vrijdag 22 januari 2010

Contact schuldbemiddelaar

Schuldbemiddelaar komt de afspraken duidelijk niet na...dan denk ik waarom moet ik dat wel doen? Alhoewel ik bij god niet eens weet wat wel en niet toegelaten is als het erop aankomt want ik heb nooit een boekwerk of folder met regeltjes gekregen. Het enige wat mij werd gezegd was dat er geen nieuwe schulden mochten ontstaan en dat er niet zelfstandig gewerkt mocht worden. Daarnaast moet al het inkomen bij schuldbemiddelaar op de rekening komen.

Twee weken geleden beloofde de schuldbemiddelaar dat er een lijst zou komen van inkomsten en uitgaven. ook een lijst van de totale schuldenlast en dat ze de rekening...die deze per ongeluk had laten liggen, zou regelen. Je raadt het al? Geen lijst inkomsten uitgaven, geen lijst schulden en niks geregeld want gister kregen we een brief van het arrondisement dat we moeten voorkomen ivm die rekening.....WAAROM?

Ik heb gelukkig alle contacten nog bewaard waarop deze aangaf dat er zorg voor gedragen zou worden....alsook alle andere brieven en mails en deze ga ik dan ook meenemen. Dit kan toch gewoon niet?

Ook ben ik erachter gekomen dat op de eerste lijst er een schuld staat die volgens de eiser (gebeld) maar liefst 2000 euro minder bedraagt dat de bemiddelaar aan de andere eisers heeft medegedeeld....geloof me mijn haren staan overeind!

Dan wil je zo graag op een eerlijke manier je schulden aflossen, heb je altijd betaald en denk je door de collectieve schuldenregeling eindelijk verlost te worden en eerlijke kansen te krijgen....nou ik geloof er niet meer in sorry.