen
  162. Èske ou bezwen èd finansye ak ou pa konnen ki moun ki gen konfyans nan oswa kote yo ale? Kontakte nou jodi a pou plis enfòmasyon sou kòman ou kapab jwenn prè rèv ou, kontakte nou via pou plis enfòmasyon oswa rele 1-850-583-4604.
    Pastè Mikayèl la.
    Pa nou favè Bondye yo te sove Eph.2: 5
    pastormichaelloanhouse@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  163. Mijn naam is Francisca Garrett .
    Ik wil dit medium gebruiken om de wereld te vertellen over Doctor EZEKO die me geholpen bij het verkrijgen van mijn geliefde terug met zijn krachtige spreuk , mijn ex en ik waar het hebben misverstand dat leidde tot onze breuk hoewel ik ging naar haar meerdere malen smeken om te behagen vergeven en accepteren me terug omdat ik beledigd haar, maar elke keer dat ik ging ik voel me altijd dieper in pijn en kwelling , omdat ze altijd uit te lopen op mij en zou niet willen dat wat ik te vertellen om te luisteren , maar op 1 trouw dag als ik was aan het surfen i kwam over een getuigenis van een vrouw wier probleem was meer dan de mijne en toch Doctor EZEKO hielp haar met zijn ban , dus ik was blij en ook contact Doctor EZEKO om hulp via e-mail en vertelde hem mijn verhaal, maar het enige wat hij zei was dat ik zal veeg je scheuren met mijn ban zo gelukkig voor mij alles wil en net zoals hij beloofd en nu heb ik mijn verloofde terug kwamen en we zijn beiden gelukkig leven . er is niets Doctor EZEKO niet kunt doen met spellen en is net als ik beloof mijn zelf ik zal blijven getuigen op het internet van hoe Doctor EZEKO geholpen me.Are uw probleem groter is dan die van mij of minder ik geef je 100 % garantie dat Doctor EZEKO zal maakte een einde aan het met zijn krachtige spreuk , contact Doctor EZEKO voor hulp via e-mail trulygifted1@hotmail.com . Ben je daar op doorreis een van deze problemen hieronder contact Doctor EZEKO opgesomd om een einde te maken

    ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug .
    ( 2 ) Heeft u altijd al slechte dromen .
    ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
    ( 4 ) U wilt vrouwen / mannen, lopende achter je aan.
    ( 5 ) Als je een kind wilt .
    ( 6 ) Of als je wilt een voetballer
    [7 ] win een zaak in de rechtbank
    ( 8) U wilt rijk worden . of je geld nodig
    ( 9) U wilt bind je man / vrouw voor altijd de jouwe.
    ( 10 ) Als u financiële hulp nodig .
    ( 11) Hoe je opgelicht en je wilt je verloren geld terug te krijgen
    - U kunt contact met hem opnemen via : e-mail trulygifted1@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  164. Aan wie het aanbelangt,

    Ben je wanhopig op zoek naar een lening? Heb je al geweigerd een lening van uw bank of een instelling? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening af te betalen uw facturen of een woning kopen? Wilt u een eigen bedrijf hebt en je een lening voor uw financiële eisen nodig? Contacteer ons vandaag nog bij WELZIJN VAN FINANCIËN HELP voor uw lening, We staan ​​aan uw diensten en we zijn klaar om aan uw hulp uw doel te bereiken en u te helpen op zowel zakelijke of persoonlijke lening aanbieding is beschikbaar tegen een betaalbare rente van 2%. Geïnteresseerde aanvrager moet contact met ons op via e-mail welfarefinancehelp@gmail.com of stuur zijn telefoonnummer,

    Wij wachten uw reactie dank je.

    BeantwoordenVerwijderen
  165. Tav: aan wie zulks aangaat!

    Bent u een zakenman of een vrouw? Bent u in een financiële puinhoop of moet u fondsen voor voorsprong opwaarts uw eigen bedrijf? Moet u lening om te wikkelen van uw schuld of uw facturen betalen of starten van een leuk bedrijf? Hebt u een lage credit score en u vinden het moeilijk te verkrijgen van kapitaal lening van lokale bank of bedrijf?. Een beveiligde lening hier op Boost hoofdstad leningen, en e-mail boostcapitalloans@gmail.com krijgen

    Vereiste gegevens

    1. volledige naam:
    2. sex
    3. leeftijd
    4.Phone:
    5.Fax:
    6.country:
    7. bedrag dat nodig is:
    8. looptijd:

    Bedankt zoals we wacht een mooie transactie met ons.

    Hartelijke groeten
    De heer Rick Williams

    BeantwoordenVerwijderen
  166. Heeft u geld proberen af te betalen kredieten en schulden
    Op zoek naar financiering om uw eigen bedrijf te starten?
    Bent u behoefte aan particuliere of zakelijke leningen voor diverse doeleinden?
    Op zoek naar leningen voor grote projecten
    Heeft u financiering voor een aantal andere processen te zoeken?

    Als een van de bovenstaande problemen, kunnen we van hulp aan jou, maar wil je
    om te begrijpen dat we geven onze leningen tegen een rente van 3%.
    Wie geïnteresseerd is moet contact met mij opnemen met dit in meer detail beschreven. mijn
    e-mail contact: (john_funds@yahoo.com) en in het invullen

    onderstaande informatie ..
    Uw naam: ______________________
    Uw adres: ____________________
    Geslacht: ____________________
    Uw land: ____________________
    Uw Beroep: __________________
    Lening Bedrag dat nodig is: ______________
    Lening Duur: ____________________
    Maandelijks Inkomen: __________________
    Telefoonnummer: ________________
    Email____________________
    _______________: Hebt u een aanvraag voor een lening voor

    BeantwoordenVerwijderen
  167. Ben nu gelukkig blij en gelukkig, mijn naam is Helen uit UK Ik geloof nu dr aigbehi, Na zoveel reacties over hoe dr. aigbehi geholpen een heleboel mensen terug hun ex, Jobs en eigenschappen, ik contact met hem en vertel mijn verhaal van hoe een dame brak mijn relatie, getrouwd voor 8 jr en met 3kids, plotseling mijn man verhuisd en vertelde me nooit om hem opnieuw te contacteren, ik was zo hart gebroken, depressief en verdrietig, na al het verhaal, dr aigbehi vertelde me om mijn hoofd te zetten in rust en vertelde me dat al mijn problemen zullen worden opgelost binnen 2 dagen, was ik nog steeds de hoop tot dr aigbehi belde me weer voor mijn man foto en vertelde me, zal ik je een aantal items te krijgen en ik deed alles wat hij vroeg mij, op zondag ochtend Morgan kwam thuis door hemzelf en knielde neer voor me smeken, bitter weende en vroeg om vergeving, ik heb hem vergeven en ik vertelde dr. aigbehi over alles en hij zei dat alles wat hij van me wil is om het goede nieuws met de wereld te delen, zodat mensen die er zijn, hier is een bewijs dat echte wielen zijn nog steeds online, voor elke vorm van problemen die oplossingen nodig, contact met hem: draigbehi1@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Graag zou ik jullie mening horen over deze Blog. Ook ervaringen in Besparen en Schuldbemiddeling zijn welkom!